ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:אם נאנט נכנסה לתמונה אז זה קרב אבוד, במקום להמשיך לחכות לדיאק אלברמן היה צריך כבר אתמול לפנות למועמד הבא ברשימה
Liberman אמר:חבל על הזמן שאתם שורפים פה על דיאק, אם נאנט הגישה הצעה רשמית תתקדמו לשם הבא ותפסיקו לאכול עליו את הראש כי זה חסר סיכוי.
NEXT
תפתח לך פורנהאב אחי שים לך איזה מילף ברקע, מה יצא מפנטזיות על שחורים שלא יגיעו?אליאור אמר:Liberman אמר:חבל על הזמן שאתם שורפים פה על דיאק, אם נאנט הגישה הצעה רשמית תתקדמו לשם הבא ותפסיקו לאכול עליו את הראש כי זה חסר סיכוי.
NEXT
אין שם הבא. אנחנו מעדיפים לשרוף את האותיות והזמן שלנו בלפנטז כי זה מה שנשאר בחלון הזה.
חזיזוש אמר:כובע קש אמר:אם נאנט נכנסה לתמונה אז זה קרב אבוד, במקום להמשיך לחכות לדיאק אלברמן היה צריך כבר אתמול לפנות למועמד הבא ברשימה
תתקשר אליו דחוף תגיד לו
שלא יבזבז זמן הדביל הזה בטח יושב ליד השפורפרת מחכה לדיאק כפי שאתה אומר
כובע קש אמר:חזיזוש אמר:כובע קש אמר:אם נאנט נכנסה לתמונה אז זה קרב אבוד, במקום להמשיך לחכות לדיאק אלברמן היה צריך כבר אתמול לפנות למועמד הבא ברשימה
תתקשר אליו דחוף תגיד לו
אתה יכול להיות ציני עד מחר אבל זה אותו אלברמן שאמר שהוא מעדיף להתפשר על מועמד בשביל להחתים אותו מוקדם ושהוא יעשה את כל ההכנות עם הקבוצה במקום לחכות לשחקן שבועות.
מה בדיוק השתנה אחרי חודשיים?
מה אתה מנסה להגיד בחייאת?חזיזוש אמר:כובע קש אמר:חזיזוש אמר:תתקשר אליו דחוף תגיד לו
אתה יכול להיות ציני עד מחר אבל זה אותו אלברמן שאמר שהוא מעדיף להתפשר על מועמד בשביל להחתים אותו מוקדם ושהוא יעשה את כל ההכנות עם הקבוצה במקום לחכות לשחקן שבועות.
בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
כאילו יושב אלברמן ומרפרש כל היום diack בטוויטר ומחפש כתבות בטורקית.
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא מעיד על מה שקורה מאחורי הקלעים בפועל.
Liberman אמר:תפתח לך פורנהאב אחי שים לך איזה מילף ברקע, מה יצא מפנטזיות על שחורים שלא יגיעו?אליאור אמר:Liberman אמר:חבל על הזמן שאתם שורפים פה על דיאק, אם נאנט הגישה הצעה רשמית תתקדמו לשם הבא ותפסיקו לאכול עליו את הראש כי זה חסר סיכוי.
NEXT
אין שם הבא. אנחנו מעדיפים לשרוף את האותיות והזמן שלנו בלפנטז כי זה מה שנשאר בחלון הזה.
זרע לבטלה
חזיזוש אמר:כובע קש אמר:חזיזוש אמר:תתקשר אליו דחוף תגיד לו
בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא אומר שזה לא קורה
Ganjot אמר:מה אתה מנסה להגיד בחייאת?חזיזוש אמר:כובע קש אמר:אתה יכול להיות ציני עד מחר אבל זה אותו אלברמן שאמר שהוא מעדיף להתפשר על מועמד בשביל להחתים אותו מוקדם ושהוא יעשה את כל ההכנות עם הקבוצה במקום לחכות לשחקן שבועות.
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא מעיד על מה שקורה מאחורי הקלעים בפועל.
*כרגיל מרגיש צורך לציין שוב (כי העזתי להגיד משהו מחובר למציאות) שאני לא מעריץ\שופר\גרופי של אלברמן או שחר
אז מה אתה רוצה שאנשים יכתבו פה?
מגיבים בהתאם למה שקורה בחלון העברות, על מה אתה רוצה שידברו? מה הבן אדם אמר, שבמצב הנוכחי אם באמת הם נכנסו לתמונה אז התחושה היא שכבר אפשר לעבור למועמד הבא?
מה אתה אומר במקום להגיב על העברות ושאנשים פה ירשמו את מה שהם מרגישים/חושבים, נתחיל לדבר על ריאליטי?
יש מצב שבמכבי חיפה או למות אתה תהנה יותר, שם אסור להגיב נגד המועדון ואפשר רק להלל את הסלב
ואגב, אתה מזלזל בו כאילו הוא לא צודק, בינתיים כל הקיץ הזה הוא כשלון אחד גדול באיך שהתכוננו לראש.
לא התכוננו לזה שאצילי יעזוב וזה בא להם בהפתעה (מעניין שאנשים פה בפורום לא הופתעו כשידעו שהסעיף הוא 2 מיליון).
לא התכוננו לזה שאברג'ל לא יגיע.
לא התכוננו לזה שאבו פאני יעזוב (יכלו מראש לחפש קשר ישראלי במקום שימלא את החסר)
והכי גרוע, לא התכוננו לזה שלא בקסטר ולא ג'וש יהיו פה, ופספסנו את כל השוערים הישראלים (כולם היו על המדף הקיץ).
אז בוא, לפני שאתה כל כך מלקק לאלברמן כאילו כל דבר שהוא נוגע בו זהב, תסתכל מה קורה בפועל הקיץ ותבין למה אנשים מתבטאים בצורה מסוימת.