• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
Apoc אמר:
Ganjot אמר:
זה מטורף כמה זמן לוקח להם להאריך חוזה לשחקנים.
אם יש משהו במכבי ת"א שכן אפשר להגיד כמה שהוא טוב שם לעומת פה, זה היכולת שלהם לסגור חוזים מהר מול שחקנים, ושהם מכניסים סעיפים לעוד שנתיים בחוזים כל פעם.
זה כנראה קשור לזה שהם מראש משלמים יותר ויותר קל לסגור את זה, אבל מרגיש ששם הם פשוט מבינים שלא צריך למרוח דברים כאלה.

i will explain
כשהם באים מול שחקן ורוצים לסגור את החוזה הם מעדיפים לשלם משכורת של 2-3% יותר ממה שהם רצו ולפעמים אפילו יותר מזה, והעיקר שדברים יסגרו מהר
כי הם מאמינים שהמחיר של ה2-3% האלה בשכר שווה להם את האמון של השחקן במערכת, את המוניטין שלהם כמועדון, את הזמן שזה חוסך להם מקצועית כשההכנה נעשית יותר מהר וכו'.

במכבי חיפה כשבאים לסגור חוזה מול שחקן החיסכון הוא מהות הכל.
לפני מוניטין לפני זמן הכנה מקצועית לפני הכל, קודם כל ה2-3% האלה. זה הדבר הכי חשוב בעולם.

כל המערכת פה מחונכת על פי הערך העליון הזה ופועלת לפיו, כך שגם אם המאזן הוא בפלוס של 35 מיליון יורו המטרה של מי שאחראי על הרכש היא שלא ירד שקל מהמאזן הזה עד כמה שאפשר.
אמת
מאותה סיבה דור תורג'מן חתם על חוזה חדש בלי סעיף, ואותנו חלאילי החזיק בביצים.
מאותה סיבה נטע אפילו לא חשב להשאר, כי לא באמת הייתה נכונות להציע לו חוזה גדול יותר - ומה שעולה בזול, עולה ביוקר (מה שקיבלנו על נטע שמנו על נאור, ועד עכשיו אנחנו בלי קשר אמיתי)
מאותה סיבה בכר לא נשאר, כשהציעו לו שדרוג זעום בזמן שקראנקה קיבל כמעט פי 2 ממנו.
מאותה סיבה אפילו לא חשבו להלחם על אצילי, כי כנראה ה 2 מיליון יורו שקיבלנו עליו הדליקו את ראשי המועדון והם בטוחים שעשו את עסקת חייהם.
סביר להניח שגם ג'וש זה עניין כספי, מעבר ל"פגיעה" מצד המועדון עם הדדליין.

העיקר שחוסכים.
בטוח שגם רוב העסקות שניסו לעשות עד עכשיו, נפלו מהסיבה שמנסים לחסוך.

אתם מודעים לכך שאתם סתם מקשקשים מתוך מוחכם הקולח?? להמציא אפשר תמיד... יש לך עובדות ברורות שהכל נמשך בגלל 3% במשכורת??

הפורום הזה יעריץ את מכבי תל אביב וישפריץ מכל פעולה של המועדון הזה לנצח נצחים ללא תנאי
מכבי חיפה איכסה
מכבי תל אביב ואו

"אם יש משהו במכבי ת"א שכן אפשר להגיד שטוב ביחס לפה" זה 180 מעלות מ"להעריץ אותם". זה בעצם להגיד שכמעט ואין משהו טוב שם ביחס לפה.

Apoc אמר:
"אם יש משהו במכבי ת"א שכן אפשר להגיד שטוב ביחס לפה" זה 180 מעלות מ"להעריץ אותם". זה בעצם להגיד שכמעט ואין משהו טוב שם ביחס לפה.

כמובן שלא התכוונתי ספציפית לשורה הזאת אלא על אווירה שקיימת פה
אני בטוח שאתה יודע על מה אני מדבר

מבחינתי ההירתעות מכל שיח שחלילה משווה בינינו לבין הצהבת או העצבים משיח שקובע שהם עושים מהלכים טובים ביחס אלינו, מראה על רגשי נחיתות יותר מאשר להגיד את האמרות עצמן.
הם היריבה הישירה וההיסטורית מבחינת הכל, זה בסדר להסתכל על מהלכים שהם עושים ולהשוות אלינו.
תיכנס אליהם לפורום תראה איך כל ה3 שנים האחרונות הם מהללים את ההתנהלות שלנו ובוכים למה שלהם לא ככה.
והינה בקיץ הזה נראה על פניו שהם מתאוששים, ממנים אנשי מקצוע טובים ועושים החתמות מהירות ואצלנו נראה כל פניו שכל צומת החלטה לוקחים את האופציה ההזויה ביותר. זה בסדר להתעצבן, זה בסדר להשוות, זה בסדר לרצות תכונות מסויימות בניהול של היריבות שלך (לא בהכרח הם) שאצלך אין. כמו שכל השנים האחרונות כולם נשאו עיניים אלינו.
לא צריך להיבהל מזה, זה לא מקטין אותנו ולא פוגע בנו כקהל

The real Tsepo אמר:
מבחינתי ההירתעות מכל שיח שחלילה משווה בינינו לבין הצהבת או העצבים משיח שקובע שהם עושים מהלכים טובים ביחס אלינו, מראה על רגשי נחיתות יותר מאשר להגיד את האמרות עצמן.
הם היריבה הישירה וההיסטורית מבחינת הכל, זה בסדר להסתכל על מהלכים שהם עושים ולהשוות אלינו.
תיכנס אליהם לפורום תראה איך כל ה3 שנים האחרונות הם מהללים את ההתנהלות שלנו ובוכים למה שלהם לא ככה.
והינה בקיץ הזה נראה על פניו שהם מתאוששים, ממנים אנשי מקצוע טובים ועושים החתמות מהירות ואצלנו נראה כל פניו שכל צומת החלטה לוקחים את האופציה ההזויה ביותר. זה בסדר להתעצבן, זה בסדר להשוות, זה בסדר לרצות תכונות מסויימות בניהול של היריבות שלך (לא בהכרח הם) שאצלך אין. כמו שכל השנים האחרונות כולם נשאו עיניים אלינו.

בדיוק חזיזוש לא מבין מה הטענות שלך. מותר לנו להסתכל על מה היריבה הישירה עושה והמהלכים האחרונים שלהם לעומת שלנו יביאו להם בשנים הקרובות הישגים תצלם מסך אם אתה רוצה לעומתנו.
הכל עניין של התנהלות, ההתנהלות שלנו הקיץ מביכה ביותר
אין קשר לרגשי נחיתות יש קשר לראליות. אף אחד לא המציא את הגלגל, אני רואה את הקבוצה 30 שנה פלוס קצת זה ברור לאן זה הולך

greenguy אמר:
The real Tsepo אמר:

בדיוק חזיזוש לא מבין מה הטענות שלך. מותר לנו להסתכל על מה היריבה הישירה עושה והמהלכים האחרונים שלהם לעומת שלנו יביאו להם בשנים הקרובות הישגים תצלם מסך אם אתה רוצה לעומתנו.
הכל עניין של התנהלות, ההתנהלות שלנו הקיץ מביכה ביותר
אין קשר לרגשי נחיתות יש קשר לראליות. אף אחד לא המציא את הגלגל, אני רואה את הקבוצה 30 שנה פלוס קצת זה ברור לאן זה הולך

אין קשר להשוואה בין מועדון x ל-y
יש סיבה מאוד הגיונית לזה שבפורום שלהם בוכים על ההתנהלות שלהם ומהללים את שלנו, אנחנו רומסים פה את הליגה כבר 3 שנים רצוף והם נראים כמו בדיחה עצובה.
ההבדל הוא שגם כשאנחנו בטופ- באופן קבוע כל קיץ/כל הפסד חוזר ה״למה אנחנו לא עושים כמוהם״, ״תראו מה הם עושים״ , ״הם יסיימו דו ספרתי״ ״תראו איזה מאמן הם הביאו״ , ״תראו איך הם שומרים על השחקנים״ ״תראו איזה חוזים״

אין צורך להגיב במובן מאליו. ברור שאני לא מדבר על השוואות ריאליות בין שני מועדונים אלא על אישו מאוד ברור שקיים אצל האוהדים שלנו לגבי מכבי תל אביב שהתחיל אי שם ב2013 ועד היום קשה להם לעבור ממנו הלאה.
באמת אתה רוצה להגיד שאין פה האדרה על כל פלוץ שיוצא מהכיוון שלהם ורמיסה עצמית על כל פלוץ מהכיוון שלנו? אין רגשי נחיתות בכלל? אני אומר פה משהו הזוי?

אני לא זוכר ששני קייצים אחורה דיברו פה על הגרמנים. ההפך הרגשנו עליונות וביטחון בצוות ובהתנהלות שהייתה מהירה ושקטה ובלי התחכמויות והצהרות מיותרות.
זה טבעי שחוסכים בצוות שלנו שנדבר על מה שהולך לקרות. אין קשר לרגשי נחיתות הכל תלוי בנו כמו תמיד

בקיצים הקודמים לא דיברנו על מכבי תל אביב כי היה על מה לדבר פה. השנה אין כלום.

greenguy אמר:
אני לא זוכר ששני קייצים אחורה דיברו פה על הגרמנים. ההפך הרגשנו עליונות וביטחון בצוות ובהתנהלות שהייתה מהירה ושקטה ובלי התחכמויות והצהרות מיותרות.
זה טבעי שחוסכים בצוות שלנו שנדבר על מה שהולך לקרות. אין קשר לרגשי נחיתות הכל תלוי בנו כמו תמיד

לא רק שדובר עליהם פה נונסטופ גם בשני בקיצים קודמים. כל הפסד שלנו בשלוש שנים האחרונות לווה בלפחות 20 הודעות על דו ספרתי שלהם בסוף העונה

חזיזוש אמר:
greenguy אמר:

לא רק שדובר עליהם פה נונסטופ גם בשני בקיצים קודמים. כל הפסד שלנו בשלוש שנים האחרונות לווה בלפחות 20 הודעות על דו ספרתי שלהם בסוף העונה

אז אתה מרוצה מההתנהלות הקיץ?

כבר 3 שבועות שלא קרה פה כלום, איזה קיץ משמים

greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
greenguy אמר:

מה הקשר לדיון?
אענה בכל אופן- מקצועית קשה לי לסכם כי עוד לא סיימו לבנות את הסגל. אם דיאק וסבע חותמים סופית אני מאמין מאוד בסגל הזה ואני מאוד אקווה שג׳וש ישאר או שכיוף מתאים להרכב. אני באמת חושב (וטיפ טיפה יודע) שמבחינת עבודה על הסגל הם עובדים מאוד קשה 24/7.

אבל לגבי התנהלות בקיץ באופן כללי, אני חושב שמבחינה תקשורתית והעברת מסרים, זו ההתנהלות הכי מחפירה אי פעם שאני זוכר ממועדון מקצועני. רשלנות שגרמה ועדיין גורמת לכאוס וקשה לי להאשים את האוהדים, הדוברות שלנו זה רמת רשלנות שלא עוברת מתנס. אפס הבנה בחשיבות של 500k אוהדים שחצי מהחיים שלהם זה מכבי חיפה ובאיך לנהל מולם מהלכים ככ משמעותיים. כל הטעויות האפשריות
וזה לא חדש במכבי חיפה, מתישהו הם יבינו שהתנהלות מול אוהדים זה לא רק להוציא חולצת רטרו

חזיזוש אמר:
greenguy אמר:
חזיזוש אמר:

מה הקשר לדיון?
אענה בכל אופן- מקצועית קשה לי לסכם כי עוד לא סיימו לבנות את הסגל. אם דיאק וסבע חותמים סופית אני מאמין מאוד בסגל הזה ואני מאוד אקווה שג׳וש ישאר או שכיוף מתאים להרכב. אני באמת חושב (וטיפ טיפה יודע) שמבחינת עבודה על הסגל הם עובדים מאוד קשה 24/7.

אבל לגבי התנהלות בקיץ באופן כללי, אני חושב שמבחינה תקשורתית והעברת מסרים, זו ההתנהלות הכי מחפירה אי פעם שאני זוכר ממועדון מקצועני. רשלנות שגרמה ועדיין גורמת לכאוס וקשה לי להאשים את האוהדים, הדוברות שלנו זה רמת רשלנות שלא עוברת מתנס. אפס הבנה בחשיבות של 500k אוהדים שחצי מהחיים שלהם זה מכבי חיפה ובאיך לנהל מולם מהלכים ככ משמעותיים. כל הטעויות האפשריות
וזה לא חדש במכבי חיפה, מתישהו הם יבינו שהתנהלות מול אוהדים זה לא רק להוציא חולצת רטרו

אז לגבי החלק הראשון אענה לך מקצועית. להשאיר את סבע זה נהדר וקשר אחורי זה בגדר חובה. אבל עדיין אין לנו מספיק עומק ואיכות
אין לך מגן שמאל ובלם מחליף ברמה וגם חסר עוד קשר אחורי איכותי. ככה שהסגל לא בדיוק מאוזן

ואני שמח שעל החלק השני אנחנו מסכימים התנהלות הזויה הקיץ שמחזירה אותנו אחורה בהתנהלות.
כלפיי האוהדים תמיד המועדון היה חלש,לפחות מקצועית 3 שנים התנהלו טוב.עכשיו גם את זה לקחו

greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
greenguy אמר:

מה הקשר לדיון?

אז לגבי החלק הראשון אענה לך מקצועית. להשאיר את סבע זה נהדר וקשר אחורי זה בגדר חובה. אבל עדיין אין לנו מספיק עומק ואיכות
אין לך מגן שמאל ובלם מחליף ברמה וגם חסר עוד קשר אחורי איכותי. ככה שהסגל לא בדיוק מאוזן

ואני שמח שעל החלק השני אנחנו מסכימים התנהלות הזויה הקיץ שמחזירה אותנו אחורה בהתנהלות.
כלפיי האוהדים תמיד המועדון היה חלש,לפחות מקצועית 3 שנים התנהלו טוב.עכשיו גם את זה לקחו

שוב לא חושב שזה הזמן לסכם לגבי איך נראה הסגל אבל אולי אני טועה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה