ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:האוהדים של הקבוצה שלו מאושרים מהעזיבה. נראה עם סימן שאלה מבחינת כשירות
Shocking4U אמר:מתי נדבר על זה שנראה שדרישת סף כדי להיות מועמד העונה זה להיות שחום עור
אליאור אמר:Smurk אמר:האוהדים של הקבוצה שלו מאושרים מהעזיבה. נראה עם סימן שאלה מבחינת כשירות
דווקא הוא לא היה פצוע הרבה בשלוש השנים האחרונות, אבל הוא שחקן בירידה ככה שאני לא מתלהב.
ברור שזה לא בעיה. אני אומר את זה בהומור אבל זה באמת ממש דפוסHulk אמר:Shocking4U אמר:מתי נדבר על זה שנראה שדרישת סף כדי להיות מועמד העונה זה להיות שחום עור
לא חושב שיש בעיה עם זה, הם מחפשים זרים לפי דרישות פיזיות מסוימות ופרמטרים שרק שחקנים אתלטיים מאוד עונים עליהם והם לרוב שחורים.
NOSFERATU ZODD אמר:ככל שעובר הזמן לא מתלהב מהשחקן.
וואלה הלוואי ואני טועה.
בטח שם פחות טוב מהמועמדים הקודמים.
Shocking4U אמר:ברור שזה לא בעיה. אני אומר את זה בהומור אבל זה באמת ממש דפוסHulk אמר:Shocking4U אמר:מתי נדבר על זה שנראה שדרישת סף כדי להיות מועמד העונה זה להיות שחום עור
לא חושב שיש בעיה עם זה, הם מחפשים זרים לפי דרישות פיזיות מסוימות ופרמטרים שרק שחקנים אתלטיים מאוד עונים עליהם והם לרוב שחורים.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:ברור שזה לא בעיה. אני אומר את זה בהומור אבל זה באמת ממש דפוסHulk אמר:לא חושב שיש בעיה עם זה, הם מחפשים זרים לפי דרישות פיזיות מסוימות ופרמטרים שרק שחקנים אתלטיים מאוד עונים עליהם והם לרוב שחורים.
מה אני אגיד לכם, אברג'ל שהיה מיועד להיות פה ה-6 זה בול הדבר הכי הפוך מה"פרופיל" שאתה מציג פה.
לגמריירוק זה אני אמר:גם אם הוא בינגו, אנחנו עדיין צריכים עוד קשר לאמצע.
שינסו לקחת את הכסף שייעדו לדיאק, וינסו להציע את זה על אברגיל. שווה את הניסיון.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:ברור שזה לא בעיה. אני אומר את זה בהומור אבל זה באמת ממש דפוס
מה אני אגיד לכם, אברג'ל שהיה מיועד להיות פה ה-6 זה בול הדבר הכי הפוך מה"פרופיל" שאתה מציג פה.
וכל קשר שמועמד מאז? תעבור כתבה כתבה על כל שם שהוזכר אלינו. שוב אני אמרתי את זה בהומור אבל נראה שהם באמת כיוונו לשחקן מאוד פיזי והקלישאה היא ששחקנים שחורים/אפריקאיים הם יותר כאלה
איך אפשר להגיד שהשם לא יצא לתקשורת כשאנחנו יודעים על השם כי הוא יצא בתקשורתgreenguy אמר:אברג׳יל לא יגיע לפה בוודאות צריך להתקדם.
בכל מקרה אני מקווה שאלברמן ימשיך עם הפגיעות שלו,שאפו על זה שהשם לא יצא לתקשורת זה נותן מעט אופטימיות
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:ברור שזה לא בעיה. אני אומר את זה בהומור אבל זה באמת ממש דפוס
וכל קשר שמועמד מאז? תעבור כתבה כתבה על כל שם שהוזכר אלינו. שוב אני אמרתי את זה בהומור אבל נראה שהם באמת כיוונו לשחקן מאוד פיזי והקלישאה היא ששחקנים שחורים/אפריקאיים הם יותר כאלה