• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
איטי וכבד
מתאים להגיע למועדון למרות שזה לא מה שאנחנו צריכים

הארגנטיאני נראה שחקן סולידי
שחקן שאתה יודע מה תקבל ממנו פלוס מינוס
מעדיף אותו על האנגלי הפציע והבעייתי מנטלית

רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:
להביא שחקן מדרום אמריקה שיוצא בפעם הראשונה בעמדה הקריטית ובמצב שזה שחקן של להיות או לחדול עבורנו, זה הימור יותר גדול מצ'אלובה מבחינתי.

מקווה שהוא לא יגיע.
אני לא בטוח שהמעבר מארגנטינה יותר חד מהמעבר מאנגליה לישראל. מבחינת תקרת זכוכית נראה לי ברור שצ'אלובה זה רמה אחרת
כך או כך אני מעדיף את הפרופילים של השחקנים המנוסים והיציבים

אני מבין מה שאתה אומר.
אבל קודם כל צ'לו היה גם באיטליה, כך שזה לא שהוא שיחק רק במדינה אחת.
ויותר מזה, מעבר באירופה בין ליגות הוא דורש התאקלמות, אבל שחקנים עושים את זה הרבה.

המעבר בין דרום אמריקה לאירופה הןא קריטי. יש המון שחקנים גדולים שלא הצליחו לעשות את זה מספיק טוב, ויש שחקנים שזה לקח להם כמה שנים טובות להתרגל.

השם שעלה עכשיו זה שחקן בן 30, הוא רגיל לשחק את הסגנון שם כבר שנים, ואין לו יותר מידי זמן להסתגל לכדורגל האירופי. ובעיקר לנו אין אפשרות לקחת הימורים ברכש הכי משמעותי הקיץ.

ולכן, גם אם המעבר בין אנגליה לישראל הוא ריסקי,
זה באמת מינורי לעומת מעבר בין יבשות, ובין כדורגל אחד למשהו אחר שהוא הימור עצום.
מסכים בגדול. בהמשך לכל מה שאמרת על החשיבות של העמדה והיעדר הפריבילגיה להמר, השחקן שהכי אהבתי מבחינת פרופיל חוץ מאברג'יל זה ביי פאר אילימהריטרה

זה נראה לי הקיץ שהכי הרבה שחקנים ברחו למועדון אי פעם בכדורגל העולמי

The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
אני לא בטוח שהמעבר מארגנטינה יותר חד מהמעבר מאנגליה לישראל. מבחינת תקרת זכוכית נראה לי ברור שצ'אלובה זה רמה אחרת
כך או כך אני מעדיף את הפרופילים של השחקנים המנוסים והיציבים

אני מבין מה שאתה אומר.
אבל קודם כל צ'לו היה גם באיטליה, כך שזה לא שהוא שיחק רק במדינה אחת.
ויותר מזה, מעבר באירופה בין ליגות הוא דורש התאקלמות, אבל שחקנים עושים את זה הרבה.

המעבר בין דרום אמריקה לאירופה הןא קריטי. יש המון שחקנים גדולים שלא הצליחו לעשות את זה מספיק טוב, ויש שחקנים שזה לקח להם כמה שנים טובות להתרגל.

השם שעלה עכשיו זה שחקן בן 30, הוא רגיל לשחק את הסגנון שם כבר שנים, ואין לו יותר מידי זמן להסתגל לכדורגל האירופי. ובעיקר לנו אין אפשרות לקחת הימורים ברכש הכי משמעותי הקיץ.

ולכן, גם אם המעבר בין אנגליה לישראל הוא ריסקי,
זה באמת מינורי לעומת מעבר בין יבשות, ובין כדורגל אחד למשהו אחר שהוא הימור עצום.
מסכים בגדול. בהמשך לכל מה שאמרת על החשיבות של העמדה והיעדר הפריבילגיה להמר, השחקן שהכי אהבתי מבחינת פרופיל חוץ מאברג'יל זה ביי פאר אילימהריטרה
אילמרטרה זה פרופיל מטורף לפי דעתי.

SaTla אמר:
זה רק מה שאנחנו שומעים, תמיד יש הרבה דברים מאחורי הקלעים.

סתם לדוגמה, אם הכתב בחו''ל לא היה מפרסם על צ'אלובה לא היינו שומעים עליו בכלל ויכול להיות שלא היינו יודעים שהוא בארץ

KevinDurant אמר:
SaTla אמר:

סתם לדוגמה, אם הכתב בחו''ל לא היה מפרסם על צ'אלובה לא היינו שומעים עליו בכלל ויכול להיות שלא היינו יודעים שהוא בארץ
צאלובה חוזר לאנגליה ומסרב למכבי, כל זה כשהשם שלו עדיין לא יצא, השם שלו מגיע לאחד הכתבים אחרי זה והוא מפרסם בדיעבד, מכבי בתגובה: "הוא בא בכלל לבקר את בניון", אלירן סלב מנסח את התגובה לפי ראות עיניו: מכבי בתגובה: "הוא בא בכלל לבקר את בניון, שהמליץ לו אחרי שישב לצפות איתו במשחק של מנור ודיברו בשיחת ועידה אחרי המשחק, כאמור הוא שיחק עם שתייהם לראשונה שמעתם את זה פה"

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
SaTla אמר:

צאלובה חוזר לאנגליה ומסרב למכבי, כל זה כשהשם שלו עדיין לא יצא, השם שלו מגיע לאחד הכתבים אחרי זה והוא מפרסם בדיעבד, מכבי בתגובה: "הוא בא בכלל לבקר את בניון", אלירן סלב מנסח את התגובה לפי ראות עיניו: מכבי בתגובה: "הוא בא בכלל לבקר את בניון, שהמליץ לו אחרי שישב לצפות איתו במשחק של מנור ודיברו בשיחת ועידה אחרי המשחק, כאמור הוא שיחק עם שתייהם לראשונה שמעתם את זה פה"

loll loll

אילמרטרה או איך שלא קוראים לו היה השחקן הכי "מבטיח" שיצליח כאן (חוץ מאברג'ל שזה מבחינתי שם שלא היה אמור להיות קשור לפה בכלל). העניין הוא שאני חושב שעדיף סגנון שחקן כמו דיאק. בכל אופן לא זה ולא זה רלוונטיים.

אלימהטרה ואברגיל שחקנים בשלים, דיאק פוטנציאל שרק מתחיל לעלות, אני הכי אהבתי את דיאק מהשחקנים שהיו מועמדים ואחריו אלימהטרה.

אתם עושים כבר סיכום של החלון אה, את מי אהבתם יותר את מי פחות, יש לכם עוד חודשיים לחכות לקשר אחורי זר

אברג'ל זה חייזר.
שאם לא היה יהודי, לא היה יורק לכיוון שלנו בכלל.

לא מדד לכלום.

טוב בקיצור, איך שזה נראה כרגע, זה או שאנחנו טובלים את החלה בחריימה בערב שישי עם פוש שצ׳ילבה סיכם, או שמחזיקים את החלה ביד אחת וביד השנייה נשארים עם הטאלב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה