ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:https://twitter.com/levyninho/status/1678887219887501312?s=46
לא כזה מאמין לאורי לוי אבל נמאס כבר מאבא שלו שמדליף ומתראיין בלי סוף. יאללה שילך חלאיילי כבר ושיפסיקו לזיין לנו את השכל.
מניח שזה אבא שלו שרץ לתקשורת. אבא שלו זה כמו יעקב בוזגלו אבל בשרירי. איש מאוסרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/levyninho/status/1678887219887501312?s=46
לא כזה מאמין לאורי לוי אבל נמאס כבר מאבא שלו שמדליף ומתראיין בלי סוף. יאללה שילך חלאיילי כבר ושיפסיקו לזיין לנו את השכל.
ע"פ אורי לוי כיאל היה צריך לפתוח אצלנו היום.
תרשה לי לא להתרשם.
אורי לוי אוהד מכבי תל אביב בעור של הפועל ירושלים.Shocking4U אמר:מניח שזה אבא שלו שרץ לתקשורת. אבא שלו זה כמו יעקב בוזגלו אבל בשרירי. איש מאוסרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/levyninho/status/1678887219887501312?s=46
ע"פ אורי לוי כיאל היה צריך לפתוח אצלנו היום.
תרשה לי לא להתרשם.
Hulk אמר:לא רואה סיבה לחאלילי לוותר על הסעיף שחרור, אבל הלוואי וזה נכוןֶ כל עוד הוא עם הסעיף שחרור הנוכחי הוא לא צריך לקבל דקות.
לגבי דיאק נראה לי זה 2 עם בונוסים אבל כל הכבוד למועדון שסוף סוף פורץ את התקרה המביכה הזו של סכומי העברה ומשכורות.
כן אבל כרגע אם יעבור לקבוצה בחול הוא לא בא על תקן אוסקר גלוך, הוא בא על תקן שחקן שצריך להוכיח את עצמו ויכול מאוד להיות שימצא את עצמו יורד לנוער שמה ויעשה סיבוב כמו סוף.Judokan אמר:Hulk אמר:לא רואה סיבה לחאלילי לוותר על הסעיף שחרור, אבל הלוואי וזה נכוןֶ כל עוד הוא עם הסעיף שחרור הנוכחי הוא לא צריך לקבל דקות.
לגבי דיאק נראה לי זה 2 עם בונוסים אבל כל הכבוד למועדון שסוף סוף פורץ את התקרה המביכה הזו של סכומי העברה ומשכורות.
שדרוג כלכלי בשכר בתוספת שדרוג במעמד המקצועי. שני אלה ביחד לגמרי יכולים להיות שיקול עבורו לבחור להישאר ולוותר על הסעיף (או לכל הפחות להרים אותו משמעותית לאזור ה4-5 מיליון יורו).
מה הסיבה שדור תורג'מן או אוסקר גלוך האריכו חוזה בצהבת במצב דומה? כסף ומעמד.
אצל חלאילי יש לנו בעיה שעכשיו כבר אי אפשר לאיים בלשלוח ליציע, כי זה לירות לעצמנו ברגל ובראש - כי כל מה שיקרה זה שהוא יבחר לממש את הסעיף וילך.
בולNadav אמר:כן אבל כרגע אם יעבור לקבוצה בחול הוא לא בא על תקן אוסקר גלוך, הוא בא על תקן שחקן שצריך להוכיח את עצמו ויכול מאוד להיות שימצא את עצמו יורד לנוער שמה ויעשה סיבוב כמו סוף.Judokan אמר:Hulk אמר:לא רואה סיבה לחאלילי לוותר על הסעיף שחרור, אבל הלוואי וזה נכוןֶ כל עוד הוא עם הסעיף שחרור הנוכחי הוא לא צריך לקבל דקות.
שדרוג כלכלי בשכר בתוספת שדרוג במעמד המקצועי. שני אלה ביחד לגמרי יכולים להיות שיקול עבורו לבחור להישאר ולוותר על הסעיף (או לכל הפחות להרים אותו משמעותית לאזור ה4-5 מיליון יורו).
מה הסיבה שדור תורג'מן או אוסקר גלוך האריכו חוזה בצהבת במצב דומה? כסף ומעמד.
אצל חלאילי יש לנו בעיה שעכשיו כבר אי אפשר לאיים בלשלוח ליציע, כי זה לירות לעצמנו ברגל ובראש - כי כל מה שיקרה זה שהוא יבחר לממש את הסעיף וילך.
בשבילו עדיף לו להישאר אצלנו העונה לתת עונת פריצה בליגה שלנו + להשתתף במשחקי המקודמות כדי לחזק את המנייה שלו.
לא, בשביל מה זה טוב בשבילו אם הוא גם ככה חוזר לפה?רק מכבי אמר:אבא שלו אמר שאחרי המונדיאליטו היו דיבורים עם כמה קבוצות בדרג בינוני (ראפיד וינה זה משהו שיודעים, ועוד קבוצה מליגה שנייה באיטליה), וזה כנראה פחות הקסים אותם, ודחף אותם לצאת.
אחרי היורו באו קבוצות כבר יותר ברמה כמו הגרמניות וזלצבורג, ואני מקווה בשביל הילד שזה לא מסנוור אותו לצאת, כי ללכת לשחק בקבוצת מילואים, או הקבוצה השנייה של של זלצבורג, זה לא מה שייפתח אותו כשחקן.
בוא ניקח סיטואציה שזלצבורג/כל קבוצה אחרת רוכשת אותו ורוצה להשאיל אותו אלינו. הייתם מסכימים? בעיני אין טעם לפתח אותו בשבילם, ועדיף לתת לו את הדקות לשחקן אחר שיש לו עתיד פה בקבוצה.
מה אתה מתרגש ממנו כל כך?Shocking4U אמר:https://twitter.com/levyninho/status/1678887219887501312?s=46
רק מכבי אמר:אבא שלו אמר שאחרי המונדיאליטו היו דיבורים עם כמה קבוצות בדרג בינוני (ראפיד וינה זה משהו שיודעים, ועוד קבוצה מליגה שנייה באיטליה), וזה כנראה פחות הקסים אותם, ודחף אותם לצאת.
אחרי היורו באו קבוצות כבר יותר ברמה כמו הגרמניות וזלצבורג, ואני מקווה בשביל הילד שזה לא מסנוור אותו לצאת, כי ללכת לשחק בקבוצת מילואים, או הקבוצה השנייה של של זלצבורג, זה לא מה שייפתח אותו כשחקן.
בוא ניקח סיטואציה שזלצבורג/כל קבוצה אחרת רוכשת אותו ורוצה להשאיל אותו אלינו. הייתם מסכימים? בעיני אין טעם לפתח אותו בשבילם, ועדיף לתת לו את הדקות לשחקן אחר שיש לו עתיד פה בקבוצה.