Daholio אמר:
בזה שלא אכפת להם אם השחקן שמביאים ישחק בפלייאוף או לא, אפשר לראות בין השורות.. לא באמת רוצים לעלות לליגת אלופות.
אני גם די בטוח שלא מעוניינים השנה לקחת אליפות. תכננו איזו עונה חצי כוח, להריץ את דגו, צעירים. לא בא טוב שצריך להשקיע פתאום.
כלפי חוץ לפחות זה נראה ככה.
אני מבין מאיזה מקום אתה אומר את זה, אבל העניין הוא יותר ניהולי מכלכלי, לדעתי. יותר מדי עמדות לא הצלחנו לשדרג (מסיבות שלא קשורות לכסף) ופספסנו את הרכבת, לצד רצון לזרז את יישום המודל של אלברמן גם במחיר של סיכון גבוה מאד (הקדמת המינוי של דגו והשילוב המאסיבי של הצעירים בקבוצה, עם הרוח הגבית של הקהל והתקשורת אחרי המונדיאליטו ויורו הצעירות).
גם אם היו רוצים להשקיע כסף, כמעט ואין במי, ואנחנו רואים את זה בתגובות על כל ישראלי שמקושר אלינו. אפשר לדבר על שחרור של פיירו, אבל כאן אני מבין למה המועדון לא מוכן לעשות את זה מבלי שקבוצה אחרת תשלם לו את השכר. מעבר לזה שבאירופה פיירו מביא את הכסף, שחרור שלו הוא יקר וידרוש עוד הרבה כסף כדי להביא לפה שחקן שישדרג אותנו ובקיץ כזה, שגם ככה לא מצליחים להביא לפה שחקנים, אני מבין למה גם זה יכול להיות מהלך בסיכון גבוה מאד. יחד עם זאת, חשוב לי להדגיש - זה שאני מבין את זה, לא אומר שאני מסכים עם זה.