Judokan אמר:
אליאור אמר:
אתה מוזמן לקרוא את ההודע המורחבת שלי כי ערכתי אותה והוספתי כמה דברים.
בכל אופן, לא חושב שאלברמן חושש לקבל החלטה. הוא קיבל כבר החלטות (צ'אלובה, דיאק) שפשוט לא יצאו לפועל.
ללכת על עוד שחקן לא ריאלי במיוחד ואז עוד אחד ואז עוד אחד, זה סוג של פחד לקבל החלטות תחת המנטרה של "אני אביא שובר שוויון ויהי מה" - וככה נגררים שבועות מעבר לכל דדליין סביר לרכש הזה ביחס למטרות לעונה.
אני חושב שהחשש לקבל החלטות בא לידי ביטוי היטב גם בסיפור המגן השמאלי, שאנחנו כבר חודש וחצי תקועים על מועמד בשקל וחצי ולא מסוגלים פשוט לקבל החלטה לסגור אותו ודי, או להתקדם למקום אחר. וככה אנחנו צריכים אלתורים מוזרים של דגו במשחק סופר חשוב לעונה .
יש כרגע קיפאון בעייתי מאוד מצידו של אלברמן
אז זהו שאני חולק עליך.
קל להגיד בדיעבד שאברג'ל, דיאק וצ'אלובה לא היו ראליים. אבל הצרפתי כבר סיכם פה תנאים, וגם אם מלכתחילה רק רצה להשיג חוזה גבוה יותר במועדון שלו, זה לא משהו שאלברמן יכול לדעת. הסנגלי סיכם פה תנאים וגם התנאים מול הקבוצה סוכמו, וזה נפל בגלל הדוד. צ'אלובה כבר הגיע להתרשמות. כל אחד משלושת המקרים האלו הוא לא קיפאון, אלא החטאת מטרות מעט רחוקות (אגב, בעיניי זה לא נובע רק משאפתנות אלא גם מתוך צורך להרגיע את הקהל).
לגבי בלטקסה - אני חושב שזה עניין של משא ומתן. איך יכול להיות פה קיפאון? אין מועמד אלטרנטיבי. יודעים שהאוסטרים לא מעוניינים בו ומחכים שיורידו מחיר מתוך מחשבה והימור מסוים שעד עכשיו היה אפשר להסתדר בלעדיו, מה שבאמת קרה. הרי גם אם יש לך חמישים מיליון שקל בבנק אין לך סיבה לשלם היום 100 שקל על בייגלה שמחר יעלה 20.