• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
השאלה היא לא מה בית"ר יכולה לשלם, אלא מה השווי של מאוויס כרגע - והוא לא גבוה, גם כי הוא לא שחקן מספיק טוב, וגם כי הוא יושב על חוזה מאוד מכובד לשנה הקרובה (לפחות עשינו בשכל שהחתמנו אותו בזמנו לשנתיים וחצי עם אופציה ולא ליותר).
אם נקבל 150 אלף יורו בלי השלמות שכר, זה יהיה הישג.

ab1729 אמר:
השאלה היא לא מה בית"ר יכולה לשלם, אלא מה השווי של מאוויס כרגע - והוא לא גבוה, גם כי הוא לא שחקן מספיק טוב, וגם כי הוא יושב על חוזה מאוד מכובד לשנה הקרובה (לפחות עשינו בשכל שהחתמנו אותו בזמנו לשנתיים וחצי עם אופציה ולא ליותר).
אם נקבל 150 אלף יורו בלי השלמות שכר, זה יהיה הישג.

אם הוא מגיע לבית"ר הוא השחקן אגף הכי טוב של בית"ר, אלא אם כן יש להם שחקן אגף בכיר יותר שלא שמעתי עליו.
ובית"ר אמורה להיות הקבוצה עם הסגל הרביעי עד שישי הכי טוב בליגה.
אז יש לו שווי.

זה שאנחנו כל כך עמוק בתוך הקונספציה שכל מה שעוזב אותנו לא שווה שקל ואנחנו צריכים להגיד תודה למי שיקח זה הבעיה.

מסכים עם אפוק שביתר או קבוצת ישלמו או שישב ביציע.
זה לא רז מאיר שאין לו שווי שוק, מאוויס הוא שובר שוויון לקבוצות 4-6 בליגה שלנו וצריך לדרוש בהתאם או למנף לעסקת טרייד(אחד מהצעירים של הפועל).

Apoc אמר:
Liberman אמר:
Shocking4U אמר:
איזה דיל טוב? הם לא ישלמו עליו ולא מופרך שהם יבקשו ממך איתנו גם להשלים משכורת. הם יודעים שיש להם הפילנתרופ הביתרי הגדול ביותר יעקב שחר

בטוח שיש להם איזה פרוספקטים שאפשר לקחת כבני ערובה או משהו, שיהיו יצירתיים.

באמת יש בך גרם של אמונה שלא ישחררו אותו בחינם לבית"ר ועוד ישתתפו במשכורת שלו?

אם זה חינם אני נגד העסקה, מצידי שישתה ליענקלה את הכיס עד יומו האחרון בחוזה.
הכיס של יענקלה והפיירול שלו לא מעניינים אותי, הוא לא עושה עם הכסף כלום בלאו הכי.

Liberman אמר:
Apoc אמר:
Liberman אמר:
בטוח שיש להם איזה פרוספקטים שאפשר לקחת כבני ערובה או משהו, שיהיו יצירתיים.

באמת יש בך גרם של אמונה שלא ישחררו אותו בחינם לבית"ר ועוד ישתתפו במשכורת שלו?

אם זה חינם אני נגד העסקה, מצידי שישתה ליענקלה את הכיס עד יומו האחרון בחוזה.
הכיס של יענקלה והפיירול שלו לא מעניינים אותי, הוא לא עושה עם הכסף כלום בלאו הכי.

מסכים. שלהם יהיה שחקן ששווה משהו הם יפה מאוד יקחו לנו 2 מיליון על 50 אחוז מהכרטיס. מספיק עם התרומות זה לא שיש לנו עודף שחקנים בעמדה שלו.

אגב, מצחיק לראות אנשים שמצד אחד מתנגדים לשחרור צ'יבוטה, ומצד שני צועקים תנו לילדים (סוף, שיבלי, חג'ג') לשחק.

אני חושב שהגיע הזמן לרענן את שם הנושא, בקסטר ואברג'ל זה ישן, עברנו מאז עוד שניים.

רק מכבי אמר:
אגב, מצחיק לראות אנשים שמצד אחד מתנגדים לשחרור צ'יבוטה, ומצד שני צועקים תנו לילדים (סוף, שיבלי, חג'ג') לשחק.

מה מצחיק ? שישב ביציע.

Liberman אמר:
רק מכבי אמר:

מה מצחיק ? שישב ביציע.

מצחיק להגיד אני רוצה שציבוטה ישחק, אפשר לתת לו דקות כשחקן ספסל ויחד עם זה להגיד למה לא נותנים לילדים לשחק.
זה לא עובד ביחד.

רק מכבי אמר:
Liberman אמר:
רק מכבי אמר:

מה מצחיק ? שישב ביציע.

מצחיק להגיד אני רוצה שציבוטה ישחק, אפשר לתת לו דקות כשחקן ספסל ויחד עם זה להגיד למה לא נותנים לילדים לשחק.
זה לא עובד ביחד.

האמת שזה כן. אתה לא יודע כמה שחקנים צעירים יוכלו לתרום, מה יהיה המצב מבחינת פציעות וכו'.
להחזיק את צ'יבוטה כגיבוי שלהם זה לא דבר טיפשי.

Hulk אמר:
מסכים עם אפוק שביתר או קבוצת ישלמו או שישב ביציע.
זה לא רז מאיר שאין לו שווי שוק, מאוויס הוא שובר שוויון לקבוצות 4-6 בליגה שלנו וצריך לדרוש בהתאם או למנף לעסקת טרייד(אחד מהצעירים של הפועל).

גם רז מאיר שחקן טוב לליגה, אבל היחס כלפיו שונה כי הוא שחקן בית שביקש אחרי שנים במועדון לצאת לחו"ל.
מאוויס עשה פה עונה וחצי בינוניות ורוצה לעזוב לקבוצה שמצפה לפלייאוף עליון, אחרי שלכאורה היו לו תאקלים עם המועדון בשבועות האחרונים.
אין שום סיבה לבוא לקראתו או לקראת בית"ר בפרשה הזו.

אם הוא רוצה לעזוב לשם, שיוותר על השכר אצלנו.
אם בית"ר רוצה אותו, שתשלם או תביא לנו שחקנים אחרים בתמורה (לא מצליח לחשוב על מישהו... אולי שחקנים צעירים להשאלה והשבחה?!).

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Liberman אמר:
מה מצחיק ? שישב ביציע.

זה לא עובד ביחד.

האמת שזה כן. אתה לא יודע כמה שחקנים צעירים יוכלו לתרום, מה יהיה המצב מבחינת פציעות וכו'.

אתה חושב שצ'יבוטה ירצה להישאר פה כשהוא מחליף אחרי שיבלי, סוף וחג'ג'?
הוא ירצה ללכת.
כמו שעכשיו הוא לא היה בסגל כי העדיפו את שיבלי וסוף בסגל על פניו.

זה לא חכם להחזיק שחקן בפרופיל כזה כקצה ספסל, יבוא המרמור, וגם כלכלית אין לזה הגיון.

אני אישית הייתי מעדיף כן להשאיר אותו, ולשלוח חלק מהצעירים להשאלה, שיחזרו לפה טובים יותר. בסוף ההצלחות של שחקנים כמו פאני, ג'אבר, או אם נלך אחורה ארד ואפילו חמד או דקל, הגיעו אחרי השאלות.
נדירים המקרים ששחקן משתלב טוב בלי השאלה בדרך.

אבל אם בכל זאת בוחרים ללכת בדרך הזאת של לתת להם לשחק פה, ולא לשלוח אותם החוצה, אז זה מייתר את צ'יבוטה.

ואללה לא מבין את האנשים שאומרים שציבוטה יכול לתרום מהספסל.
המעמד שלו בקבוצה לא ישתנה- מה שהיה, הור שיהיה, שחקן ספסל שנכנס כדי לתרום 15-30 דקות.
בזמן שהוא פה, למעט הבלחה אחת או שתיים הוא לא הראה שום דבר. אין לו טכניקה, הדריבל שלו שקוף ומגושם, אין לו שכל ואין לו בעיטה או משחק ראש.
יכול להיות שבקבוצה אחרת עם שטחים פתוחים יוכל לתת יותר, בטח אחרי שיקח לו שעה להסתדר עם הכדור.
לארוז ולשלוח- לא בחינם.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
זה לא עובד ביחד.

הוא ירצה ללכת.

זה לא חכם להחזיק שחקן בפרופיל כזה כקצה ספסל, יבוא המרמור, וגם כלכלית אין לזה הגיון.

אני אישית הייתי מעדיף כן להשאיר אותו, ולשלוח חלק מהצעירים להשאלה, שיחזרו לפה טובים יותר. בסוף ההצלחות של שחקנים כמו פאני, ג'אבר, או אם נלך אחורה ארד ואפילו חמד או דקל, הגיעו אחרי השאלות.

אבל אם בכל זאת בוחרים ללכת בדרך הזאת של לתת להם לשחק פה, ולא לשלוח אותם החוצה, אז זה מייתר את צ'יבוטה.

מי שואל אותו? עונה אחרונה שלו בחוזה, אם במהלך העונה לא יבוא לו הוא יכול לחתום בינואר במקום אחר.

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Apoc אמר:

הוא ירצה ללכת.

מי שואל אותו? עונה אחרונה שלו בחוזה, אם במהלך העונה לא יבוא לו הוא יכול לחתום בינואר במקום אחר.

יש לנו אופציה להאריך בשנתיים.

dyarok אמר:
ואללה לא מבין את האנשים שאומרים שציבוטה יכול לתרום מהספסל.
המעמד שלו בקבוצה לא ישתנה- מה שהיה, הור שיהיה, שחקן ספסל שנכנס כדי לתרום 15-30 דקות.
בזמן שהוא פה, למעט הבלחה אחת או שתיים הוא לא הראה שום דבר. אין לו טכניקה, הדריבל שלו שקוף ומגושם, אין לו שכל ואין לו בעיטה או משחק ראש.
יכול להיות שבקבוצה אחרת עם שטחים פתוחים יוכל לתת יותר, בטח אחרי שיקח לו שעה להסתדר עם הכדור.
לארוז ולשלוח- לא בחינם.

ניצח לנו משחקים כמו חדרה ואשדוד. בעיני זה מספיק בשביל שיהיה ערך להשארות שלו גם בקצה הרוטציה.

Ganjot אמר:
Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
הוא ירצה ללכת.

יש לנו אופציה להאריך בשנתיים.

עוד יותר סיבה לא לשחרר בחינם.

מה שמצחיק זה שאת פיירו לא רוצים להגיד שמשחררים כדי לא להיפגע מזה כלכלית אבל ברור שאם תבוא קבוצה ותשים עליו כסף ישחררו אותו.
צ'יבוטה מנגד הוא ישראלי, שחקן ליגה טוב ואפילו טוב מאוד לקבוצות כמו נתניה ובית"ר ועם מספרים לא רעים בלודוגורץ. אבל אותו שיחררו כבר.
לדעתי פשוט לא אהבו את ההתנהגות שלו (כנראה היו דברים שלא שמענו עליהם) והשתמשו בזה גם לכדי לתת אזהרה לשחקנים אחרים בקבוצה. הרי אין שום סיבה לשחרר אותו כשאתה לא באמת יודע מה תקבל משאר שחקני הרוטציה שלך (שניים עלו מהנוער, השלישי לא שיחק בליגת העל אלא רק בלאומית והרביעי חזר אחרי פציעה של שנה).

אגב אין לי ספק שאם צ'יבוטה משוחרר לבית"ר/נתניה הוא תופר אותנו במשחק הקרוב נגדן.

אליאור אמר:
מה שמצחיק זה שאת פיירו לא רוצים להגיד שמשחררים כדי לא להיפגע מזה כלכלית אבל ברור שאם תבוא קבוצה ותשים עליו כסף ישחררו אותו.
צ'יבוטה מנגד הוא ישראלי, שחקן ליגה טוב ואפילו טוב מאוד לקבוצות כמו נתניה ובית"ר ועם מספרים לא רעים בלודוגורץ. אבל אותו שיחררו כבר.
לדעתי פשוט לא אהבו את ההתנהגות שלו (כנראה היו דברים שלא שמענו עליהם) והשתמשו בזה גם לכדי לתת אזהרה לשחקנים אחרים בקבוצה. הרי אין שום סיבה לשחרר אותו כשאתה לא באמת יודע מה תקבל משאר שחקני הרוטציה שלך (שניים עלו מהנוער, השלישי לא שיחק בליגת העל אלא רק בלאומית והרביעי חזר אחרי פציעה של שנה).

הסיבה שלא משחררים לא פיירו היא לא כלכלית, אלא כי המועדון מאמין בו מבחינה מקצועית - בין היתר כי הוא נותן לנו משהו ששאר החלוצים לא נותנים.
זה גם ברור שבונים עליו מאוד לאירופה.

צ'יבוטה, לעומת זאת, ישראלי - אבל שחקן שלא בונים עליו קודם כל מקצועית, עוד לפני הדברים שקשורים להתנהגות שלו לכאורה.
ברור שהשיקול של השחרור שלו הוא בעיקר כלכלי, אבל לא רק - ברגע שנוצר מרחק רב בין הציפיות של צ'יבוטה להיות שחקן משמעותי לבין מה שיקבל בפועל, הדבר יכול לפגוע באוירה בקבוצה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה