• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מקווה בשביל אלברמן שהוא יצליח להביא אותו אחרת הוא בדרך הבטוחה לצאת יותר ברק יצחקי מברק יצחקי. לא מצליח להנחית אף מטרה שלו.

כבר לפני כמה ימים דיברו על ההצעה מצרפת. וטענו שהיא נמוכה מידי.
כמו שכתבתי פה מקודם, כנראה השחקן מעדיף לשם, והטורקים מוציאים הכל החוצה בשביל להעלות את ההצעה של הצרפתים.

צריך להגיד את האמת - הוא כנראה שחקן שהיה שווה לחכות בשבילו.
אבל אם הוא חס וחלילה לא יגיע זה חתיכת פארסה של אלברמן.

רק מכבי אמר:

אתה מדבר על אברגל?

רק מכבי אמר:
כבר לפני כמה ימים דיברו על ההצעה מצרפת. וטענו שהיא נמוכה מידי.
כמו שכתבתי פה מקודם, כנראה השחקן מעדיף לשם, והטורקים מוציאים הכל החוצה בשביל להעלות את ההצעה של הצרפתים.

היום ראיתי גם נאנט, גם ניס וגם mls.
בנוסף לדיווחים על הסגירה מולנו, זה הופך ליום פסיכי מבחינה תקשורתית.

רק מכבי אמר:
אם אלברמן מביא אותנו לאמצע יולי בלי קשר אחורי כשנטע עזב בינואר, אברג׳ל נפל לו, מרקו נפל לו ועכשיו גם זה אז הוא יוצא חתיכת ליצן מצטער. הוא הורס לנו את כל ההכנה של הקיץ ומפקיר אותנו בעמדה הכי חשובה.

אין מילים לתאר את ההתנהלות במו"מ של המועדון מול מרקו ודיאק.

אין מה לעשות. אנחנו לא יכולים להתמודד מול לשחק בפאקינג ליגה צרפתית בכירה בקבוצה לא רעה בכלל (נכון שעונה שעברה בליגה לא הייתה משהו, אבל עשתה אחלה עונה אירופית, והפסידה בגמר גביע לטולוז).

ברגע שלא סגרו אותו מוקדם ומהר ככל האפשר, העסקה נפלה.

אני רק מקווה ומתפלל שברגע שהם הבינו שהוא חותך להם, הם כבר עשו את המהלך לכיוון שחקן אחר, ויש פה מישהו שקרוב להיות סגור.

לעלות בסיבוב השני בלי קשר אחורי (עם כל הכבוד לנאור) זה פשוט התאבדות מקצועית. על הכל אני יכול לסלוח בקיץ הזה, כי באמת היו המון צירופי דברים, וסיטואציות שהמועדון לא יכל לשלוט בהם.
אם לא יהיה פה קשר מוכן לצמד משחקים הזה. זה בלתי נסלח.

זה שונה לגמרי מיצחקי, ליצחקי לקח חודשים להביא שחקנים לכמה עמדות, פה זה רק עמדה אחת סופר חשובה שהחליטו לשים את הכסף ולהביא פרופיל שלא אמור לירוק לפה אז הגיוני שנקבל מהרבה שחקנים לא.
עם יגיע זה לגמרי שווה את ההמתנה.
כל אלה ששוחטים את אלברמן היו הראשונים שהיו מבקרים עם היו מביאים שחקן בפרופיל בינוני.

Nirgreen אמר:
אין מילים לתאר את ההתנהלות במו"מ של המועדון מול מרקו ודיאק.

מרקו זה סיפור אחר. אתה לא יכול לשכנע שחקן לעזוב קבוצה. הוא לא רצה להיות פה, אבל הוא גם לא עוזב את שרלואה. הוא אהוב שם מאוד, והוא כנראה נשאר שם.

דיאק זה ברור שהוא לא נשאר במועדון שם. הם הביאו על העמדה שלו שחקנים, והם לא בונים עליו. רק רוצים לעשות את המכירה.

ברור שאם באמת יש הצעה מנאנט אז תם הטקס. הבעיה היא הסחבת שהובילה לזה שהיה זמן למועדונים אחרים להיכנס לסיפור.

נטע עזב בינואר ואנחנו באמצע יולי, כפסע מעוד סיבוב במוקדמות ליגת האלופות ואין קשר אחורי שזועק לשמיים שהקבוצה צריכה. זה מחדל.

חושבים שאנחנו ריאל מדריד וכל שחקן זר משתוקק לבוא לכאן, וראינו כמה האסטרטגיה של לקבל תשובה מהר הצליחה העונה עם גוש.

Hulk אמר:
זה שונה לגמרי מיצחקי, ליצחקי לקח חודשים להביא שחקנים לכמה עמדות, פה זה רק עמדה אחת סופר חשובה שהחליטו לשים את הכסף ולהביא פרופיל שלא אמור לירוק לפה אז הגיוני שנקבל מהרבה שחקנים לא.
כל אלה ששוחטים את אלברמן היו הראשונים שהיו מבקרים עם היו מביאים שחקן בפרופיל בינוני.
זה ממש לא שונה מיצחקי. זה בדיוק מה שאמרו על יצחקי, הוא חיפש ובזבז המון זמן על שחקנים בפרופיל מאוד גבוה שלא רצו להגיע לשם ואז בסוף או התפשר או לא הביא בכלל. תשאל כתבים בכירים שלהם והם יגידו לך את זה.

זה שמכוונים לפרופילים גבוהים זה יפה, אם אף אחד מהם לא מגיע לפה בסוף אז במה זה עוזר לי בדיוק? נמסגר בסוף העונה את כל השחקנים שהיו מועמדים לפה בפרופיל גבוה שלא הגיעו?

Shocking4U אמר:
ברור שאם באמת יש הצעה מנאנט אז תם הטקס. הבעיה היא הסחבת שהובילה לזה שהיה זמן למועדונים אחרים להיכנס לסיפור.

נטע עזב בינואר ואנחנו באמצע יולי, כפסע מעוד סיבוב במוקדמות ליגת האלופות ואין קשר אחורי שזועק לשמיים שהקבוצה צריכה. זה מחדל.
אי אפשר היה לחתוך עניינים מהר, הוא פשוט היה אומר לך תודה רבה אני מחכה להצעות אחרות וככה בטוח לא תביא אותו.

Hulk אמר:
חושבים שאנחנו ריאל מדריד וכל שחקן זר משתוקק לבוא לכאן, וראינו כמה האסטרטגיה של לקבל תשובה מהר הצליחה העונה עם גוש.
מדהים ששנה שעבדה שחקנים רצו להגיע לפה אבל אחרי הופעות בליגת האלופות אף אחד לא רוצה להגיע. אולי נמחזר עוד כמה קלישאות של מועדונים עצלנים כמו ״לא נביא כדי להגיד שהבאנו״ ״נביא רק שחקן שבאמת ישדרג״ והאהוב עליי ״שחקנים טובים לא מגיעים לישראל ביולי״

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
זה ממש לא שונה מיצחקי. זה בדיוק מה שאמרו על יצחקי, הוא חיפש ובזבז המון זמן על שחקנים בפרופיל מאוד גבוה שלא רצו להגיע לשם ואז בסוף או התפשר או לא הביא בכלל. תשאל כתבים בכירים שלהם והם יגידו לך את זה.

זה שמכוונים לפרופילים גבוהים זה יפה, אם אף אחד מהם לא מגיע לפה בסוף אז במה זה עוזר לי בדיוק? נמסגר בסוף העונה את כל השחקנים שהיו מועמדים לפה בפרופיל גבוה שלא הגיעו?
אצל יצחקי זה היה שונה כי זה היה על 5 עמדות במקביל ולא עמדה אחת וזה דפק להם את כל הבנייה.
בגלל שזה עמדה אחת וסופר חשובה אני לגמרי מבין את החשיבה של לחכות ולהביא שחקן ברמה גבוהה.
אתה מבין ששחקנים שהיו מסכימים להגיע זה שחקנים בפרופיל שאני ואתה היינו שוחטים את המועדון שזה המחליף של נטע וכמה יענקל’ה קמצן.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

אי אפשר היה לחתוך עניינים מהר, הוא פשוט היה אומר לך תודה רבה אני מחכה להצעות אחרות וככה בטוח לא תביא אותו.

אז מה עדיף? לעלות לסיבוב השני עם גוני נאור באמצע? אני באמת לא מבין.

יש המון שחקנים שהם לא שחקנים בינוניים ולא פוטנציאליים כמו דיאק.
אם אתה לא מצליח לעלות רמה באיכות השחקנים שאתה רוצה להנחית, ורואה שזה לא מסתדר, לא בושה להביא שחקן גם במליון יורו, או מיליון וחצי או 2 מיליון.

אני באמת מעדיף שיהיה פה שחקן טוב כלשהו שיהיה זמי למשחקים באירופה, גם במחיר של לוותר על אפשרות להביא שחקן שיכל להיות עוד יותר טוב מהשחקן שהבאת.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
מדהים ששנה שעבדה שחקנים רצו להגיע לפה אבל אחרי הופעות בליגת האלופות אף אחד לא רוצה להגיע. אולי נמחזר עוד כמה קלישאות של מועדונים עצלנים כמו ״לא נביא כדי להגיד שהבאנו״ ״נביא רק שחקן שבאמת ישדרג״ והאהוב עליי ״שחקנים טובים לא מגיעים לישראל ביולי״

כן אבל מי הגיע? פיירו וקורנו מליגה שנייה, סונדגרן מקבוצה בלבל שלנו ואפילו פחות.
כל השנה אנחנו מדברים על לעלות רמה בזרים ואז שזה לוקח זמן ויש קשיים אתם מתלוננים.

רק מכבי אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

אז מה עדיף? לעלות לסיבוב השני עם גוני נאור באמצע? אני באמת לא מבין.

יש המון שחקנים שהם לא שחקנים בינוניים ולא פוטנציאליים כמו דיאק.
אם אתה לא מצליח לעלות רמה באיכות השחקנים שאתה רוצה להנחית, ורואה שזה לא מסתדר, לא בושה להביא שחקן גם במליון יורו, או מיליון וחצי או 2 מיליון.

אני באמת מעדיף שיהיה פה שחקן טוב כלשהו שיהיה זמי למשחקים באירופה, גם במחיר של לוותר על אפשרות להביא שחקן שיכל להיות עוד יותר טוב מהשחקן שהבאת.
גם אלברמן מעדיף. הוא אמר את זה בעצמו בעונה שעברה. רק שאלברמן של העונה זה לא של אלברמן של העונה שעברה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה