ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא קונה את הניסיון הנואש לחסוך.Ganjot אמר:אין ספק שעם כל שחקן זה ענייני מו"מ, אבל במכבי חיפה כמו במכבי חיפה, זה לרוב קורה בגלל נסיון נואש לחסוך, וזאת התחושה שהקהל תמיד יקבל עד שיוכח אחרת.KevinDurant אמר:הם לא מבינים שזה ככה עם כל שחקן שאי פעם הגיע לפה וזה תמיד נמרח ונמשך ככה, כמו בכל מקוםJerry אמר:כמה קשקושים תהיו בריאים. זה מומ, תלמדו
מכבי חיפה זה לא פסגת השאיפות של שחקן כמו דיאק והוא לא יחתום כאן אחרי דקה וגם לא אחרי שעה, עוד קצת זמן וזה נסגכר
ההבדל בין דיאק לבין מועמדים אחרים שנפלו זה שבמקרה של דיאק תפסו את יענקלה ובשאר המקרים השם לא יצא החוצה
אם גולדשטיין רושם שמכינים חלופות לדיאק מבחינתי זה מעלה את הסבירות שהוא יהיה פהרק מכבי אמר:גולדשטיין אומר שכבר מכינים חלופות לדיאק
נקסט
בינתיים כל מה שהקהל יגיד הוא צודק - בשורה התחתונה קיץ שעבר היה מזעזע עם אפס השקעה, הקיץ הזה כל שחקן שהם רוצים להביא בורח להם.
גם בן דור העלה כתבה עליו היום, ובן דור מוציא כתבות שקשורות לרכש לפי מה שדודו בזק אומר לו.
לא במקרה שניהם העלו כתבה על זה שנראה שהסיכויים שיגיע לפה כבר לא גבוהים.
זה תדרוך של דודו בזק כדי "לרכך" את השטח כנראה לפני ההודעה שהמו"מ נפל והשחקן החליט לא להגיע, ככה הוא עובד כל הקיץ הזה. (ולא, זאת לא קונספירציה, זה בדיוק כמו אצילי שריככו את השטח עם ההודעה שיש סעיף ופתאום יומיים אחרי זה יש הצעה)
אני עדיין עומד על זהLiberman אמר:Jerry אמר:כמה קשקושים תהיו בריאים. זה מומ, תלמדו
מכבי חיפה זה לא פסגת השאיפות של שחקן כמו דיאק והוא לא יחתום כאן אחרי דקה וגם לא אחרי שעה, עוד קצת זמן וזה נסגכר
אני כבר תפסתי אותך במילה שהוא חותם
רק מכבי אמר:https://twitter.com/ajansspor/status/1679401750988505089?t=8tF8vin0TgUS4_aMnl8dHg&s=19
בקיצור, תביאו את משרד ההסברה שישכנע את משפחת דיאק.
(הכתב הכי אמין בטורקיה)
"הפדחנים"Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:https://twitter.com/ajansspor/status/1679401750988505089?t=8tF8vin0TgUS4_aMnl8dHg&s=19
(הכתב הכי אמין בטורקיה)
יש סיכום עם הקבוצה הטורקית כבר מעל לשבועיים.
הבעיה זה מול השחקן שסק לוחץ עליו, הפדחנים הציעו לו שכר של 350אלף יורו, אם מציעים לו לדוגמא 500-550 הוא פה לדעתי
תראה לי שהוא מרוויח 100 אלף שם.KevinDurant אמר:"הפדחנים"Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:https://twitter.com/ajansspor/status/1679401750988505089?t=8tF8vin0TgUS4_aMnl8dHg&s=19
(הכתב הכי אמין בטורקיה)
יש סיכום עם הקבוצה הטורקית כבר מעל לשבועיים.
הבעיה זה מול השחקן שסק לוחץ עליו, הפדחנים הציעו לו שכר של 350אלף יורו, אם מציעים לו לדוגמא 500-550 הוא פה לדעתי
הוא מרוויח שם 100 אלף יורו, הציעו לו פי 3 בשכר ועוד דברים. לא יפילו עסקה כזאת על 50 אלף יורו
אני וג'ודוקאן הבאנו פה מקודם אחרי הסתכלויות באינטרנטNirgreen אמר:תראה לי שהוא מרוויח 100 אלף שם.KevinDurant אמר:"הפדחנים"Nirgreen אמר:יש סיכום עם הקבוצה הטורקית כבר מעל לשבועיים.
הוא מרוויח שם 100 אלף יורו, הציעו לו פי 3 בשכר ועוד דברים. לא יפילו עסקה כזאת על 50 אלף יורו
הם יכולים להפיל את העסקה עם סכום כזה למדנו על בשרנו.
לא קפצת כשאיתמר ניצן חתם?greenguy אמר:מתי תיהיה ידיעה טובה הקיץ הזה?