בירקי אמר:הגרמנים רוצים את איתן אזולאי. אנחנו במקום להפנים שאין לנו אמצע, ישנים.
היה צריך לשים מיליון וחצי יורו ולהוסיף את זערורה ולקחת אותו.
עכשיו זה כבר אבוד.
לגרמנים יש הרבה יותר מה להציע לנתניה שרוצה מאוד את מזרחי ואלמוג.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:הגרמנים רוצים את איתן אזולאי. אנחנו במקום להפנים שאין לנו אמצע, ישנים.
נתניה מעריכים את מזרחי ואלמוג לפי הדיבורים בסביבות המיליון יורו ביחדרק מכבי אמר:בירקי אמר:הגרמנים רוצים את איתן אזולאי. אנחנו במקום להפנים שאין לנו אמצע, ישנים.
עכשיו זה כבר אבוד.
KevinDurant אמר:נתניה מעריכים את מזרחי ואלמוג לפי הדיבורים בסביבות המיליון יורו ביחדרק מכבי אמר:בירקי אמר:הגרמנים רוצים את איתן אזולאי. אנחנו במקום להפנים שאין לנו אמצע, ישנים.
עכשיו זה כבר אבוד.
לא רואה סיכוי שהם משחררים את אזולאי בפחות מ2 אחרי שהם קנו אותו בסביבות ה700 אלף יורו כשהוא עוד בן 21.
כובע קש אמר:אפרופו זערורה, אני לא יודע מה הסיפור שם אבל הוא בכלל לא בסגל בנתניה
Ganjot אמר:כובע קש אמר:אפרופו זערורה, אני לא יודע מה הסיפור שם אבל הוא בכלל לא בסגל בנתניה
מורחק..
KevinDurant אמר:צנציפר ממשיך עם טוקלומטי וטוען ששדרגנו את ההצעה להערכת השווי של לוזון כשהצענו 2.5 מיליון יורו על חצי כרטיס בזמן שהוא דרש 5 מיליון יורו
KevinDurant אמר:צנציפר ממשיך עם טוקלומטי וטוען ששדרגנו את ההצעה להערכת השווי של לוזון כשהצענו 2.5 מיליון יורו על חצי כרטיס בזמן שהוא דרש 5 מיליון יורו
מה ראיתם בו??רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:נתניה מעריכים את מזרחי ואלמוג לפי הדיבורים בסביבות המיליון יורו ביחדרק מכבי אמר:היה צריך לשים מיליון וחצי יורו ולהוסיף את זערורה ולקחת אותו.
עכשיו זה כבר אבוד.
לא רואה סיכוי שהם משחררים את אזולאי בפחות מ2 אחרי שהם קנו אותו בסביבות ה700 אלף יורו כשהוא עוד בן 21.
נצטרך לראות.
אני לא יודע אם מיליון וחצי + אחוזים ממכירה עתידית +זערורה לא היו יכולים לפתור את העניין. או אפילו 1.8 לצורך העניין.
הבעיה שאצלנו לא ניסו בכלל. זה מה שמציק.
לא עלה אפילו שם או דיבור על רצון להביא קשר אמצע.
Rmc אמר:מה ראיתם בו??רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:נתניה מעריכים את מזרחי ואלמוג לפי הדיבורים בסביבות המיליון יורו ביחד
נצטרך לראות.
אני לא יודע אם מיליון וחצי + אחוזים ממכירה עתידית +זערורה לא היו יכולים לפתור את העניין. או אפילו 1.8 לצורך העניין.
הבעיה שאצלנו לא ניסו בכלל. זה מה שמציק.
לא עלה אפילו שם או דיבור על רצון להביא קשר אמצע.
אפילו בנבחרת הצעירה שכל הבינוניים כיכבו הוא היה אחד החלשים. ועוד במחיר ההזוי שידרשו עליו זה בכלל יהיה הזיה.
למה שנטע ירצה לחזור?Hulk אמר:אזולאי זה אבו פאני משונמך את הכסף שסגל ידרוש עליו עדיף להביא את נטע בינואר.