GKagelmacher
מכונת תארים
Nirgreen אמר:אחד הסאקוטים של הקבוצה נמצא בארץ כדי לסגור את עסקת ה6 הזר לקבוצה.
מה הקשר סקאוט למו״מ עם שחקן?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:אחד הסאקוטים של הקבוצה נמצא בארץ כדי לסגור את עסקת ה6 הזר לקבוצה.
Shocking4U אמר:אם זה היה שם רציני, הוא היה כבר מפורסם באתרי הספורט. מאסתי בשמועות פייסבוק וטלגרם.
GKagelmacher אמר:Nirgreen אמר:אחד הסאקוטים של הקבוצה נמצא בארץ כדי לסגור את עסקת ה6 הזר לקבוצה.
אני לא אשתו של אלברמן אחי, אני לא אזקוף את ההצלחות של אנשים אחרים רק לזכותי. בוא נראה קודם מה קורה עם הקשר, אני לא מתרגש משמועות יותר.אליאור אמר:Shocking4U אמר:אם זה היה שם רציני, הוא היה כבר מפורסם באתרי הספורט. מאסתי בשמועות פייסבוק וטלגרם.
דוד אל תקח קשה אחי הכל בזכותך מעכשיו אתה פותח כל נושא העברות
מצטנע כמו שחקן גדולShocking4U אמר:אני לא אשתו של אלברמן אחי, אני לא אזקוף את ההצלחות של אנשים אחרים רק לזכותי. בוא נראה קודם מה קורה עם הקשר, אני לא מתרגש משמועות יותר.אליאור אמר:Shocking4U אמר:אם זה היה שם רציני, הוא היה כבר מפורסם באתרי הספורט. מאסתי בשמועות פייסבוק וטלגרם.
Shocking4U אמר:אני לא אשתו של אלברמן אחי, אני לא אזקוף את ההצלחות של אנשים אחרים רק לזכותי. בוא נראה קודם מה קורה עם הקשר, אני לא מתרגש משמועות יותר.אליאור אמר:Shocking4U אמר:אם זה היה שם רציני, הוא היה כבר מפורסם באתרי הספורט. מאסתי בשמועות פייסבוק וטלגרם.
אליאור אמר:GKagelmacher אמר:Nirgreen אמר:אחד הסאקוטים של הקבוצה נמצא בארץ כדי לסגור את עסקת ה6 הזר לקבוצה.
אז אתה טועה, כי לך תדע אם במקרה השחקן נוחת בארץ וכל ההנהלה בחול?
אתה גם לא יודע מי נשאר בארץ..
אין קשר
Nirgreen אמר:אליאור אמר:GKagelmacher אמר:מה הקשר סקאוט למו״מ עם שחקן?
אז אתה טועה, כי לך תדע אם במקרה השחקן נוחת בארץ וכל ההנהלה בחול?
אתה גם לא יודע מי נשאר בארץ..
אין קשר
greenguy אמר:אז זה לא הוא
כנראה האופציה הפחות טובה מהליגה הצרפתית השניה
דם ירוק!!! אמר:ממה שאני ראיתי בסירטונים הוא משחק בלם בצד ימין
דם ירוק אמר:עוד שמועה עקשנית שזה או בונבון הניגרי או הקשר האחורי של לודוגורץ קפומנה האנגולי בן 24