• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כובע קש אמר:
עלה גם בספורט 5.
זה הקשר החדש, מברוק
לא חושב, כמות המועמדים שפרסמו כל האתרים ביחד ולא הגיעו היא רבה מאוד הקיץ, זה שיש דיווח עליו והמועדון אישר זה לא אומר שהוא פה, ראינו שבמו"מ המועדון לא תמיד מצטיין ויש את הצד של השחקן שיכול למרוח אותנו, הייתי מחכה עם ההכרזות האלה.
לפחות עכשיו עם המועמדות שלו והשם שלו לא נשמע יותר על צאלובה כנראה, למרות שמצאלובה זה יעבור עכשיו לשם שלו ופמפום של זה בשבועיים הקרובים אז תהיו מוכנים לזה שימאס לכם לשמוע על השם שלו גם כן כנראה

David אמר:
איך שאני קורא תמפה זה הקשר האחורי החדש שלנו אני לא רואה סיבה של למה העיסקה לא תצא לפועל
לפי הדיווח הוא לא מתלהב להגיע, לא למדת הקיץ הזה שזה סיבה מספיק טובה למה זה לא יצא לפועל?

פושעים בירוק.

מתפשרים על קשר שמתאים לקבוצות לאשדוד/חדרה לא לקבוצה אלופה.

תחזית אפוק: הוא לא יגיע

תזכרו איפה פורסם לראשונה

התחלנו עם מרקו
המשכנו עם דיאק
כמעט נגענו בצ'אלובה

ובסוף זה כנראה מסתיים בשחקן הזה שעלה עכשיו.

יצרו פה אשליה שיגיע שחקן מעל הרמה שהתרגלנו, וזה לא נראה שזה המצב.

נמתין לראות אותו בפועל, אבל אותי אישית הוא פחות מרשים.

Nirgreen אמר:
פושעים בירוק.

על סמך מה אתה אומר את זה?

ינעל אמבוק הבטיח תשובה עד יום שישי בעוד חודשיים

https://www.letelegramme.fr/sports/football/stade-brestois/le-stade-brestois-a-recu-des-offres-pour-lilian-brassier-et-hiangaa-mbock-6402689.php

רק מכבי אמר:
https://www.letelegramme.fr/sports/football/stade-brestois/le-stade-brestois-a-recu-des-offres-pour-lilian-brassier-et-hiangaa-mbock-6402689.php
תסתכל למעלה אח כבר פרסמתי את הלינק

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:
פושעים בירוק.

תראה איזה שמות היו עד כה וזה נראה שהם בדרך להתפשרות. זה לא שחקן קליבר גבוהה מצטער. זה שחקן שעוד חצי שנה מתמודד על הפלייאוך התחתון עם אשדוד

Nirgreen אמר:
ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:
פושעים בירוק.

תראה איזה שמות היו עד כה וזה נראה שהם בדרך להתפשרות. זה לא שחקן קליבר גבוהה מצטער. זה שחקן שעוד חצי שנה מתמודד על הפלייאוך התחתון עם אשדוד

מלבד הערך בטרנספרמרקט שנמוך משל שאר המועמדים (שגם הוא גבוהה מזה שהיה לדילן, קורנו וסונדגרן), אני לא נחשפתי לפרטים שמעידים על ירידה משמעותית ברמה, עד כדי התאמה לקבוצת אמצע טבלה בישראל. יש משהו קונקרטי שאתה יכול להגיד עליו שהופך אותו ללא מתאים לנו?

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:
ברק.י אמר:

מלבד הערך בטרנספרמרקט שנמוך משל שאר המועמדים (שגם הוא גבוהה מזה שהיה לדילן, קורנו וסונדגרן), אני לא נחשפתי לפרטים שמעידים על ירידה משמעותית ברמה, עד כדי התאמה לקבוצת אמצע טבלה בישראל. יש משהו קונקרטי שאתה יכול להגיד עליו שהופך אותו ללא מתאים לנו?

אין לו מה להגיד, הוא סתם אוהב לרשום שטויות.

מי שמתייחס ברצינות להודעות של נירגרין ובכלל מייחס להם חשיבות אז תעשו טובה לעצמכם ותתעלמו כמו שאתם מתעלמים מחרדי ששואל אותכם אם הנחתם היום תפילין, זה שקול לגמרי.

נירגרין לא היה זה שמביא את העדכונים לגבי רכש?
נראה לפי ההודעות הפסימיות והדרמטיות שלו שמישהו חתך לו את הצינור למועדון והוא התבאס רצח...

GreenGlory אמר:
מי שמתייחס ברצינות להודעות של נירגרין ובכלל מייחס להם חשיבות אז תעשו טובה לעצמכם ותתעלמו כמו שאתם מתעלמים מחרדי ששואל אותכם אם הנחתם היום תפילין, זה שקול לגמרי.

אתה אולי מתעלם מחרדי ששואל אותך אם הנחת היום תפילין. החרדים הם אחים על מלא

מצחיק התלונות של נירגרון כאילו שחקנים בקאליבר גבוה עומדים בתור כדי לשחק במכבי סך הכול שחקן צעיר מליגה צרפתית שנייה בן 23 שזה גיל מצויין לא מבין תתלונות יכול להפתיע לטובה

silvas אמר:
נראה לפי ההודעות הפסימיות והדרמטיות שלו שמישהו חתך לו את הצינור למועדון והוא התבאס רצח...

סוויסגרין בפורום הקודם הקודם

silvas אמר:

אף אחד לא חתך, אני מאוכזב מהתנהלות של אלברמן הקיץ , אני נתתי את הבמה לאנשים אחרים פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה