• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
חושב על הקשר שיגיע האחורי שכן יגיע בסוף,
מעניין איך ירגיש שיבין שהוא אופציה שישית או שביעית
אחרי שכבר היה פה שחקן עם רגל כמו אברג'ל, ורגל וחצי כמו צאלובה, ועוד מקרים כמו דיאק או מרקו שאלו דברים שעלו, נניח שיש כן דברים שלא עלו.

צ'אלובה לא היה פה רגל וחצי מעולם וגם לא עכשיו. הוא בא להתרשמות. אם כבר דיאק היה קרוב יותר כשנתן הסכמה אבל הדוד האנטישמי שלו חסם את זה.
הקשר שיגיע לא יושפע מזה שהוא אופציה x. ככה עובד השוק, כל שוק, בכל העולם.

NOSFERATU ZODD אמר:
בחלומי האנגלי זה מנוף לחץ על דיאק.

אז אתה מיישר קו עם תאורית הקונספירציה שלי גם

בקטסר וצ'חנבוטה זה האמבנזה של קיץ 2023

כן וניצן זה מנוף לחץ על ג׳וש שבעיקר גורם ללחצים בחזה לאוהדים שלנו

Shocking4U אמר:

בדיוק
ברגע שבקסטר עשה ויברח הקלפים שלהם מול ג'וש נחשפו והם היו צריכים לעשות מהלך כזה
אז החתימו את ניצן ועכשיו מחכים שג'וש יתרצה ויעבירו את ניצן להיות שוער שני

רק מכבי אמר:
חושב על הקשר שיגיע האחורי שכן יגיע בסוף,
מעניין איך ירגיש שיבין שהוא אופציה שישית או שביעית
אחרי שכבר היה פה שחקן עם רגל כמו אברג'ל, ורגל וחצי כמו צאלובה, ועוד מקרים כמו דיאק או מרקו שאלו דברים שעלו, נניח שיש כן דברים שלא עלו.

בהנחה שהשחקן הזה הוא לא ליאונל מסי אתה יכול להיות רגוע בהקשר הזה

חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
מה שמצחיק בכל הסיטואציה של הקשר האחורי זה שמכל השמות הרציניים ששמענו מהמועדון שזה אברג'ל, אילמרטרה, דיאק, צ'אלובה

מדובר בשמות שלא אמורים להגיע לפה, שחקן הרכב וקפטן בליגה צרפתית ראשונה, שחקן הרכב וקפטן בקבוצות מרכז טבלה ומעלה בבלגיה, פוטנציאל עולה בליגה הטורקית ועוד שחקן כמו צ'אלובה שרק השנה עוד שיחק כמה דק' בפרמיירליג והיה שחקן משמעותי בצ'מפיונשיפ ב3 השנים האחרונות.

כלומר, המועדון מחפש שחקנים שעל הנייר לא אמורים להגיע ומחפש שחקנים מאוד איכותיים

מה הבעיה? שהם באמת לא מגיעים בסוף
בול. ובגלל זה כשהקשר המיועד באמת יחתום יהיה פה קמפיין גוועלד ומרמור על אלברמן והצוות המקצועי. כדאי להתכונן לזה מעכשיו כי כמו שאמרת, מכוונים לשמות לא ריאלים

כן אבל אם מראש אלברמן מכוון לשמות שאין סיכוי שיגיעו ויודע מראש שזה לא ריאלי אז קמפיין גוועלד לא יהיה כזה לא מוצדק
על ההתנהלות הכללית זה משהו אחר. אני מדבר על הבאסה שתהיה מהפרופיל של השחקן

מקווה שצאלובה עד שישי מחזיר תשובה כמו שהבטיח לגורמים במועדון.

The real Tsepo אמר:
חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
בול. ובגלל זה כשהקשר המיועד באמת יחתום יהיה פה קמפיין גוועלד ומרמור על אלברמן והצוות המקצועי. כדאי להתכונן לזה מעכשיו כי כמו שאמרת, מכוונים לשמות לא ריאלים

כן אבל אם מראש אלברמן מכוון לשמות שאין סיכוי שיגיעו ויודע מראש שזה לא ריאלי אז קמפיין גוועלד לא יהיה כזה לא מוצדק

בתכלס זה לא באמת משנה באיזה שלב. כל שחקן שיחתום יעורר אכזבה, ולא משנה מי ומה הוא.

למעט אברג'ל שהיה קונצנזוס (בעיקר כי הוא יכול היה להיות ישראלי), כל אחד מהמועמדים עד כה עורר פה דעות חלוקות.

מרקו היה "רק" בבלגיה ולא מספיק שובר שוויון
דיאק היה צעיר מדי להוביל קישור ולא יציב
צ'אלובה בירידה בקריירה או מנטלית יתקשה לעבור לישראל

לא תמצא זר שכל הפורום חותם עליו

Nirgreen אמר:
מקווה שצאלובה עד שישי מחזיר תשובה כמו שהבטיח לגורמים במועדון.

אין לי ספק שהוא יחזיר תשובה עד יום שישי.
לא מתחייב איזה יום שישי.

Judokan אמר:
The real Tsepo אמר:
חזיזוש אמר:

בתכלס זה לא באמת משנה באיזה שלב. כל שחקן שיחתום יעורר אכזבה, ולא משנה מי ומה הוא.

למעט אברג'ל שהיה קונצנזוס (בעיקר כי הוא יכול היה להיות ישראלי), כל אחד מהמועמדים עד כה עורר פה דעות חלוקות.

אברג'ל היה שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה הראשונה בצרפת. תביא שחקן כזה לפה על תקן זר והוא יהיה קונצנזוס.
בקשר לאחרים - מרקו ודיאק אלה פרופילים טובים בעיניי, אף על פי שאני לא בטוח שאנחנו צריכים שחקן כמו מרקו אלא מישהו אגרסיבי יותר כמו דיאק. אבל מבחינת פרופיל - שניהם מצוינים.
צ'אלובה זה סיפור אחר. שחקן שהקריירה שלו בצניחה חופשית, שהיה כבר בצ'לסי ושמגיע לישראל, אז לדעתי הוא בסבירות גבוהה יכשל פה. הלוואי שאני טועה.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
The real Tsepo אמר:

אברג'ל היה שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה הראשונה בצרפת. תביא שחקן כזה לפה על תקן זר והוא יהיה קונצנזוס.
בקשר לאחרים - מרקו ודיאק אלה פרופילים טובים בעיניי, אף על פי שאני לא בטוח שאנחנו צריכים שחקן כמו מרקו אלא מישהו אגרסיבי יותר כמו דיאק. אבל מבחינת פרופיל - שניהם מצוינים.
צ'אלובה זה סיפור אחר. שחקן שהקריירה שלו בצניחה חופשית, שהיה כבר בצ'לסי ושמגיע לישראל, אז לדעתי הוא בסבירות גבוהה יכשל פה. הלוואי שאני טועה.

לא דיברתי עליך ספציפית, זו אמירה כללית יותר לגבי כל אחד מהמועמדים.

כמו שאתה מחפש פרופיל מסוים, היו פה קולות שדיאק מלחיץ כי אי אפשר לבנות קישור מרכזי על שחקן בן 22 עם נפילות ביכולת.
אותו דבר לגבי צ'אלובה, בכיוון ההפוך.

גם אם יבוא לפה עכשיו שחקן הרכב מקבוצת אמצע טבלה בצרפת, אני בטוח שנשמע קולות מסוימים נגד ההחתמה (אולי גם שלי, לך תדע)

Shocking4U אמר:

חשבתי שג׳וש זה כבר הסטוריה

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/SportsDigitale/status/1681752946541748224?t=TpoU6bWswukm4PQkTM4SRw&s=19

בלי קשר לזה שכנראה מתבססים על הפרסומים בארץ
לא רואה שום סנריו שחזיזה עוזב בשביל ריזספור

לפי הפרסומים, העלות הכוללת של הקשרים שמנסים להביא היא בהערכה גסה 3.5 מיליון (העברה+שכר לכמה שנים). אתם רוצים להגיד לי שבסכום הזה אין אף מתווה שיכול להחזיר לפה את נטע? אני חושב שבהרבה פחות

צ'לובה בא להתרשמות מישראל, כל הידיעה על זה באה מאנגליה ולא מהמועדון או תקשורת בישראל.
יכול להיות שבאו עוד שחקנים בצורה דומה ופשוט אף אחד לא ידע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה