The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?
או הרזומה של פיירו שעשה עונה אחת טובה בקריירה בקבוצת אמצע טבלה בליגה השנייה בצרפת?
הוא מסכים איתך
פספסתי את הפחות טוב באמצע, כבר רגיל "לריב"
ברק.י אמר:
הפרופיל של סונדגרן היה גבוה יותר, אבל גם עליו הלינו בהתחלה שהוא יבגר את הסגל ושצריכים פה צעירים רעבים. מלבד אברג׳ל, כל מועמד רציני או שחקן שהגיע לפה, היו ספקות לגביו ואכזבה משמעותית מאיזה שהוא אספקט בפרופיל שלו.
אבל אם הפרופיל היה מושלם הוא לא היה מגיע לפה. אנשים לא מבינים שמכבי חיפה נמצאת בתחתית שרשרת המזון וזה שעשינו ליגת אלופות שנה אחת לא משנה את זה יותר מדי.
הליגה הישראלית ומכבי חיפה בפרט במצבה היום מתקשה למשוך שחקנים רלוונטיים מהליגה הבלגית והטורקית (בטח כאלה במומנטום חיובי בקריירה) כמו אילמרטרה לדוגמה שפשוט מעדיף להישאר שם עוד עונה מאשר לבוא לעשות פה את הסיבוב.
אני חושב שכן ניסו להביא מועמדים בפרופיל יותר גבוה משואו ויותר גבוה ממה שמגיע לפה בדר''כ ופשוט לא הצליחו, בין אם באשמת המועדון שלא יודע לחתוך ובין אם באשמת השחקנים וכו' אבל הפרופילים הרלוונטיים באמת לא אמורים להגיע לפה, בטח לא בשלב הזה של החלון.
כמו שרשמו למעלה, אם שחקן כמו שואו היה נוחת ביוני זה היה הרבה יותר "נוח" מבחינתנו כאוהדים אבל ניסו לשאוף גבוה יותר ולהביא קליבר יותר רציני (ובלי קשר לדעתי הוא לא היה על המדף ביוני, הוא עוד שיחק שם אז)
The real Tsepo אמר:
אצבעוני אמר:
לדעתי אני חושב שאתם טועים.
קיץ שעבר הקבוצה הייתה צריכה לדאוג ללא מעט שחקנים חדשים שהיו צריכים לעקוב אחריהם וגם לא מכרה שחקנים (עד לפלאניץ) כך שלא צופה לשים סכומים גבוהים על רכש
קיץ הזה אנחנו מכרנו שחקנים ואת בכר ב4 מליון יורו יש מקום רק לזר אחד.
הייתה ציפיה לעשות אול אין על הזר הזה ולהשתמש ברוב הכסף של המכירות.
לפחות ככה זה אצלי
אני חושב שכולם יתחברו לרצון שלך למנף את הכסף וההצלחות כדי להעלות את תקרת הזכוכית של סכומי העברה והשכר שמשלמים לשחקנים. לצערנו זה בגדר פנטזיה במכבי חיפה.
בהינתן המגבלות גם של המועדון ובעיקר של השוק (שחקן ששווה 3-4 מיליון זה שחקן שאין שום סיבה שירצה לבוא לפה, והקיץ הזה הוכיח את זה) אני סומך על המועדון לגמרי בבחירת זרים ואהיה סבלני איתו.
עניין הטיימינג וההנתנהלות בשאר הגזרות זה כבר סיפור אחר
כל העניין של לשלם הרבה כסף בעיקר יגרום לזה שתשלם אוברפרייס.
אז שילמו בשנה שעברה כמעט 2 מיליון יורו על פיירו, זה אומר שהוא כוכב ושווה את הכסף? יש הרבה תחרות וזה לא שאנחנו מביאים שחקנים בפרופיל נמוך או זרים גרועים ומכבי ת''א או ב''ש (חחח) מביאות זרים בפרופיל הרבה יותר גבוה או דברים כאלה, זה מה "שמסכים" להגיע לליגה הישראלית.
היוצאי דופן היו קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו ששמו עליהם המון המון כסף ועובדתית הם אומנם היו שחקנים טובים אבל לא מינפו את מכבי ת''א כמו שציפו