ירוק זה אני
שחקן העונה
צריך להביא 2 קשרי אמצע.
גם אם נפגע בול בקשר שיגיע, הוא ועלי לא יחזיקו עונה שלמה.
כל השאר לא ברמה.
כל השאר לא ברמה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:צריך להביא 2 קשרי אמצע.
כל השאר לא ברמה.
Shocking4U אמר:בלטקסה צריך לחתום השבוע. אי אפשר למשוך יותר את הסיטואציה הזאת שאין מגן שמאלי מחליף בסגל
Hulk אמר:זה נשמע מצחיק אבל זערורה צריך להשאר במצב השוק הישראלי גם ככה עם העונש שלו הוא לא יהיה זמין להרבה משחקים אז אין טעם להשאיל אותו, חושב שיכול לתרום עוד זוג רגליים באמצע עד ינואר עם העומס של אירופה ובינואר לשקול מה לעשות איתו להמשך העונה.
וכמובן להביא כבר את בלטקסה.
היום הוא לא יכל לשחק נראלי, אבל באירופה לא קיבל דקות וחבל, ברור לכולנו שזרגרי על תקן עציץ אז חבל שהוא תופס לו את המקום.Judokan אמר:Hulk אמר:זה נשמע מצחיק אבל זערורה צריך להשאר במצב השוק הישראלי גם ככה עם העונש שלו הוא לא יהיה זמין להרבה משחקים אז אין טעם להשאיל אותו, חושב שיכול לתרום עוד זוג רגליים באמצע עד ינואר עם העומס של אירופה ובינואר לשקול מה לעשות איתו להמשך העונה.
וכמובן להביא כבר את בלטקסה.
הוא לא היה בסגל מתחילת העונה, זרגרי תמיד לפניו. לא נראה לי שיש איזשהו כיוון להשתמש בו.
Judokan אמר:Shocking4U אמר:בלטקסה צריך לחתום השבוע. אי אפשר למשוך יותר את הסיטואציה הזאת שאין מגן שמאלי מחליף בסגל
לגמרי. קורנו פשוט נטחן מתחילת העונה.
Liberman אמר:Judokan אמר:Shocking4U אמר:בלטקסה צריך לחתום השבוע. אי אפשר למשוך יותר את הסיטואציה הזאת שאין מגן שמאלי מחליף בסגל
יש שמועות שהוא ניטחן לא רק מתחילת העונה
Judokan אמר:Shocking4U אמר:בלטקסה צריך לחתום השבוע. אי אפשר למשוך יותר את הסיטואציה הזאת שאין מגן שמאלי מחליף בסגל
או שישלמו על בלטקסה, ואם כביכול לא בטוחים לגביו אז שישימו כסף גדול יותר על מועמד אחר (מורוזוב נניח).
אי אפשר להמשיך עם הפארסה הזו שאין מגן מחליף שיכול לשחק בקו 4.
יכול להיות אבל בשורה התחתונה אין לא בלם ישראלי ולא מגן שמאלי ישראלי בשוק שאפשר להביא.רק מכבי אמר:ינסו את בלטקסה כמגן, יראו שהוא לא איכותי, וכשוקרנו לא יהיה, ישחקו עם 3 בלמים וחזיזה/סוף/חג'ג' על כל הקו.
KevinDurant אמר:זה הדבר הכי חשוב.אליאור אמר:כל הבלוף הזה של עמדת הקשר האחורי כבר נמאס לי, כאילו שזה הדבר היחיד שחסר בקבוצה. זו הסחת דעת. צריך גם להביא קיצוני ישראלי טוב, צריך שוער, צריך בלם מחליף, מגן שמאלי מחליף, חלוץ וקשר אחד לפחות.
אני מאמין שבסוף יבוא בלטקסה שיסגור את הבלם מחליף והמגן שמאלי מחליף.
אין מקום לעוד שחקן כנף בסגל, בטח לא לעוד חלוץ
אין לי שום בעיה עם פיירו, דין דוד ושוראנוב כחלוציםאליאור אמר:KevinDurant אמר:זה הדבר הכי חשוב.אליאור אמר:כל הבלוף הזה של עמדת הקשר האחורי כבר נמאס לי, כאילו שזה הדבר היחיד שחסר בקבוצה. זו הסחת דעת. צריך גם להביא קיצוני ישראלי טוב, צריך שוער, צריך בלם מחליף, מגן שמאלי מחליף, חלוץ וקשר אחד לפחות.
אני מאמין שבסוף יבוא בלטקסה שיסגור את הבלם מחליף והמגן שמאלי מחליף.
אין מקום לעוד שחקן כנף בסגל, בטח לא לעוד חלוץ
אני יכול להחזיק גם שלושה יובלים אבידורים לעמדת החלוץ ולהגיד שאין מקום לעוד שחקן שם. זו שאלה איכותית ולא כמותית. אם אין לך אפשרות לשני שחקני כנף טבעיים ואיכותיים בהרכב הפותח, אז אתה צריך להביא שחקן כנף. מאחר וסבע לא שחקן כנף, אתה צריך להביא עוד אחד, אלא אם אתה חושב שחלאיילי מספיק טוב להרכב.
איזה קשר 50 50 תביא ויותר טוב מג'אבר? די עם זהShocking4U אמר:החיזוקים הריאליים שצריך לעשות עד סוף החלון (בלי כל מיני סיסמאות של להחליף את שרי, להעיף את פיירו ושאר דברים שלא יקרו)
קשר 6, בלטקסה ועוד קשר 50/50 בעיקר בגלל היכולת של ג׳אבר.