ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שוער עולה אמר:חח יעזוב במפתיע. מאיפה הגרילו את הוייס הזה. הוא בוגר רדיו חיפה?
NOSFERATU ZODD אמר:הכתבה של מיכאל יוכין בוואן על דיאק קצת הורידה לי את ההתלהבות ממנו.
מקווה שהסקאוטים שלנו יודעים מה הם עושים.
גם אלימלך בדרך החוצה לפי וואלה.
אם זה נכון שציבוטה קיבל הודעה בווטצאפ שהוא לא טס, זאת בושה.
NOSFERATU ZODD אמר:הכתבה של מיכאל יוכין בוואן על דיאק קצת הורידה לי את ההתלהבות ממנו.
מקווה שהסקאוטים שלנו יודעים מה הם עושים.
גם אלימלך בדרך החוצה לפי וואלה.
אם זה נכון שציבוטה קיבל הודעה בווטצאפ שהוא לא טס, זאת בושה.
רק מכבי אמר:שוער עולה אמר:חח יעזוב במפתיע. מאיפה הגרילו את הוייס הזה. הוא בוגר רדיו חיפה?
לא מחובבי וייס, אבל זה די מפתיע כי דיברו כל העונה האחרונה על כך שהוא יהיה פה שחקן סגל העונה.
יש לציין שהוא גם נתן עונה לא רעה בכלל בעפולה.
אני בכלל לא בטוח שזה לא תוצאה של משהו מול פיינגולד.
כי זה ברור שזה רק אחד מהם שיהיה בסגל.
בכל אופן, אני כן חושב שעוד עונת השאלה בליגת על תעזור לו מאוד להתפתח כשחקן, ואולי תעזור לשפר את החלק היותר בעייתי אצלו, ההגנה.
אם מסתכלים קדימה, דניאל מסיים חוזה. ואם הוא לא נהיה ישראלי, כנראה שלא יאריכו לו (יהיה כבר בן 33), וגם מהראיונות שדניאל נתן לא ברור אם הוא בכלל רוצה להישאר פה.
כך שאם אלימלך ימשיך במגמת השיפור, הוא יכול להיות פה בעונה הבאה שחקן משמעותי.
אז מה הטענה? יענקל'ה הקמצן הולך לחסוך עוד משכורת?GreenGlory אמר:מצחיק אותי כל אלה שעוד מאמינים לעצמם שזה שציבוטה הולך זה כדי לקדם צעירים ובאותה נשימה הביאו את קנדיל על המשבצת של אלימלך שהולך ופיינגולד.
אנשים פה כאילו שכחו מיזו מכבי חיפה, לקדם צעירים עלק, נו באמת.
לא מרוצים ממנו ורוצים להיפטר ממנו, זה העניין, מפה ועד לקדם צעירים זה רחוק, בטח בשביל מכבי חיפה.KevinDurant אמר:אז מה הטענה? יענקל'ה הקמצן הולך לחסוך עוד משכורת?GreenGlory אמר:מצחיק אותי כל אלה שעוד מאמינים לעצמם שזה שציבוטה הולך זה כדי לקדם צעירים ובאותה נשימה הביאו את קנדיל על המשבצת של אלימלך שהולך ופיינגולד.
GreenGlory אמר:לא מרוצים ממנו ורוצים להיפטר ממנו, זה העניין, מפה ועד לקדם צעירים זה רחוק, בטח בשביל מכבי חיפה.KevinDurant אמר:אז מה הטענה? יענקל'ה הקמצן הולך לחסוך עוד משכורת?GreenGlory אמר:מצחיק אותי כל אלה שעוד מאמינים לעצמם שזה שציבוטה הולך זה כדי לקדם צעירים ובאותה נשימה הביאו את קנדיל על המשבצת של אלימלך שהולך ופיינגולד.
באותה מידה אם יפתח הזדמנות להביא שחקן כמו לאיוס אתה חושב שלא יביאו כי יש את סוף שיבלי וחלאיילי? הצחקתם אותי.
לקדם צעירים זה בגדר סיסמא בכל הקשור למכבי חיפה, זה שטויות. אתם רוצים תאמינו בזה אבל העובדות במהלך השנים מדברות בשם עצמם, כולל השנה עם המהלך שעשו עם קנדיל.
אליאור אמר:שישלחו את צ'יבוטה להפועל תל אביב ביחד עם כסף ויביאו את לאיוס. שחקן יותר מלוטש ממנו, צעיר יותר ועם פוטנציאל גבוה יותר.
Apoc אמר:אליאור אמר:שישלחו את צ'יבוטה להפועל תל אביב ביחד עם כסף ויביאו את לאיוס. שחקן יותר מלוטש ממנו, צעיר יותר ועם פוטנציאל גבוה יותר.
לגבי זה אני בעד
לגבי סתם לשלוח אותו בחינם לאיזו בית"ר ועוד להשתתף בשכר שלו, ממש ממש לא
הוא תרם לנו עונה שעברה, אמנם מעט, אבל תרם
שיפסיקו לשחרר פה שחקנים בחינם רק כי הם לא רואים אותם מקבלים הרבה דקות בעונה
יש דבר כזה שנקרא שחקני גיבוי
Shocking4U אמר:כל ההודעות האלה בוואטסאפ זה לא רציני. שיתנהגו כמו בני אדם. זה במקביל עם הדלפות על בלאגנים באימונים בין שחקנים ובלאגנים על מענקים לא בדיוק מעורר ביטחון.