• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
חחח איזה כתבת ליקוק של בן דור ליענקלה של ״הוצאת 10 מיליון יורו על רכש ב3 שנים״.

על הכנסות למה הוא שכח לדווח?
מדהים באמת, איזה כתבה עלובה.
למה אין כתב אחד נורמאלי שיודע להיכנס במועדון כשצריך

אני שומע הרבה קולות על זה שאם נאנט בתמונה אנחנו בחוץ ואני לא בטוח בזה בכלל.

- ליגה: בשלוש העונות האחרונות (עידן בכר) הם היו במקומות ה-18 (ניצחו במשחקי הפלייאוף על הישארות בליג1), ה-9 וה-16 (נקודה מעל הקו האדום), בהתאמה. רוצה לומר, מעבר לנאנט הוא לא מעבר לקבוצת ליג1 יציבה וירידת ליגה גם עלולה לקרות שם.
- אירופה: בעקבות סיום עונת 21/22 במקום ה-9, הם קיבלו בעונה האחרונה מקום בבתים של הליגה האירופית. מצד אחד, הם עשו שם 9 נק' והודחו רק בשלב לאחר מכן מול יובנטוס (1-1 בחוץ ו-0-3 בבית). מצד שני, את הנקודות שלהם בבתים הם עשו מניצחון בית מול קרבאח ושני ניצחונות מול אולימפיאקוס המפורקת (שניסתה לשקם את עצמה אחרי ההפסד למכבי חיפה, אבל המשיכה לקמפיין אירופאי רע). בהסתכלות על 5 העונות האחרונות (וסביר שזה נמשך עוד אחורה), זה הקמפיין האירופאי היחידי שהם עשו (ושוב - הם הגיעו אליו בדרך חריגה, ממקום 9 בליגה).
- דקות משחק: בנאנט יש כיום, לפי טרנספרמרקט, 5 קשרים במרכז. 3 מהם, בעלי שווי שוק גבוה משל דיאק. אחד מהם זה מוסא סיסוקו ואחד אחר זה מוטוסמי, קפטן הקבוצה. בניגוד אלינו, שם תהיה לדיאק תחרות קשה על הדקות..
- שכר: בנאנט כל השחקנים הצעירים שמתחת לגיל 23 מקבלים 300 אלף ומטה, מלבד אחד - הדג'אם, מגן שמאלי צרפתי בן 20, עם שווי שוק מוערך של 2 מיליון יורו (https://www.capology.com/club/nantes/salaries/). גנאגו שמופיע בקישור, כחלוץ קמרוני בן 23 שמקבל 780 אלף לעונה, הוא כבר בן 24 ומוערך ב-4 מיליון יורו. כלומר, אם בנאנט לא רואים בו כישרון גדול מאד (ביחס לשאר הצעירים שלהם), סביר שההצעה שיקבל מהם תהיה נמוכה יותר או בגבוה שאנחנו מציעים.

כמובן שיש את כל הדברים המשמעותיים שנוטים לטובתם וידועים לכולנו, אבל לא הייתי מצהיר שזה כזה חד משמעי שיבחר בהם.

אז שיבוא לכאן לשחק הדוד שלו בעצמו, כמו שעשה פאוליניו

אני באמת מנסה להבין על סמך מה אומרים פה שלא חושבים על חלופות למקרה שדיאק לא יגיע

חזיזוש אמר:
אני באמת מנסה להבין על סמך מה אומרים פה שלא חושבים על חלופות למקרה שדיאק לא יגיע

אף אחד לא חושב שלא מחפשים חלופות לדיאק.
הטענות הן על כך שנעולים על דיאק למרות הסחבת איתו במקום לחתוך את זה לכאן או לכאן כמו שאלברמן דגל על עכשיו.
אני אישית מעדיף שיביאו מישהו בפרופיל "נמוך" יותר מדיאק ושהוא כבר ינחת בימים הקרובים ויתחיל להתאמן עם הקבוצה במקום לחכות לדיאק עוד שבוע

חזיזוש אמר:

ברור שיש חלופות, אבל אנחנו לא בתחילת יוני. אנחנו כבר בתוספת הזמן פה בגלל הסיבוב השני של המוקדמות. אני מאוד מקווה שהחלופות הן לא רק בגדר רעיונות או מועמדים אלא שחקן שאפשר להנחית פה כבר ביומיים שלושה הקרובים כי פשוט אין זמן.

חזיזוש אמר:

כל מה שקרה עד עכשיו בקיץ הזה הוא הבסיס שלי להגיד שאני בטוח ב100% שמכבי כרגע לא נמצאת במו"מ עם אף מועמד חלופי לדיאק.

בין אם זה העובדה שלא היה מו"מ עם אף אחד במקביל לאברג'ל ורק אחרי שהוא לא הגיע פנו למועמדים אחרים, או זה שלא היה שום מועמד חלופי לבקסטר שאילץ את הקבוצה לקבל החלטה בהתראה של יום להחתים את ניצן.

אולי יש רשימה מתועדפת שבה כבר יודעים מי השחקן הבא שיפנו אליו (ואפילו על זה אני בסימן שאלה). אבל אני בטוח שאין שחקן נוסף במו"מ כרגע למרות הבעיות במומ הנוכחי.

זה מדהים איך המועדון הצליח להביא בהתרעה של שבועיים את דילאן וסק, אבל בקיץ שלם לא מצליח להחתים קשר אחורי.
זה מעבר כל כך קיצוני שאני לא יודע איך להסביר אותו.

hezildo אמר:
זה מדהים איך המועדון הצליח להביא בהתרעה של שבועיים את דילאן וסק, אבל בקיץ שלם לא מצליח להחתים קשר אחורי.
זה מעבר כל כך קיצוני שאני לא יודע איך להסביר אותו.

אל תשכח שני הבדלים משמעותיים ודרמטיים:
1. הזמן בו זה קרה - גם לשחקנים כבר לא היה הרבה למה לחכות, זה היה משמעותית מאוחר יותר קלנדרית.
2. זה היה אחרי שהבטחת מקום בליגת האלופות - חתיכת תמריץ לשחקנים.

כבר ידוע שהוא לא יהיה פה, תתמקדו באם נצליח להנחית את המגן של קבוצת המילואים של אוסטריה וינה

כתבת יח״צ מרשימה של בן דור בוואן על כמה כסף שחר השקיע

דודו נותן עבודה

וואו אני לא נכנס לוואן בדרך כלל אבל סקרנתם אותי ואיך שקראתי את הכתבה נהייתה לי בחילה.
נראה לי הם שלחו לו טקסט מוכן והוא עשה העתק הדבק.

איזה אפס

Apoc אמר:
כבר ידוע שהוא לא יהיה פה, תתמקדו באם נצליח להנחית את המגן של קבוצת המילואים של אוסטריה וינה

Shocking4U אמר:

דודו נותן עבודה

אכן הנה המיליונים שהובטחו לנו.

אנליסט טורקי אומר שנאנט הגישה הצעה רשמית , לא הצלחתי להבין באיזה סכום.

עד תחילת שבוע נדע אם הוא עושה ויברח כמו מרקו

Shocking4U אמר:

דודו נותן עבודה

הדבר הבאמת מגוחך זה להוציא כתבה כזו לפני שדיאק חתם.

"מכבי חיפה עשויה לשבור את שיא ההעברות". שיוציא גם כתבה שאנחנו עשויים לזכות בליגת האלופות

Nirgreen אמר:
אנליסט טורקי אומר שנאנט הגישה הצעה רשמית , לא הצלחתי להבין באיזה סכום.

עד תחילת שבוע נדע אם הוא עושה ויברח כמו מרקו

יכול לשלוח קישור?

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

דודו נותן עבודה

אכן הנה המיליונים שהובטחו לנו.

אתה כנראה צוחק/ציני בתגובה, אבל בתכלס זה בדיוק סגנון ההלבנה הטיפוסי של דודו בזק.
אני לא אתפלא אם זו הכנת הקרקע למסיבת העיתונאים של דגו בשני כדי להגיד ששחר משקיע המון מיליונים בקבוצה כל השנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה