Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
אתה מבלבל פה קצת את העובדות.
''בכל רגע נתון'' לא רלוונטי עד הקיץ הבא. הסעיף פג לקיץ הזה, וגם לינואר.
ברגע שעברו את התאריך, אין מה לחשוש שייקחו אותו.
אין לנו לוקסוס לא לתת לא לשחק. הוא כישרון אדיר ואנחנו צמאים לשחקני התקפה.
צריך לתת לו דקות, ולשבת חזק על החוזה ולסיים את זה.
כשהמטרה צריכה להיות ללא סעיף בכלל, או סעיף מאוד גבוה, שבמקסימום יהיה מו''מ על פחות מזה(למשל, סעיף של 8 מיליון, ומקסימום למכור ב-5 או 6 מיליון).
איפה העובדות? אתה
מסתמך על תדרוכים של מכבי חיפה לכתבים על התאריך של הסעיף יציאה. מצטער אבל רמת האמון שלי במכבי חיפה בענייני חוזים שואפת לאפס. היו כבר כמה פעמים שהם אמרו שלשחקנים אין סעיף יציאה ואז פתאום התגלה שדווקא כן יש להם.
ובוא נגיד ואתה צודק ובאמת הסעיף כבר לא בתוקף, אז היה שווה לקחת את הסיכון ולתת לו לרוץ כל המוקדמות למרות שהוא עדיין בוסרי בידיעה שבכל רגע נתון קבוצה יכולה לבוא ולשלם מיליון ולקחת אותו?
אתה עושה מהם יותר מטומטמים ממה שהם.
אני חושב שהם יודעים שהם במו"מ עם שחקן, והיה סיכום בעפ שהוא לא עוזב בחלון הזה.
יותר מזה, אבא שלו התראיין כמה פעמים ואמר שהוא רוצה להישאר ולהתפתח פה אצל דגו.
אז כן, ברגע שהמועדון נכנס לשיחות על החוזה, והבינו שיש היענות מצד השחקן להישאר, וקיבלו מילה ממגדי, ששוב יש לו גם עוד אח במועדון, שגם הוא חתם עכשיו על חוזה, אז נתנו לו לשחק בקבוצה כשחקן רגיל לכל דבר.
אני לא קונה שום דבר שהמועדון אומר. כי מגדי בעצמו אמר את זה איפה שהוא בזמן של יורו הצעירות ששאלו אותו על הסעיף, ואמר שזה סעיף עד תאריך מסוים.
ואתה רואה שזה היה גם אצל סבע. כך שזה דפוס חוזר של המועדון.
אם היו יודעים שיש סיכוי קטן שהוא הולך, לא היו נותנים לו לשחק. אין לי ספק בזה.
וזה גם מאוד הגיוני וברור.
אני מבין שאתה פסימי מטבעך, ומסתכל על הדברים תמיד לכיוון השלילי, אבל תנסה לחשוב בצורה ריאלית, ותנסה להבין שבסוף אחרי כל הביקורות לא עומדים שם מטומטמים ומקבלים החלטות.
יש שם אנשי מקצוע. גם עסקיים וגם מקצועיים.
זה לא אומר שהם לא יכולים לטעות פה ושם, אבל דברים כמו לתת לו לשחק כשאין דיבור והבנה על העתיד, זה התנהלות של שכונה. זה לא היה קורה פה. אין לי ספק בזה. ואני גם בטוח שזה לא קרה.