• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
אגב, כל המועמדים עד עכשיו חוץ מהאנגלי לדעתי דוברי צרפתית.
מעניין אם זה מכוון בשביל להקל על השתלבות בקבוצה.

כולם גם שחומי עור
filter @transferamrkt where player.skin_color = 'BLACK'

The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
לגמרי

אגב אמבוק פורסם בכלל בחו''ל

לדעתי המועדון לא היה רוצה שעוד שם של מועמד רציני יצא כי במידה והוא לא יגיע זה ימשיך להיות ליצני

היו מעדיפים להוציא וולקאם מסודר

צירוף מקרים הזייה שלא עולה אף שם כבר שבועיים מאז שידוע שצ'אלובה לא בא ומחכים רק שהוא יגיד לא רשמי, ואחרי שבועיים באותה שעה שהוא אומר לא רשמי גם עולה שם חדש. תודה שזה צירוף מקרים הזוי עם הסתברות של פחות מ1%.

האמת שיכול להיות שברגע שזה פורסם בחול הרגישו בנוח לתת לבן דור לפרסם שצ'אלובה אמר לא. יכול להיות שהוא אמר לא כבר לפני 5 ימים.
כך או כך את החלון הזה דודו בזק מנהל יותר מאשר אלברמן

זה בדיוק מה שאני אומר

Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
צירוף מקרים הזייה שלא עולה אף שם כבר שבועיים מאז שידוע שצ'אלובה לא בא ומחכים רק שהוא יגיד לא רשמי, ואחרי שבועיים באותה שעה שהוא אומר לא רשמי גם עולה שם חדש. תודה שזה צירוף מקרים הזוי עם הסתברות של פחות מ1%.

האמת שיכול להיות שברגע שזה פורסם בחול הרגישו בנוח לתת לבן דור לפרסם שצ'אלובה אמר לא. יכול להיות שהוא אמר לא כבר לפני 5 ימים.
כך או כך את החלון הזה דודו בזק מנהל יותר מאשר אלברמן

זה בדיוק מה שאני אומר

חשבתי שהכוונה שלך זה שהדליפו היום את השם ברגע שצ'אלובה אמר לא. זה לא משנה שנינו מסכימים שאין פה צירוף מקרים

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
חברים יש מו"מ מתקדם עם קשר כבר כמה ימים ואמרתי לכם, חיכו לפרסם את זה בטיימינג זהה לסירוב של צ'אלובה, זה כמו ההארכת חוזה של קורנו. לא יודע אם הקשר זה הבמבוק אבל זה מה שרשמתי לפני שבוע. ולא אהבתי את הפרופיל שלו, אנחנו נצא לעונה הזאת עם זר, מוחמד וג'אבר, נצטרך שהזר יהיה באנקר ברמה של פלאניץ' וסק

בסדר, לא אהבת שום פרופיל, הכל טוב.
הוא דווקא ממש עף על דיאק, אני זוכר את זה
אגב, לפי מה שאני רואה הם די שונים בסגנון המשחק, ויותר מתאים לנו שחקן כמו דיאק ולא כמו אמבוק

Apoc אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אגב, כל המועמדים עד עכשיו חוץ מהאנגלי לדעתי דוברי צרפתית.
מעניין אם זה מכוון בשביל להקל על השתלבות בקבוצה.

כולם גם שחומי עור
filter @transferamrkt where player.skin_color = 'BLACK'

🙌

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
חברים יש מו"מ מתקדם עם קשר כבר כמה ימים ואמרתי לכם, חיכו לפרסם את זה בטיימינג זהה לסירוב של צ'אלובה, זה כמו ההארכת חוזה של קורנו. לא יודע אם הקשר זה הבמבוק אבל זה מה שרשמתי לפני שבוע. ולא אהבתי את הפרופיל שלו, אנחנו נצא לעונה הזאת עם זר, מוחמד וג'אבר, נצטרך שהזר יהיה באנקר ברמה של פלאניץ' וסק

אז אתה לא עוקב חביבי. מאוד רציתי את דיאק. דיאק זה סלע בהרכב וביכולת, שחקן על שהיה משתפר ככל שהעונה הייתה מתקדמת. אם זה בינו לבין הימור מהליגה הצרפתית השנייה אז מצידי שיחכו לו עוד קצת, גם ככה ההכנה של העונה הזאת הלכה לפח

Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:

אז אתה לא עוקב חביבי. מאוד רציתי את דיאק. דיאק זה סלע בהרכב וביכולת, שחקן על שהיה משתפר ככל שהעונה הייתה מתקדמת. אם זה בינו לבין הימור מהליגה הצרפתית השנייה אז מצידי שיחכו לו עוד קצת, גם ככה ההכנה של העונה הזאת הלכה לפח

גם אתה לא עוקב כי דיאק כבר בקבוצה חדשה אז אין מה לחכות לו

Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:

איזה דיאק איזה...
הבחור בנאנט.

שמישהו ישים סוף לאובססיה לליגה השנייה בצרפת בצוות סקאוטינג

אגב רק למען הסר ספק

שחקן הרכב בליגה צרפתית, בטח בגיל 23 לא יגיע למכבי חיפה וכנ''ל לכל הליגות הגדולות, בטח לא בתחילת החלון

שאתה בליגת אלופות או באירופית זה סיפור אחר

לא מכיר את אמבוק ולא יודע מה רמתו, אבל הוא שחקן הרכב בליגה צרפתית שנייה וראיתי עליו בסך הכל חוות דעת די טובות באופן כללי וזה הפרופילים שיגיעו לארץ, בדיוק כמו פיירו (בתקווה שהוא יהיה יותר טוב)

למרות שבאופן כללי אני פחות מעדיף את הפרופילים היחסית צעירים האלה לפני פריצה אלא מישהו יותר מוכח סטייל אילמרטרה, סק, סונדגרן, פלאניץ' וכו

מדהים איך כתבים שלפני רגע לא ידעו על קיומו של שחקן מוציאים כתבת פרופיל עליו 5 דקות לאחר מכן

מה האוהדים אומרים עליו?
חוץ מזה שמישהו פה רשם שהוא לא מתלהב להגיע אז לא הייתי בונה על זה שבאמת יגיע לפה

KevinDurant אמר:
אגב רק למען הסר ספק

שחקן הרכב בליגה צרפתית, בטח בגיל 23 לא יגיע למכבי חיפה וכנ''ל לכל הליגות הגדולות, בטח לא בתחילת החלון

שאתה בליגת אלופות או באירופית זה סיפור אחר

לא מכיר את אמבוק ולא יודע מה רמתו, אבל הוא שחקן הרכב בליגה צרפתית שנייה וראיתי עליו בסך הכל חוות דעת די טובות באופן כללי וזה הפרופילים שיגיעו לארץ, בדיוק כמו פיירו (בתקווה שהוא יהיה יותר טוב)

למרות שבאופן כללי אני פחות מעדיף את הפרופילים היחסית צעירים האלה לפני פריצה אלא מישהו יותר מוכח סטייל אילמרטרה, סק, סונדגרן, פלאניץ' וכו

אגב אני נזכר שסתם אמרת לי בנושא סקאוטינג לא להעלות שמות של שחקנים בני 23 ושלא יחפשו כאלה בקבוצה, בסוף כבר יש שני מועמדים בגיל הזה

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
ואם אלברמן רוצה את פיירו?

אז מישהו צריך להעיר אותו, אבל קשה לי להאמין שהוא לא רואה משהו שכולם כן. בוא נגיד שאם פיירו היה מגיע בהשאלה עם אופציה אין לי ספק שלא היו מממשים אותה.
מה זה מישהו צריך להעיר אותו, הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון והוא קובע, לטוב ולרע.

אתה רוצה שיענקלה יתערב בדברים מקצועיים ויקבע לו מה לעשות?

אחי אני לא מתיימר לנהל את המועדון או להגיד איך דברים צריכים להיעשות אבל אם אלברמן לא רואה את מה שכולם רואים אז הוא צריך להתעורר.

להזכירכם דילן חתם בקבוצה מהליגה השנייה בצרפת. מה רע בלהביא משם שחקנים? זה שפיירו היה צריך לעוף מפה ממזמן לא אומר שכולם נגרים כמוהו.

אליאור אמר:
להזכירכם דילן חתם בקבוצה מהליגה השנייה בצרפת. מה רע בלהביא משם שחקנים? זה שפיירו היה צריך לעוף מפה ממזמן לא אומר שכולם נגרים כמוהו.

סיינט אטיין זאת קבוצה בקליבר גדול למרות שהיא בליגה שנייה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה