Kaka אמר:עדיף לא לשאול אותו כי תשובה לא תיהיה לו אף פעם.חזיזוש אמר:Nirgreen אמר:אין מה. חייב פה בלם ברמת הפלאניץ/דילן.
מה אין מה? למה זה לא בלם שמתאים למכבי חיפה
באמת אני שואל
הבלם נוחת לפני יאנג בויז?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:עדיף לא לשאול אותו כי תשובה לא תיהיה לו אף פעם.חזיזוש אמר:Nirgreen אמר:אין מה. חייב פה בלם ברמת הפלאניץ/דילן.
מה אין מה? למה זה לא בלם שמתאים למכבי חיפה
באמת אני שואל
חלאס למה צריך לחפש בלם מחליף? שיביאו זר תותח או שלא יביאו בכלל. יש כל כך הרבה כסף בקופה למה לא לחשוב בגדול ולשבור את השוק עם החתמות שישאירו אותנו בצמרת גם עם דגו וגם איתי מרדכי כמאמן?אליאור אמר:למה צריך שבלם שלישי יהיה שחקן שישדרג אותך עד כדי כך?
על פניו זה פרופיל לא רע לדעתי לבלם שלישי. להזכיר לכם שיונתן כהן היה מצוין פה בליגה, יצא לליגה השנייה באיטליה ולא ראה דקה כמעט.
Shocking4U אמר:https://youtu.be/iCHNK_dLO9s?si=ApgI2y_4yommWrG0
משחק משבוע שעבר
גול מטעות קשה שלו ופנדל מיד שלו
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:בעיקר שהוא איטי.NOSFERATU ZODD אמר:לא הבנתי מה הבעיה עם הבלם הזה?
גם זה לא נראה פרופיל מרשים במיוחד. לא כדאי לנסות להביא זר שממש ישדרג אותך עם המשבצת הזאת שהתפנתה? זה נראה פרופיל של זר שישי תרתי משמע
בטוח שהוא איטי?
וואלה לא הצלחתי להבין מהסרטון שיש ביוטיוב.
אליאור אמר:Kaka אמר:עדיף לא לשאול אותו כי תשובה לא תיהיה לו אף פעם.חזיזוש אמר:מה אין מה? למה זה לא בלם שמתאים למכבי חיפה
באמת אני שואל
הבלם נוחת לפני יאנג בויז?
כן גבר כן. בואנה היו לך הכנסות של מנצ'סטר סיטי בשנתיים האחרונות. לאן הכסף הזה הלךכרמליסט ירוק אמר:לא הבנתי מה חשבתם שיביאו בלם ב2 מיליון יורו? היה ברור לי שזה בדיוק הפרופיל שיגיע.
הפוך גוטה, כולם התהפכו על סק כי הוא נראה כמו אנדרסון ווסט במשחקים הראשונים שלו, כשהוא הגיע היה ברור שזה פרופיל מרשים האיש נתן הצגות באנטוורפן שנתיים לפני שהגיע. שימיץ' הזה נראה כמו בלם של כלום ושום דבר וגם אוהדי אסקולי לא מחזיקים ממנו, אין בו כלום, החתמה הזויה במסגרת תקציב נמוך שהקציבו לרכשחזיזוש אמר:מוזמנים להסתכל פה על 7 עמודים ראשונים בנושא של סק כדי להבין פחות או יותר מה הקרדביליות של דעות על שחקן בפורום אוהדים
תודה רבה. תגובות מופרכות ומוגזמות בנוהל. מעיקיםחזיזוש אמר:מוזמנים להסתכל פה על 7 עמודים ראשונים בנושא של סק כדי להבין פחות או יותר מה הקרדביליות של דעות על שחקן בפורום אוהדים
Jerry אמר:הפוך גוטה, כולם התהפכו על סק כי הוא נראה כמו אנדרסון ווסט במשחקים הראשונים שלו, כשהוא הגיע היה ברור שזה פרופיל מרשים האיש נתן הצגות באנטוורפן שנתיים לפני שהגיע. שימיץ' הזה נראה כמו בלם של כלום ושום דבר וגם אוהדי אסקולי לא מחזיקים ממנו, אין בו כלום, החתמה הזויה במסגרת תקציב נמוך שהקציבו לרכשחזיזוש אמר:מוזמנים להסתכל פה על 7 עמודים ראשונים בנושא של סק כדי להבין פחות או יותר מה הקרדביליות של דעות על שחקן בפורום אוהדים
Jerry אמר:הפוך גוטה, כולם התהפכו על סק כי הוא נראה כמו אנדרסון ווסט במשחקים הראשונים שלו, כשהוא הגיע היה ברור שזה פרופיל מרשים האיש נתן הצגות באנטוורפן שנתיים לפני שהגיע. שימיץ' הזה נראה כמו בלם של כלום ושום דבר וגם אוהדי אסקולי לא מחזיקים ממנו, אין בו כלום, החתמה הזויה במסגרת תקציב נמוך שהקציבו לרכשחזיזוש אמר:מוזמנים להסתכל פה על 7 עמודים ראשונים בנושא של סק כדי להבין פחות או יותר מה הקרדביליות של דעות על שחקן בפורום אוהדים