• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מאמין שבשבועיים הקרובים ולפני הסיבובים הבא באירופה (לא ציינתי באיזה מפעל כדי לא לנחס) יגבירו קצב עם הרכש. כנראה יצאו מנקודת הנחה שאת המלטים נעבור בכל מקרה.

מצד שני, לא האמנתי שישאירו את פיירו לעוד עונה, או שדגו יהיה מאמן פה, או שניצן יהיה השוער הראשון שלנו, ככה שמה אני כבר מבין?

גם אם תעבור את המלטזים לא בטוח שאם דיאק חותם אפילו בשבוע הקרוב שהוא יהיה בכושר משחק בשלב הבא. הקבוצה שלו חזרה להתאמן רק לפני איזה כמה ימים.

Shocking4U אמר:
גם אם תעבור את המלטזים לא בטוח שאם דיאק חותם אפילו בשבוע הקרוב שהוא יהיה בכושר משחק בשלב הבא. הקבוצה שלו חזרה להתאמן רק לפני איזה כמה ימים.

כן טוב. אולי זה פשוט יותר נוח לחשוב ככה. בתכלס אני לגמרי לא אופתע כבר משום דבר שיקרה הקיץ. כולל שנגיע לאמצע אוגוסט ולא תהיה עוד החתמה אחת בקבוצה.

ההחתמה האחרונה:
איתמר ניצן ב23 ליוני.

ההחתמה שגמרה את הקיץ

מה קורה עם בלטקסה ? הוא מגיע ? ואם לא..יש לנו בכלל מחליף אחר לקורנו ?

חבל מאוד אם ילכו על בלטקסה ולא על גיל כהן יעלה כמה שיעלה
אבל לדעתי שניהם בכלל לא יהיו פה

גיל כהן אוברייטד רציני פה בפורום בלם נחמד ולא יותר מזה, בטח לא שווה את הסכומים שגקי ידרוש.
ב1.2-1.5 אפשר כבר להביא את למקין/ישראלוב.

איך הנושא הזה שורד 124 עמודים?

שמישהו אופטימי יפתח חדש, ותוך שבוע יש לנו קשר אחורי וחתימה של סבע.

להה מספיק עם הנושאים
זה לא שינה קארמה
אם נפסיד בשלישי תראה גל חתימות
סבע, דיאק ואפילו יוציאו על בלטקסה

https://sports.walla.co.il/item/3593276

מאמן אנקרג'וצו: "דיא סבע החליט להישאר במכבי חיפה"
טולונאי קפקאס סיפר: "אשתו וילדיו ביקרו באנקרה, אבל הוא החליט לוותר על ההצעה כדי להמשיך בישראל". גם לאמין דיאק מתקרב לירוקים? הטורקים מודים: "סיכוי גבוה שהוא יעזוב"

רשמתי כבר שדיאק כנראה סגור כאן ורק הצעה מקבוצה אחרת תיקח אותו, החתמה נהדרת וחשובה, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לקישור

Jerry אמר:
רשמתי כבר שדיאק כנראה סגור כאן ורק הצעה מקבוצה אחרת תיקח אותו, החתמה נהדרת וחשובה, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לקישור
כבר חודש הוא כנראה סגור פה וסבע כנראה סגור פה ואברג'ל כנראה סגור פה ובקסטר כנראה סגור פה ולא יודע מי עוד

עד שהוא לא עולה לשחק עם המדים שלנו אי אפשר לדעת כלום

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
כבר חודש הוא כנראה סגור פה וסבע כנראה סגור פה ואברג'ל כנראה סגור פה ובקסטר כנראה סגור פה ולא יודע מי עוד

אחי אני לא רושם סתם ולא מנסה לשחק אותה מקורב, בפעמים המעטות שרשמתי כאן משהו זה גם נסגר, גם הפעם אותו דבר. לגבי בקסטר הוא כבר סגר ואשכרה הגיע לישראל ואז ברח כי היה לו איתות מבולטון ויותר חשוב לו להצליח באנגליה מאשר לקדם את הקריירה. אותו דבר לגבי דיאק, אם לא יקבל הצעה מקבוצה אחרת בימים הקרובם הוא ישחק כאן, בקבוצה הטורקית שלו הוא סיים

בן דור טוען לפערים מול דיאק, ושסוכם מול הקבוצה שלו

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

אחי אני לא רושם סתם ולא מנסה לשחק אותה מקורב, בפעמים המעטות שרשמתי כאן משהו זה גם נסגר, גם הפעם אותו דבר. לגבי בקסטר הוא כבר סגר ואשכרה הגיע לישראל ואז ברח כי היה לו איתות מבולטון ויותר חשוב לו להצליח באנגליה מאשר לקדם את הקריירה. אותו דבר לגבי דיאק, אם לא יקבל הצעה מקבוצה אחרת בימים הקרובם הוא ישחק כאן, בקבוצה הטורקית שלו הוא סיים
אני לא טוען שאתה לא אמין, אני טוען שמכבי חיפה לא אמינה.

ברור שבקסטר היה סגור פה לגמרי.

אליאור אמר:
Kaka אמר:
סוכם מולם זה חדשות ישנות.

ומה הסטטוס מול השחקן?
בסיטואציה אחרת הוא בקלות יכול למצוא את עצמו בקבוצת טופ בטורקיה או מקבל הצעה מקבוצת אמצע טבלה בצרפת וגרמניה, אין לו סיבה למהר לסגור במכבי חיפה מישראל, זה שבכלל הגענו למצב של 75% סגירה מולו זה מדהים בעיניי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה