• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
שאלו אותו על נטע לביא והוא ענה "אני וההנהלה משוחחים על האפשרות להתחזק ואם נוכל נעשה את זה"

Typically בכר

יש ספינים מצד תואפיק לגבי זה שנטע לביא יחזור לבית

נטע לביא זה חלום רטוב אבל לא מאמין שיקרה
מה שכן, אם שוקינג יצטרף אליי זה יגדיל משמעותית את הסיכוי שנטע חוזר

אליאור אמר:
David אמר:

בטח ראה את הדיווח היום על הכוכב והמציא

הוא כרגע בארץ הוא מצחיק רוצה שאוהדים יפעילו עליו מכבשים לחזור

Kaka אמר:
David אמר:

תאופיק חרטטן

נכון שהוא חרטטן אבל למה שנטע לא ירצה לחזור אנחנו לפני קמפיין אירופי והליגה ביפן בטח משעממת מאמין שיש לו אגזוזים בלב לחזור לזירה האירופית

אני חושב על החלום הרטוב של נטע, דילן וג'וש ומבין שזה אשכרה היה הסגל של שנה שעברה. איזה איכות מטורפת.

David אמר:
Kaka אמר:
David אמר:

תאופיק חרטטן

נכון שהוא חרטטן אבל למה שנטע לא ירצה לחזור אנחנו לפני קמפיין אירופי והליגה ביפן בטח משעממת מאמין שיש לו אגזוזים בלב לחזור לזירה האירופית

היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא עבר לשם. זה לא יקרה, הוא לא יחזור לפה בשלב הזה.

Kaka אמר:
David אמר:
Kaka אמר:
תאופיק חרטטן

אם הוא ירצה, הוא פה תוך 25 שניות

Judokan אמר:
Kaka אמר:
David אמר:

אם הוא ירצה, הוא פה תוך 25 שניות

אולי, אבל אני בספק מאוד גדול אם הוא רוצה.

מצטער אבל אין שום סיבה שלא נתאבד על נטע. צריך לחשוב בגדול וללכת על הליגיונרים הכי איכותיים

בן דור מפרסם לנטע טוב ביפן ואין בכוונתו לעזוב לאף קבוצה ולגבי תאופיק הוא העלה סירטון ודיי האשים את קניאס שהזרים אותו לעשות תדבר הזה כי אמר לו שזה 50/50 ביננו לכוכב האדום ושאם הקהל ילחץ עליו הוא יבחר בנו ו שקניאס מתכנן לטוב ליפן ללחוץ עליו קניאס אומר לי בפרטי הבחור חולה נפש🤣🤣🤣🤣🤣

David אמר:
בן דור מפרסם לנטע טוב ביפן ואין בכוונתו לעזוב לאף קבוצה ולגבי תאופיק הוא העלה סירטון ודיי האשים את קניאס שהזרים אותו לעשות תדבר הזה כי אמר לו שזה 50/50 ביננו לכוכב האדום ושאם הקהל ילחץ עליו הוא יבחר בנו ו שקניאס מתכנן לטוב ליפן ללחוץ עליו קניאס אומר לי בפרטי הבחור חולה נפש🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂

ברצינות איך בן דור לא מתבייש אפילו טיפה להמשיך לפרסם ידיעות בלעדיות ״במועדון לא מאמינים״ ״במועדון כן מאמינים״
בפירוש אף אחד לא מספר לו כלום כבר חודשיים
אני חושב שפה בפורום יש לפחות 4 אנשים שיודעים יותר מבן דור גולדשטיין ושות׳ ובכללי כל ילד שיודע לרפרש טוויטר יותר מעודכן מהם

David אמר:

הוא גם אמר שנה שעברה שאלחמיד יהיה ירוק והתעקש על זה קיץ שלם. סתם חרטטן.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה