The real Tsepo
תנו לו את הסרט
ועדיין הייתי רוצה לצמצם את הזעזועים בעמדות האלה. אי אפשר לבנות על זה שכל שנה המועדון ידע להגיב כמו שהוא הגיב לעזיבה של פלאניץ, זה היה מהלך אדיר וכבר שכחנו כמה קשה להביא לפה זרים ברמה גבוהה. אז כן אני לא הייתי רוצה כהנחת עבודה שנצטרך למצוא חלופות לזרים משמעותיים כעניין שבשגרה.Apoc אמר:The real Tsepo אמר:אני מסכים, הנקודה היא שלדעתי שיותר נכון לנסות ולהביא שחקנים שאפשר לעשות עליהם אקזיט בעמדות התקפיות. יובאנוביץ' אדיר ואם הם לא משלשלים ככה בליגה בתקופה שהוא שם או לחילופין שאין לו על הראש את זהבי הוא כבר מזמן לא שם. מבחינתי בלמים וקשרי אמצע זה עמדות שהייתי רוצה לראות בהן יציבות פרסונלית.Apoc אמר:כל גיל יכול להיות טוב, תלוי מי ומה השחקן, אין משהו החלטי.
שחקן בן 27 יכול להגיע בשיא שלו, מצד שני יכולים להביא אחד כמו יובאנוביץ' בת"א בגיל 22 שהוא מפלצת כבר לרמות האלה, מצד שלישי אפשר להביא בכלל שחקן בן 30-31 כמו שרי וסבע שמגיעים ועוד יש להם כמה שנים טובות לתת אפילו.
פלאניץ' הלך בגיל 30, גם סק יכול ללכת העונה או עונה הבאה.
מצד שני עלי מוחמד שחשבו לפני 5 שנים שהוא אוטוטו נחטף לצרפת או ספרד הוא עדיין פה וכנראה שאם נרצה ישאר פה עד פרישה.
בסוף צריך להביא את הכי טובים. אם הלך מישהו תוך שנה שנתיים כמו פלאניץ' לא נורא ולא אלמן ישראל אפשר להביא מישהו טוב אחר, בשביל זה צריך מערכת שיודעת להביא את השחקנים הנכונים ותמיד תמצא חלופות.
ומן הסתם אין ודאות במי ילך ומי ישאר אף פעם, אבל אתה יכול להעריך את הסיכויים של שחקן להישאר פה לכמה שנים. בגלל זה אני מעדיף בהרבה פרופיל כמו מרקו אילמהמטרה מאשר דיאק.