• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
לדעתי הוא שחקן טוב לקבוצה סטייל בית''ר

לדעתי הוא גם תרם לנו במעט ששיחק והייתי משאיר אותו בכלל שיקבל דקה פה דקה שם.
לך תדע מה תקבל מסוף, חג'ג' וחזיזה העונה. (שיבלי יושאל ולחלאילי אני לא מתייחס כשחקן מכבי כל עוד יש לו את הסעיף של שקל תמורת עזיבה)
ממה שאני יודע היה עוד משהו מעבר לתקרית עם חזיזה ובגלל זה הוא נמחק מאז בצורה כל כך קיצונית.

שחקן שכונה
שיחק שנים בקבוצה צמרת בבולגריה, קבוצה יוזמת, ונראה רע. שחקן שלא מתאים לקבוצה יוזמת. רכש כושל של אלברמן.
למכור למרבה במחיר. מה שנקבל עליו זה ברכה

Apoc אמר:
Jerry אמר:
מה אתם מצפים להרוויח על החתול בשק הזה? רק לשחרר וכמה שיותר ולחסוך את המשכורת שלו, זה הרווח הכי גדול, היה צריך לעשות את זה בעונה שעברה כבר

אתה הבן אדם היחיד שאני מכיר פה בפורום שבטוח שלחסוך משכורת של 200 אלף דולר (פחות כי ישתתפו גם בשכר שלו) זה הישג למשהו.

עזוב את הדעה השגויה שלך מקצועית על צ'יבוטה, בלי קשר בכלל לנושא הזה.
עצם זה שאתה אשכרה מצהיר שאתה מאמין שיעשו משהו עם חיסכון של 200 אלף דולר, זה קורע אותי מצחוק כמה שאתה תמים.
ועוד אחרי שלא עשו כלום עם 35 מיליון יורו.
אני מסכים איתך שלא יעשו כלום עם הכסף אבל מבחינתי לחסוך את המשכורת של הבובל זה כמו פרס. חשבתי שזה שחקן שעוד ילך איתנו לבתי משפט עד השקל האחרון כי אין שום סיכוי שהוא ירוויח חצי מזה בשום שלב בקריירה שלו. עד היום הוא רוכב על העונה הלא רעה בבני יהודה לפני 4 שנים. שחקן כושל עם אופי מביך, גם בבית"ר הוא לא יצליח, הוא מתאים לכפר סבא וריינה. זה יהיה הזוי לתת לו דקות על חשבון שיבלי וסוף

שוער עולה אמר:
שחקן שכונה
שיחק שנים בקבוצה צמרת בבולגריה, קבוצה יוזמת, ונראה רע. שחקן שלא מתאים לקבוצה יוזמת. רכש כושל של אלברמן.
אני לא חושב שזה רכש כושל של אלברמן.

קל לדבר בדיעבד אבל הוא נתן מספרים בסדר גמור בסופו של יום בלודוגורץ ביחס לדקות ששיחק וזה לא שהשוק פה מלא בשחקני כנף

KevinDurant אמר:
שוער עולה אמר:
שחקן שכונה

קל לדבר בדיעבד אבל הוא נתן מספרים בסדר גמור בסופו של יום בלודוגורץ ביחס לדקות ששיחק וזה לא שהשוק פה מלא בשחקני כנף
תסתכל לעומק על המספרים שלו בבולגריה, זה בלוף ושקר ענק

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
שוער עולה אמר:
שחקן שכונה

מרגיש שיש לך משהו אישי נגדו. הבן אדם בקושי קיבל דק' וסיפק לא פחות מספרים מחזיזה ואחרים שקיבלו הרבה יותר דק' (פי 3).
בכל מקרה, לא כל שחקן צריך לתת דאבל פיגרס. הוא מספיק טוב לספסל, מי ישמע איזה שחקני אגף כבר יש לנו כחילוף (חלאלי לא ישאר פה וסוף לא כשיר עד שיוכח אחרת).

Ganjot אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:

מרגיש שיש לך משהו אישי נגדו. הבן אדם בקושי קיבל דק' וסיפק לא פחות מספרים מחזיזה ואחרים שקיבלו הרבה יותר דק' (פי 3).
בכל מקרה, לא כל שחקן צריך לתת דאבל פיגרס. הוא מספיק טוב לספסל, מי ישמע איזה שחקני אגף כבר יש לנו כחילוף (חלאלי לא ישאר פה וסוף לא כשיר עד שיוכח אחרת).
במה הוא טוב לספסל? תפסיקו להסתפק בבינוניות, למה שהחמור הזה יקבל דקות על חשבון הצעירים שלנו? נתן כמה דקות טובותנגד אשדוד (וגם מכר אותנו בשער של אשדוד אבל מי זוכר את זה) והפכתם אותו לסולשאר. לשחרר וכמה שיותר מהר, אין בו תועלת ומסתבר שהוא גם בעייתי בחדר הלבשה

Apoc אמר:
עוד הפעם נשחרר שחקן בחינם?
בית"ר כאילו לא מסוגלת לקנות שחקנים?
ביתר לא רוצה לקנות שחקנים ממכבי חיפה כי הדוד יענק'לה="ביתר חשובה לליגה", מחלק אותם בחינם וקונה מהם במחיר מופקע.
משאר העולם הם קונים יפה מאד.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
לדעתי הוא שחקן טוב לקבוצה סטייל בית''ר

לדעתי הוא גם תרם לנו במעט ששיחק והייתי משאיר אותו בכלל שיקבל דקה פה דקה שם.
לך תדע מה תקבל מסוף, חג'ג' וחזיזה העונה. (שיבלי יושאל ולחלאילי אני לא מתייחס כשחקן מכבי כל עוד יש לו את הסעיף של שקל תמורת עזיבה)
ממה שאני יודע היה עוד משהו מעבר לתקרית עם חזיזה ובגלל זה הוא נמחק מאז בצורה כל כך קיצונית.

מה היה?

dyarok אמר:
Apoc אמר:
עוד הפעם נשחרר שחקן בחינם?
בית"ר כאילו לא מסוגלת לקנות שחקנים?
ביתר לא רוצה לקנות שחקנים ממכבי חיפה כי הדוד יענק'לה="ביתר חשובה לליגה", מחלק אותם בחינם וקונה מהם במחיר מופקע.
משאר העולם הם קונים יפה מאד.
חח ממי הם קונים, אברמוב זה הגרושניק הכי גדול בליגה, מחכה מחוץ לפח זבל ואוסף את השאריות של סכנין והפועל תל אביב, תראו איזה גמורים הם החתימו שקחנים כמו קאניוק ואשכנזי שאף אחד לא היה מופתע אם היו חותמים במכבי הרצליה

צ'יבוטה בעיני לא שחקן שהוכיח את עצמו והייתי שמח להיפרד ממנו, אבל אני מאד חושש מבשלות הספסל שלנו.
אם שוראנוב, חלאיילי, שיבלי, סוף וחג'ג' לא יהיו מספיק טובים, הרוטציה שלנו תתקצר משמעותית והעונה הזו עלולה להיפגע משמעותית.

אגב, אותם הדברים נכונים גם לגבי עמדת הבלם.
בעונה רגילה, דהן יכול היה להיות אולי מספק כבלם לספסל (בהנחה ועשה התקדמות כמו שמספרים במועדון), אבל העונה אנחנו בלי סק בזמן אליפות אפריקה ונצטרך פה בלם שיכול להחזיק את ההגנה גם כחלק מצמד בלמים. לסמוך למשך חודש על שון ודהן או על שון לצד בלם שמאלי נוסף, זה הימור גדול מדי.

זה לא משנה אם נקודתית חושבים שצריך להיפתר מצ'יבוטה ולא משנה המחיר או המתווה העברה. כל הקיץ הזה אנחנו משדרים ומראים שאפשר לשנורר אותנו בקלות, שאנחנו פראיירים. זה עושה נזק עצום לטווח הרחוק.
תראו את סגל (הוא חי בסרט לכיוון השני) שמראש אתה יודע מה תצטרך לתת והמומ מתחיל כבר מנקודת פתיחה גבוהה רק בגלל המוניטין של העברות קודמות

זה לזכותו שהוא בקושי קיבל דקות מבכר? הוא בקושי קיבל דקות כי בכר לא חשב שהוא ראוי ליותר.

לדעתי צ'יבוטה שחקן רוטציה סביר, לא הייתי מוותר עליו כי אין לנו כל כך עומק כרגע ובחלק מהדקות ששיחק בעונה הקודמת הוא היה די בסדר.

לתחושתי צ'יבוטה בקבוצה שהיא לא אנחנו, ב"ש או מכבי ת"א יהיה שחקן ליגה נהדר שיביא מספרים ומהטייפקאסט של השחקנים שאנחנו היינו רוצים להביא ואיזי/ג'קי/סגל היו מוכרים באיזה מליון יורו ומעלה +שחקן לאחת הגדולות.
אוי לנו אם נשחרר אותו בחינם.

שחקן שכונה
אין מה להחזיק אותו
שיוציאו מביתר דיל טוב ויאללה

Liberman אמר:
שחקן שכונה
אין מה להחזיק אותו
איזה דיל טוב? הם לא ישלמו עליו ולא מופרך שהם יבקשו ממך איתנו גם להשלים משכורת. הם יודעים שיש להם הפילנתרופ הביתרי הגדול ביותר יעקב שחר

בית"ר הולכים לקבל על גארסיה באזור 4 מ' יורו.
אפשר להוציא מהם כסף. לא צריך להתפשר פה.

Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
שחקן שכונה
אין מה להחזיק אותו
איזה דיל טוב? הם לא ישלמו עליו ולא מופרך שהם יבקשו ממך איתנו גם להשלים משכורת. הם יודעים שיש להם הפילנתרופ הביתרי הגדול ביותר יעקב שחר

בטוח שיש להם איזה פרוספקטים שאפשר לקחת כבני ערובה או משהו, שיהיו יצירתיים.

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
Liberman אמר:
שחקן שכונה
אין מה להחזיק אותו

בטוח שיש להם איזה פרוספקטים שאפשר לקחת כבני ערובה או משהו, שיהיו יצירתיים.

באמת יש בך גרם של אמונה שלא ישחררו אותו בחינם לבית"ר ועוד ישתתפו במשכורת שלו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה