Apoc אמר:מבחינת חדשות אני מבין שלא קורה שום דבר מעניין במועדון הזה מאז שניצן חתם
אופטימיות ומקווים שהשבוע זה לא מעניין מבחינתך?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מבחינת חדשות אני מבין שלא קורה שום דבר מעניין במועדון הזה מאז שניצן חתם
Jerry אמר:Shocking4U אמר:כל ההודעות האלה בוואטסאפ זה לא רציני. שיתנהגו כמו בני אדם. זה במקביל עם הדלפות על בלאגנים באימונים בין שחקנים ובלאגנים על מענקים לא בדיוק מעורר ביטחון.
על מה מדובר
Apoc אמר:Jerry אמר:Shocking4U אמר:כל ההודעות האלה בוואטסאפ זה לא רציני. שיתנהגו כמו בני אדם. זה במקביל עם הדלפות על בלאגנים באימונים בין שחקנים ובלאגנים על מענקים לא בדיוק מעורר ביטחון.
על מה מדובר
הוא מתכוון לזה שהודיעו לצ'יבוטה בוואטסאפ שהוא לא מצטרף לטיסה, לפי מה שדווח
אליאור אמר:Apoc אמר:Jerry אמר:על מה מדובר
הוא מתכוון לזה שהודיעו לצ'יבוטה בוואטסאפ שהוא לא מצטרף לטיסה, לפי מה שדווח
זה באמת גועל נפש בעיניי.
עריכה: צ'יבוטה לא שותף לפחות בחלק ממשחקי ההכנה? לדעתי זה לא מקצועי.
NOSFERATU ZODD אמר:3 מיליון לא סוגר את אופציית האמירויות.
רק מכבי אמר:זורק עוד משהו לגבי המערך.
לפני שנתיים מול טורשאבן על דשא סינטטי שיחקנו איום ונורא. קשה לשחק שם את המשחק של 4-3-3 כשאתה לא רגיל לדשא.
אולי דווקא משחק של הכנסות כדורים של 5-3-2 מהצדדים יותר יתאים.
The real Tsepo אמר:מהחלון הנוכחי???
אליאור אמר:רק מכבי אמר:זורק עוד משהו לגבי המערך.
לפני שנתיים מול טורשאבן על דשא סינטטי שיחקנו איום ונורא. קשה לשחק שם את המשחק של 4-3-3 כשאתה לא רגיל לדשא.
אז שישחקו עם שני חלוצים קלאסיים ועם סבע מאחוריהם.
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:זורק עוד משהו לגבי המערך.
אז שישחקו עם שני חלוצים קלאסיים ועם סבע מאחוריהם.
למה בלי שרי?
מהיחידים שיודע לפרוץ בונקר עם בעיטה חכמה מרחוק, או פס חכם.
אין לנו 2 חלוצים קלאסיים שיודעים לשחק אחד ליד השני.
פיירו ושוראנוב לא יכולים לשחק ביחד.
היחיד שאולי זה דינדה, ואני אישית לא חושב שיש לו מה לתרום בצפיפות הזאת.
מי תביא בכסף הזה? בלי קשר לזה שראינו שאין שום קורלציה בין כסף שנכנס למועדון לכסף שיוצא.Jerry אמר:ב3 מיליון יורו צריך להתנדב לשלם לדיא על הטיסה לדובאי, זה סכום מטורף עליו, הוא כבר לא ילד
זרShocking4U אמר:מי תביא בכסף הזה? בלי קשר לזה שראינו שאין שום קורלציה בין כסף שנכנס למועדון לכסף שיוצא.Jerry אמר:ב3 מיליון יורו צריך להתנדב לשלם לדיא על הטיסה לדובאי, זה סכום מטורף עליו, הוא כבר לא ילד
Hulk אמר:הוא לא היה חותם בלי סעיף, עם זה תקף רק מקיץ הבא אני חי עם זה בשלום.
לגבי המי תביא במקום עוד שנה זה הרבה זמן והמון יכול להשתנות, זורק רעיון תשחרר שנה הבאה את שרי דניאל ופיירו תביא במקום זרים בפרופיל גבוה סטייל דיאק לעמדות שיהיו נחוצות ואתה מסודר.