ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אנשים פה מדברים על זה שצריך חיזוק באגף ימין כחלק מדיון מלפפונים אז מן הסתם זה פותח דיון על אגף ימין אצלנו ועל הצורך/היעדר הצורך להביא לשם שחקן.Apoc אמר:כל פעם נכנס לנושא חלון העברות ולא מבין מה הקשר של הנושא האחרון המדובר לנושא עצמו
מה קשור סבע והתפקוד שלו באגף למצב השחקנים המועמדים למכבי חיפה בחלון הזה?
אני צריך אנתרופולוג שיסביר לי
מה עם ינעל אמבוק אין חדש?
המועמדים בחלון הזה זה כמו ריג'נים במנג'ר
(דוראנט בשלב הזה אתה בא ואומר שהחיים הם לא מנג'ר כי מישהו הזכיר את המילה מנג'ר)
זה בדיוק מה שרשמתי פה לפני איזה שבוע. צריך להביא קשר לאמצע שמסוגל לתת מסירה קדימה ולא רק שחקן שהוא "6" קלאסי.GreenGlory אמר:ממליץ ממש לאנשים פה לראות את הקטע של אורי קופר אתמול בתכנית מתחממים של ספורט 5 על סבע, קטע מעניין ונכון, ואחת הסיבות לכך שסבע נעלם ונבלע.
לאלה שלא ראו: (קחו בחשבון שעדיף לראות את הקטע כי זה מצורף עם סרטונים של המהלכים המדוברים)
מראים שם קטעים של התנועה החכמה של סבע בין הקווים בין השחקנים שבהם הוא מתפנה וכל פעם הוא לא מקבל את הכדור, לא מגוני, לא ממוחמד ולא מדניאל באגף, הוא מוסר עושה תנועה בין הקווים ונשאר פנוי ולא מקבל כדור.
לכן אחת הסיבות להעילמות שלו היא העובדה שגם הקבוצה לא יודעת לשחק איתו, יש לך שחקן שנע לעומק ואין לך חלק אחורי שיודע לתת לו את הפס הנכון קדימה, בגלל זה הקשר האחורי חייב להיות טכני עם מסירות מקדמות מעולות, ברגע שיהיה שחקן כזה אני מאמין שסבע יראה יותר טוב ויקבל יותר כדורים, כרגע לראות את המהלכים האלה וכמה הוא היה פנוי וכמה התנועה שעשה הייתה חכמה והוא לא קיבל את הכדור זה די מעצבן כי המשחק שלנו הופך לעקר מאוד, אם הוא ושרי יצטרכו כל פעם לרדת למטה כי גוני ומוחמד לא מסוגלים לתת מסירות מקדמות טובות זה מעקר את המשחק מאוד ומבטל את התנועה שלהם כי אין להם עם מי לעשות דאבל פס חוץ מאחד עם השני ועם חזיזהץ (כשחזיזה הוא זה שנע קדימה בין הקווים והם אלה שמוסרים לו כמו שהיה מול המלטזים)
החיים זה לא מנג'ר אחיApoc אמר:כל פעם נכנס לנושא חלון העברות ולא מבין מה הקשר של הנושא האחרון המדובר לנושא עצמו
מה קשור סבע והתפקוד שלו באגף למצב השחקנים המועמדים למכבי חיפה בחלון הזה?
אני צריך אנתרופולוג שיסביר לי
מה עם ינעל אמבוק אין חדש?
המועמדים בחלון הזה זה כמו ריג'נים במנג'ר
(דוראנט בשלב הזה אתה בא ואומר שהחיים הם לא מנג'ר כי מישהו הזכיר את המילה מנג'ר)
The real Tsepo אמר:גל אלברמן הגיע היום למשרדים. מה הוא עשה היום לדעתכם? חוץ מכמובן לאכול סלט בהרכבה
+ וואצאפ אופטימי לגולדשטיין בנוגע לסוגיהApoc אמר:The real Tsepo אמר:גל אלברמן הגיע היום למשרדים. מה הוא עשה היום לדעתכם? חוץ מכמובן לאכול סלט בהרכבה
מנסח הצעה במייל על בלטקסה שגדולה יותר ביורו אחד מההצעה הקודמת ושולח ל info@fkaustriawien.com ומצחקק בהנאה
The real Tsepo אמר:אני חושב שמן הראוי שאת העמוד ה200 יפתח שוקינג בהודעת "אמרתי לכם"
היחיד שהאמין מההתחלה שהקיץ הזה יהיה נוראי מבחינת המועדון, לא ויתר, התעקש להיות פסימי והינה הוא נושא פירות
Liberman אמר:כבר לפני עמוד 200 הייתה רעידת אדמה
מכבי חיפה וג׳וש כהן בקשר רציף
שבוע הבא חלון העברות בארהב נסגר