Shocking4U אמר:באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
לא אתפלא אם הוא חתום כבר ומחכים עם ההודעה לטובת ספין שהמועדון יהיה זקוק לו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
Shocking4U אמר:לא קפצת כשאיתמר ניצן חתם?greenguy אמר:מתי תיהיה ידיעה טובה הקיץ הזה?
חזיזוש אמר:https://twitter.com/MedyaAtistics/status/1679425732802379777?s=20
זה מתחיל לצאת שם בכל האתרים
Hulk אמר:יאללה שהמועדון ייתן לו עוד 50ֶ אלף יורו ויגאל אותנו מהסאגה הזו זה ישתלם ובגדול.
הוא לא רוצה לעבור כי הוא מחכה להצעה מקבוצה בליגה בכירה עם שכר דומה למה שמכבי הציעו ואז אין לו התלבטות, תפתה אותו עם כסף ותזרז את העסקה.רק מכבי אמר:Hulk אמר:יאללה שהמועדון ייתן לו עוד 50ֶ אלף יורו ויגאל אותנו מהסאגה הזו זה ישתלם ובגדול.
זה לא קשור לכסף. הם גם מדברים על זה שם הטורקים.
רק מכבי אמר:חזיזוש אמר:https://twitter.com/MedyaAtistics/status/1679425732802379777?s=20
זה מתחיל לצאת שם בכל האתרים
כולם מסתמכים על אותו מקור ופשוט מצטטים אותו.
אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסףרק מכבי אמר:כל כתב שם מספר סיפור אחר.
לא ראיתי דבר כזה.
בכל מקרה, אם לא מצליחים לסגור אותו עד תחילת שבוע הבא, שיתקדמו הלאה. חבל על הזמן.
לגבי הסיכום מול הקבוצה שלו קאקא כבר רשם את זה לפני שבוע ויותר, ברגע שהוא רשם את זה זה הספיק.KevinDurant אמר:אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסףרק מכבי אמר:כל כתב שם מספר סיפור אחר.
לא ראיתי דבר כזה.
בכל מקרה, אם לא מצליחים לסגור אותו עד תחילת שבוע הבא, שיתקדמו הלאה. חבל על הזמן.
אני מניח שהסוכן שם הבין שסבע מרוויח סביבות ה600 אלף יורו והוא רוצה שהמועדון יעלה את ההצעה
עם איך שהוא נראה בחודשים האחרונים אני לא בטוח שזה לא כבר ספין שלא ירצה אףברק.י אמר:Shocking4U אמר:באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
לא אתפלא אם הוא חתום כבר ומחכים עם ההודעה לטובת ספין שהמועדון יהיה זקוק לו.