SaTla אמר:לפי גולדשטיין "במועדון נמנעים מלהיכנס להערכות אם הוא יגיע או לא."אליאור אמר:SaTla אמר:אם הוא לא חתם עד עכשיו הוא לא יחתום
סיפור אברג'ל
לפחות הפעם הם לא היו אופטימיים.
שזה במילים אחרות "אופטימיים אבל הבנו שזה מאוס עליכם".
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:לפי גולדשטיין "במועדון נמנעים מלהיכנס להערכות אם הוא יגיע או לא."אליאור אמר:SaTla אמר:אם הוא לא חתם עד עכשיו הוא לא יחתום
סיפור אברג'ל
לפחות הפעם הם לא היו אופטימיים.
גם עלי וחזיזה לא. אבל עובדים אחי, מסביב לשעון. לא ראית את ההארכת חוזה של פוקסי?The real Tsepo אמר:מקווה שלא אצטרך לצטט את ההודעה הזו בעתיד
אבל דיא עוד לא חתם
גם אם שניהם רעים, מי שתביא מהליגה הרבה יותר גרועשוער עולה אמר:למה בעצם זה חשוב להחתים את חזיזה ומוחמד?
שניהם רע כבר לא מעט זמן
KevinDurant אמר:גם אם שניהם רעים, מי שתביא מהליגה הרבה יותר גרועשוער עולה אמר:למה בעצם זה חשוב להחתים את חזיזה ומוחמד?
שניהם רע כבר לא מעט זמן
גוני נאור בינואר כשהוא מסיים חוזה בקיץ הבאת בחצי מיליון יורו
גנדלמן שלדעתי אוברייטד רוצים עליו 2 מיליון יורו, כנ''ל כנעאן
לאיוס עוד לא בעט בכדור וכבר מדברים על מיליון יורו צפונה, אין מי להביא.
Apoc אמר:אני מצפה שעד שבת יהיה משהו יותר מ"אופטימיות" או "עלי מוחמד סיכם". יש צחוקים ויש חלאס.
שוער עולה אמר:אני לא יודע
שניהם בירידה מתמדת
בחצי שנה האחרונה הם שחקנים בכירים רק על הנייר
ואני לא תולה בהם הרבה תקוות. הציפיות שלי מהם מאוד נמוכות
SaTla אמר:החתמות לעונה:
איתמר ליצן
מאור קנדיל
אריק שוראנוב
ליאור רפאלוב
עזיבות העונה:
עומר אצילי
אבו פאני
גוש כהן
דילן בטובינסיקה
רועי משפתי
ניקיטה רוקאביצה
אם תקחו את ההחתמות ותשאלו מישהו אחר, הוא יגיד לכם שזה החתמות של קבוצת אמצע/ תחתית בליגת העל.
אם תשאלו על העזיבות, יגידו לכם שזו קבוצה שמתפרקת/ מכירת חיסול.
אני לא מסכים עם האמרה. ההחתמות האלה טובות חוץ מניצן. כל מי שהובא משפר את העומק על העמדה שהוא הובא בה. היה חסר חלוץ ישראלי לרוטציה (ושוראנוב יכול גם להפתיע ולהתפוצץ), מגן ימני מחליף איכותי יותר ומישהו שיוכל לקחת משרי דקות. ההשארה הצפויה (מקווה) של סבע בהתחשב בנסיבות נחשבת מבחינתי כתחליף לאצילי.SaTla אמר:החתמות לעונה:
איתמר ליצן
מאור קנדיל
אריק שוראנוב
ליאור רפאלוב
עזיבות העונה:
עומר אצילי
אבו פאני
גוש כהן
דילן בטובינסיקה
רועי משפתי
ניקיטה רוקאביצה
אם תקחו את ההחתמות ותשאלו מישהו אחר, הוא יגיד לכם שזה החתמות של קבוצת אמצע/ תחתית בליגת העל.
אם תשאלו על העזיבות, יגידו לכם שזו קבוצה שמתפרקת/ מכירת חיסול.