ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:יהיה מצחיק אם יודיעו על סבע במסיבת עיתונאים
Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:יהיה מצחיק אם יודיעו על סבע במסיבת עיתונאים
יש דיווחים בהקשר של דיאק עם נאנט שראית?
KevinDurant אמר:@Apoc
ספורט5 עם הכתבה האהובה עליך
gargy אמר:KevinDurant אמר:@Apoc
ספורט5 עם הכתבה האהובה עליך
2 מיליון יורו, ועדיין לא רושמים אם הסעיף תקף גם בקיץ הזה.
אליאור אמר:תתכוננו מחר ים של חדשות אופטימיות:
דיא סבע יחתום על חוזה "בימים הקרובים"
עלי מוחמד "סיכם"
בלטקסה "מתקרב"
אה ורק דבר אחד שלילי זה שדיאק לא יגיע לפה.
סך הכל חדשות מעולות. הרבה חול.
ToniKroos אמר:"המועדון צפוי להוציא חמישה מיליון ש”ח בעונה על הישארותו של סבע, שכולל מיסוי ואת כל מה שמשתמע מהחוזה."
זה אמיתי שהוא כל פעם מציין סכומים בשקלים בשביל שיחשבו שהוציאו סכומים מטורפים?
ToniKroos אמר:"המועדון צפוי להוציא חמישה מיליון ש”ח בעונה על הישארותו של סבע, שכולל מיסוי ואת כל מה שמשתמע מהחוזה."
זה אמיתי שהוא כל פעם מציין סכומים בשקלים בשביל שיחשבו שהוציאו סכומים מטורפים?
ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אולי נותנים להם זמן להביא שם חדש.
זאת האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה.
ממש מוזר.
אם לא יהיו מחר הארכות חוזה רשמיות או שחקני רכש חדשים, הדיווח על דיאק ייצא וכל המערכת תהיה על הגריל, רגע לפני המסע״ת ופתיחת חנות המועדון.
אני חושב שהמועדון הציב דד-ליין או שהשחקן הודיע סופית שהוא לא מעוניין.רק מכבי אמר:https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Nantes-s-active-sur-le-marche-des-transferts/1408765
הלאקיפ מדבר על המועמדות של דיאק לנאנט, מוזכר שם "גורם בקבוצה" שאומר שהם רוצים את השחקן.
אישית אני חושב שזה שהוא לא פה, ללא קשור לקבוצה אחרת, אלא לכך שהוא הודיע סופית שהוא לא יגיע לכאן, ללא קשר להצעות אחרות שיש לו.
אבל לאלו שחשבו שאין אמת בקטע עם נאנט, אז אתם לא בכיוון.
KevinDurant אמר:אני חושב שהמועדון הציב דד-ליין או שהשחקן הודיע סופית שהוא לא מעוניין.רק מכבי אמר:https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Nantes-s-active-sur-le-marche-des-transferts/1408765
הלאקיפ מדבר על המועמדות של דיאק לנאנט, מוזכר שם "גורם בקבוצה" שאומר שהם רוצים את השחקן.
אישית אני חושב שזה שהוא לא פה, ללא קשור לקבוצה אחרת, אלא לכך שהוא הודיע סופית שהוא לא יגיע לכאן, ללא קשר להצעות אחרות שיש לו.
אבל לאלו שחשבו שאין אמת בקטע עם נאנט, אז אתם לא בכיוון.