• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
מה זה משנה?
כי לקבוצה בארץ הם ידרשו 2 מיליון יורו.

הוא לא דיבר על להביא אותו. הוא דיבר באופן כללי שהם לא חכמים בלשון המעטה שהם הוסיפו כזה סעיף (נאמר בהקשר של חלאיילי והסעיף שלו).
כן גם לדעתי

בכל אופן בוא נקווה שהשבוע כבר יסיימו את הסיפור עם דיאק, בלטקסה וסבע ונוכל להתקדם הלאה לקוות שג'וש יחזור בחודש הקרוב

רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
מה זה משנה?
כי לקבוצה בארץ הם ידרשו 2 מיליון יורו.

הוא לא דיבר על להביא אותו. הוא דיבר באופן כללי שהם לא חכמים בלשון המעטה שהם הוסיפו כזה סעיף (נאמר בהקשר של חלאיילי והסעיף שלו).

אה אוקיי, הבנתי אותו לא נכון.

רק מכבי אמר:
פסיכולוג הספורט, אלעד אשכנזי, מצטרף לצוות של מכבי חיפה וישמש כיועץ של המאמן, מסאי דגו, יועץ של הצוות המקצועי ושל השחקנים.

אשכנזי חוזר לקדנציה שנייה במועדון כשבעברו עבד עם מספר מועדונים: קרית שמונה בעונת האליפות, א.א.ק לרנקה מקפריסין, הפועל ת"א, בית"ר ירושלים, מכבי פ"ת, מ.ס אשדוד, וכיום הוא משמש כיועץ של נבחרת ישראל.

הרבה פה דובר על הצורך, שמח מאוד שסגרו מישהו.

פתחנו סניף של הנבחרת עם זילפה ואשכנזי.

אין שחקנים החלון אז אני בעד לפתוח פה נושא עם וולקאם לכל איש צוות מקצועי שחותם.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
Ganjot אמר:
ליגת חלקאים?
לדעתי זאת הליגה שמוציאה הכי הרבה כשרונות בכדורגל כרגע.
שחקן יכול תוך עונה לעבור מנאנט לאיזה מארסיי ומשם לקבוצה טובה בפרמייר ליג.

ליגה של קבוצה אחת.
לא סתם בכל העולם קוראים לה ליגת חקלאים.
להתקדם אפשר מכל ליגה ואם יש לך חשיפה בבמות הגדולות של אירופה אז בכלל.
בסדר זה שהיא ליגה לא מעניינת ולא ליגה "חזקה" כמו הפרמיירליג לא אומר שהיא ליגה של חקלאים. יש שוק מטורף לליגה צרפתית ואין בכלל מה להשוות לחשיפה שהוא יקבל שם לחשיפה שהוא יקבל במכבי חיפה

יש שוק מטורף גם לליגה הבלגית והליגה הטורקית וגם לאוקראינית
וגם פה בישראל יש אחלה שוק ושחקנים מתקדמים מפה הלאה.

כשחקן שמחפש לקדם את הקריירה שלו ברור שצרפת נשמע הרבה יותר טוב מישראל.
אבל צריך לקחת בחשבון גם את המעמד שלו בסגל הקבוצה, את מעמד הקבוצה בליגה, מעמד הקבוצה באירופה וכו'
שחקן בגיל שלו צריך לקבל דקות משחק משמעותיות ולא להיות פרוספקט על הספסל ולדעתי זה שיקול מרכזי אצלו.

בכל מקרה נראה לי מיותר להמשיך לבזבז עליו מקום בשרת, הוא לא יגיע לפה ואפשר לעבור למועמד הבא.

יגאל גולדשטיין הזה חמור כותב שדיאק בדרך לנאנט וזה מהציוץ בטוויטר של הבוקר כתב כזה מסטול

David אמר:
יגאל גולדשטיין הזה חמור כותב שדיאק בדרך לנאנט וזה מהציוץ בטוויטר של הבוקר כתב כזה מסטול

הוא בדרך לשם .

חכו. עוד מעט יתחילו העניינים של ט' באב, ולא מחתימים שחקנים בתשעת הימים של חודש אב.

Nirgreen אמר:
David אמר:

הוא בדרך לשם .
🤣🤣🤣🤣🤣🤣אם היו רוצים אותו זה היה נחתם מהר גם אני רואה בטוויטר אוהדים שלהם מעבירים דאחקות על בעל הבית כאילו הוא תפרן

חרמני טוען שהציעו לדיאק 500 אלף יורו בסיס ולא 350 כמו שדורון אומר.

במילים אחרות אתה אומר שנחמני לא מיישר קו עם בן דור

NOSFERATU ZODD אמר:
דורון בן דור עכשיו אמר שדיאק לא יהיה פה.

כפי שפרסמתי לראשונה
היישור קו הגדול בהיסטוריה

לחכות חודש בשביל ילד פישר מסנגל זה עוד לא היה.

היה צריך לחתוך את זה לפני שבועיים.

בן דור יודע אולי מה קורה בגזרת הרכש הישראלי
הוא מקבל הדלפות ממנחם ומשחקנים ישראלים אחרים
בגזרת הזרים אין לכתבים הישראלים מושג לדעתי

הוא אומר שדיאק לא יהיה פה?
שיפרסם בוואן כותרת ראשית
''דיאק לא יגיע למכבי חיפה''. נראה אותו.
לקשקש ברדיו חיפה כל אחד יכול

אני בכל מקרה לא שלם עם מהלך של להביא ילד בן 22 מוכשר ככל שיהיה להחזיק את האמצע של הקבוצה אולי הכי לחוצה שיש בארץ שנחלשה מאוד בעמדות האלה. גם אם איכשהו הוא מגיע בסוף הוא לבד זה לא מספיק

The real Tsepo אמר:
אני בכל מקרה לא שלם עם מהלך של להביא ילד בן 22 מוכשר ככל שיהיה להחזיק את האמצע של הקבוצה אולי הכי לחוצה שיש בארץ שנחלשה מאוד בעמדות האלה. גם אם איכשהו הוא מגיע בסוף הוא לבד זה לא מספיק

בן 22 זה לא ילד.

NOSFERATU ZODD אמר:
The real Tsepo אמר:

בן 22 זה לא ילד.
שחקן עם רזומה של עונה וחצי טובה בבוגרים זה ילד מבחינתי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה