ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:אני בעד לסגור תנושא הזה לא יהיה רכש העונה
בירקי אמר:David אמר:אני בעד לסגור תנושא הזה לא יהיה רכש העונה
מה קניאס אומר בקבוצה שאתה חבר בה?
בירקי אמר:דווקא אתמול היה נשמע מאוד תקיף נגד המועדון בתוכנית של קטן. לעניין עצמו- בעיניי סיפור נאנט זה חרטה. לא שמענו כלום מצרפת…
Apoc אמר:תפתחו נושא קטן קניאס וכל הרדיו חיפה הזה ותנהלו את הדיונים האלה שם אולי?
אז אולי יפול לך האסימון סופסוף שמי שכותב את זה מדבר שטויות?אליאור אמר:כבר פעם חמישית שאני קורא החודש שמכבי חיפה תאיץ את השיחות עם בלטקסה.
KevinDurant אמר:אז אולי יפול לך האסימון סופסוף שמי שכותב את זה מדבר שטויות?אליאור אמר:כבר פעם חמישית שאני קורא החודש שמכבי חיפה תאיץ את השיחות עם בלטקסה.
מה כבר יש להאיץ? אם היו רוצים אותו הוא היה פה כבר לפני חודש
למי זה ברור בדיוק?אליאור אמר:KevinDurant אמר:אז אולי יפול לך האסימון סופסוף שמי שכותב את זה מדבר שטויות?אליאור אמר:כבר פעם חמישית שאני קורא החודש שמכבי חיפה תאיץ את השיחות עם בלטקסה.
זה ברור שרוצים אותו. מחכים שהאוסטרים ישחררו אותו בחינם.
KevinDurant אמר:למי זה ברור בדיוק?אליאור אמר:KevinDurant אמר:אז אולי יפול לך האסימון סופסוף שמי שכותב את זה מדבר שטויות?
זה ברור שרוצים אותו. מחכים שהאוסטרים ישחררו אותו בחינם.
לי זה לא ברור
אם היו רוצים אותו היו משלמים 100 אלף יורו ומביאים אותו, הסוכן שלו ניסה לדחוף אותו גם לפה וגם למכבי ת''א וגם הם וגם אנחנו לא עשינו את המהלך עדיין.
זה מזכיר לי שחלון שעבר אמרו פה שאנחנו רוצים את עדן שמיר ולא מוכנים לשלם את ה100 אלף יורו האלה לליאז' כאילו זה מה שיפיל את מכבי חיפה.
לדעתי בכלל מחכים לתשובה סופית מסאן אם הוא חוזר ואז יקבלו החלטה סופית בנושא
אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan אמר:KevinDurant אמר:למי זה ברור בדיוק?אליאור אמר:זה ברור שרוצים אותו. מחכים שהאוסטרים ישחררו אותו בחינם.
לי זה לא ברור
אם היו רוצים אותו היו משלמים 100 אלף יורו ומביאים אותו, הסוכן שלו ניסה לדחוף אותו גם לפה וגם למכבי ת''א וגם הם וגם אנחנו לא עשינו את המהלך עדיין.
זה מזכיר לי שחלון שעבר אמרו פה שאנחנו רוצים את עדן שמיר ולא מוכנים לשלם את ה100 אלף יורו האלה לליאז' כאילו זה מה שיפיל את מכבי חיפה.
אתה שוב ממציא סיפור אלטרנטיבי שאין לו קשר למעשים בפועל ולדיווחים של כולם (כמו במקרה של המו"מ עם מרקו). שמיר היה במו"מ איתנו, וזה נפל על זה שלא רצינו לתת לו שנה נוספת בחוזה. כל הכתבים מתייחסים לבלטקסה כמועמד וזה לא קורה סתם.
זה לחלוטין הסגנון שלנו לחכות ששחקן ישוחרר בחינם משיקולי עקרונות עקומים וניסיון לחסוך על חשבון פשוט לשלם ולקדם את מה שהקבוצה צריכה. זה כבר קרה המון פעמים בעבר, כולל עסקאות שנפלו על זה ("אם x ישוחרר, מכבי חיפה תפנה אליו)
Judokan אמר:KevinDurant אמר:למי זה ברור בדיוק?אליאור אמר:זה ברור שרוצים אותו. מחכים שהאוסטרים ישחררו אותו בחינם.
לי זה לא ברור
אתה שוב ממציא סיפור אלטרנטיבי שאין לו קשר למעשים בפועל ולדיווחים של כולם (כמו במקרה של המו"מ עם מרקו). שמיר היה במו"מ איתנו, וזה נפל על זה שלא רצינו לתת לו שנה נוספת בחוזה. כל הכתבים מתייחסים לבלטקסה כמועמד וזה לא קורה סתם.
זה לחלוטין הסגנון שלנו לחכות ששחקן ישוחרר בחינם משיקולי עקרונות עקומים וניסיון לחסוך על חשבון פשוט לשלם ולקדם את מה שהקבוצה צריכה. זה כבר קרה המון פעמים בעבר, כולל עסקאות שנפלו על זה ("אם x ישוחרר, מכבי חיפה תפנה אליו)
KevinDurant אמר:אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan אמר:KevinDurant אמר:למי זה ברור בדיוק?
לי זה לא ברור
אם הוא לא שווה עוד שנה בחוזה שלא יבוא לפה.
אם מחכים לבלטקסה שיבוא בחינם כי לא חושבים שהוא שווה 100 אלף יורו שלא יבוא לפה גם.
אם "לא רצו מספיק" אז מבחינתי לא רצו אותו.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan אמר:אתה שוב ממציא סיפור אלטרנטיבי שאין לו קשר למעשים בפועל ולדיווחים של כולם (כמו במקרה של המו"מ עם מרקו). שמיר היה במו"מ איתנו, וזה נפל על זה שלא רצינו לתת לו שנה נוספת בחוזה. כל הכתבים מתייחסים לבלטקסה כמועמד וזה לא קורה סתם.
אם מחכים לבלטקסה שיבוא בחינם כי לא חושבים שהוא שווה 100 אלף יורו שלא יבוא לפה גם.
רצו אותו, אבל לא מספיק בשביל לתת לו עוד שנה בחוזה כי לא רצו להיתקע איתו, אלא שיבוא לגיבוי בעונה עמוסה עם ליגת האלופות.
KevinDurant אמר:אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan אמר:KevinDurant אמר:למי זה ברור בדיוק?
לי זה לא ברור
KevinDurant אמר:אם "לא רצו מספיק" אז מבחינתי לא רצו אותו.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?
רצו אותו, אבל לא מספיק בשביל לתת לו עוד שנה בחוזה כי לא רצו להיתקע איתו, אלא שיבוא לגיבוי בעונה עמוסה עם ליגת האלופות.
כשרוצים שחקן פותחים חוזים ומתאבדים עליו ומוציאים סכומים.
אם המועדון היה נעול על בלטקסה וחושב שהוא משדרג אז הוא כבר היה פה.
מה שמחזק את הטענה שלי זה שגם עשו את הכתבה הזאת על מכבי ת''א שהוא סיכם שם והם גם רוצים אותו ויש "פערים" עם האוסטרים ואז רז אמיר פרסם שבכלל לא רוצים אותו וירדו ממנו.
להערכתי פמפום של סוכן ובכלל מחכים לראות מה קורה עם סאן.
צודק בעבר, זה נראה לי פחות רלוונטי לגבי היום.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan אמר:אתה שוב ממציא סיפור אלטרנטיבי שאין לו קשר למעשים בפועל ולדיווחים של כולם (כמו במקרה של המו"מ עם מרקו). שמיר היה במו"מ איתנו, וזה נפל על זה שלא רצינו לתת לו שנה נוספת בחוזה. כל הכתבים מתייחסים לבלטקסה כמועמד וזה לא קורה סתם.
אפשר לשאול את אותה שאלה מהכיוון ההפוך - אתה חושב שאם בכר בא ואומר לשחר, "זה השחקן הכי טוב שראיתי בחיים, תשלם לו 100 אלף יורו יותר מהתקרה שלך", שחר ישלם?
בסוף יש רצונות של צוות מקצועי ויש מדיניות של מועדון. ואין לי ספק שאם הרכש שהצוות רוצה לא עולה בקנה אחד עם המדיניות הכלכלית של שחר, הרכש הזה לא יקרה.
ואני לא אתפלא אם חלק מהמדיניות הזו של שחר היא לא לשלם דמי העברה על שחקן שבדיוק אמור להיות משוחרר מהקבוצה שלו. יושבים לי בראש לפחות 5 מקרים מ-10 השנים האחרונות שבהן סירבנו לבצע עסקה על שחקן עד שהוא ישוחרר בחינם, גם כשהיה מדובר בהבדלי סכומים בטווחים הנמוכים שמדברים עליהם עכשיו כמו 200 אלף יורו.
גם 300 אלף יורו מבחינתי זה סכום זניח.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אם "לא רצו מספיק" אז מבחינתי לא רצו אותו.אליאור אמר:רצו אותו, אבל לא מספיק בשביל לתת לו עוד שנה בחוזה כי לא רצו להיתקע איתו, אלא שיבוא לגיבוי בעונה עמוסה עם ליגת האלופות.
כשרוצים שחקן פותחים חוזים ומתאבדים עליו ומוציאים סכומים.
אם המועדון היה נעול על בלטקסה וחושב שהוא משדרג אז הוא כבר היה פה.
מה שמחזק את הטענה שלי זה שגם עשו את הכתבה הזאת על מכבי ת''א שהוא סיכם שם והם גם רוצים אותו ויש "פערים" עם האוסטרים ואז רז אמיר פרסם שבכלל לא רוצים אותו וירדו ממנו.
להערכתי פמפום של סוכן ובכלל מחכים לראות מה קורה עם סאן.
ואם הוא ישוחרר בחינם או תמורת סכום זניח ובסוף יחתום פה אז רצו אותו או לא רצו אותו?