The real Tsepo
תנו לו את הסרט
KevinDurant אמר:כל מילהThe real Tsepo אמר:אני לא משווה, אין לי את הכלים להשוות באמת. לפי נתונים יבשים הפרופילים לא נראים כל כך רחוקים אחד מהשני ושניהם לדעתי לא ריאלים מהטעם הפשוט של למה להם לבוא לפה בגיל כזה?Jerry אמר:דיאק הוא הסיפור, לא הבמבוק. אני לא חושב שאתם מבינים באיזה פרופיל דיאק אם אתם משווים אליו כל ילדון שנתן כמה משחקים טובים בליגה השנייה בצרפת
תנו לי שחקן בין 27-30 שנתן כבר כמה עונות טובות רצופות בליגה ברמה מעל הישראלית (בלגית, פורטוגלית צ'כית נגיד אפילו) ואני מבסוט. לא רוצה שם מפוצץ, לא פוטנציאל בן 23, רוצה שחקן מנוסה, יציב וריאלי
שרי היה שחקן הרכב בליגה הטורקית ונותן 14 מספרים מעבר לכל מה שהוא עשה לפני בקריירהApoc אמר:The real Tsepo אמר:אני לא משווה, אין לי את הכלים להשוות באמת. לפי נתונים יבשים הפרופילים לא נראים כל כך רחוקים אחד מהשני ושניהם לדעתי לא ריאלים מהטעם הפשוט של למה להם לבוא לפה בגיל כזה?
תנו לי שחקן בין 27-30 שנתן כבר כמה עונות טובות רצופות בליגה ברמה מעל הישראלית (בלגית, פורטוגלית צ'כית נגיד אפילו) ואני מבסוט. לא רוצה שם מפוצץ, לא פוטנציאל בן 23, רוצה שחקן מנוסה, יציב וריאלי
שחקן שנתן כמה עונות טובות ברצף בליגה מעל הליגה הישראלית, לא אמרת כלום
האחרון כזה שהגיע לישראל נראה לי זה קאיו
אני לא חושב שיש מתכון אחד להצלחה. המטרה היא להביא זר שיהיה כמה רמות מעל הליגה. אם אלברמן יצליח או לא נדע בעוד חצי שנה בערך. לפסול גישה X או גישה Y לפני שרואים מה התוצר הסופי, לדעתי לפחות, זה לא חכם.
סק בשנתיים האחרונות היה שחקן הרכב באנטוורפן בבלגיה
סונדגרן שחקן הרכב באריס בליגה היוונית
בול. מעבר לזה לתת את קאיו כדוגמא זה קצת גניבת דעת כי לא משנה איזה פרופיל ניסו בשנים האלה שום דבר לא עבד כי היינו מועדון וקבוצה רקובה.
אין גרנטי זה מובן מאליו. לא צריך אפילו להגיד את זה.
בעיניי זה הפרופיל שיש לו את הסיכוי הכי גבוה לענות על הצרכים שלנו עכשיו. ברור זה משחק של הסתברויות ולא של ודאות.