• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אפילו אם מרקו וראטי יגיע לפה הקיץ הזה הוא כישלון
עוד קיץ כזה של אלברמן והדעות עליו יתחילו להתהפך

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
מוכרים בזול ו(לא) קונים ביוקר

דווקא פה, אין לי משהו להגיד בנושא.
אין שוק ל-צ'יבוטה בארץ. אין קבוצה שתשלם עליו.
לחול הוא לא רוצה ללכת.
אז להוציא עליו 300-400 אלף ובונוסים זה עדיף מכלום.
מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגג
בשנה וחצי פה, מאוויס תרם לנו בשתי משחקים, מרגיש שהקרדיט פה למאוויס הוא מבוסס תג מחיר ולא יכולות.

אני אזרוק פה משהו לאוויר ואני לא יכול להרחיב מעבר כרגע אבל הסיפור עם מאוויס הוא לא מקצועי ולא סתם הוא לא נרשם בסגל אפילו (בניגוד לאורי דהן נניח שנמצא במעמד דומה)

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
דווקא פה, אין לי משהו להגיד בנושא.
אין שוק ל-צ'יבוטה בארץ. אין קבוצה שתשלם עליו.
לחול הוא לא רוצה ללכת.
אז להוציא עליו 300-400 אלף ובונוסים זה עדיף מכלום.
בשנה וחצי פה, מאוויס תרם לנו בשתי משחקים, מרגיש שהקרדיט פה למאוויס הוא מבוסס תג מחיר ולא יכולות.
אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.

KevinDurant אמר:
אני אזרוק פה משהו לאוויר ואני לא יכול להרחיב מעבר כרגע אבל הסיפור עם מאוויס הוא לא מקצועי ולא סתם הוא לא נרשם בסגל אפילו (בניגוד לאורי דהן נניח שנמצא במעמד דומה)

אז אתה אומר שמה שפורסם על חזיזה וצ'יבוטה זה לא פייק?

ואתה גם אומר שכל ההודעות של המועדון שהכל זה על רקע מקצועי זה גם שקרים?

מעניין...

Hulk אמר:
Apoc אמר:
Ganjot אמר:
לא מבין את השחרור של מאוויס, שחקן סגל בסדר גמור. חזיזה יעזוב סוף שנה, חלאילי כנראה עוד לפני. מי כבר יש לנו בסגל ומה יש בשוק הישראלי?

אתה צודק ונקווה שלא יתנקם בנו
ציפיתי שחג'ג', סוף, חלאילי ושיבלי יהיו העונה עוגנים בכירים
אבל חלאילי לא יישאר לדעתי, סוף לא חזר, חג'ג' לא נראה בעניינים ושיבלי יושאל בצדק
איך אפשר לקבוע מי יהיה עוגן משמעותי לפי 3 משחקים?

מבחינת כמות דקות שיקבל כל שחקן.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
Ganjot אמר:
לא מבין את השחרור של מאוויס, שחקן סגל בסדר גמור. חזיזה יעזוב סוף שנה, חלאילי כנראה עוד לפני. מי כבר יש לנו בסגל ומה יש בשוק הישראלי?

אתה רוצה לפתוח התערבות האם חלאיילי מסיים פה את העונה?
אכלתם יפה את הבלוף שיש לו הצעות. אבא שלו עובד חזק, ויוציא אחלה חוזה ממכבי.

לא מסוג הדברים שאני נעול עליהם מספיק בשביל להתערב.

אני לא אתפלא אם יידרשו מהפועל על צ'יבוטה את הסכום המדויק שהאוסטרים רוצים על בלטקסה.
הכסף שייכנס מצ'יבוטה יועבר ישר לאוסטריה וינה.

Apoc אמר:
Hulk אמר:
Apoc אמר:
איך אפשר לקבוע מי יהיה עוגן משמעותי לפי 3 משחקים?

מבחינת כמות דקות שיקבל כל שחקן.
זה לא באמת מדד, עם שוראנוב פתאום יכבוש שני משחקים רצוף יש לך ספק שיעבור את פיירו בהיררכיה? כנל לגבי שיבלי, חלאילי, סוף שרחוקים שני משחקים טובים מלהפוך לשחקני הרכב.
אני יודע מה מאוויס יכול לתרום לנו ראיתי אותו שנה וחצי אני חושב שסוף חלאילי ושיבלי יכולים לתרום הרבה יותר ויש להם גם פוטנציאל טוב.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.

לתת את השחקן הכי חלש מבין הצעירים כדוגמא זה דמגוגיה, חלאילי ושיבלי סופר מוכשרים ויכולים לשנות משחק.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

מעניין...
אני רק אגיד שהיה משהו מעבר לזה.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

מעניין...
אני רק אגיד שהיה משהו מעבר לזה.

אני לא יודע על משהו שהיה אבל אין לי ספק שהיה משהו מעבר לזה ושזה לא מקצועי מהסיבה שפשוט אין במהלך הזה היגיון מקצועי.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:

לתת את השחקן הכי חלש מבין הצעירים כדוגמא זה דמגוגיה, חלאילי ושיבלי סופר מוכשרים ויכולים לשנות משחק.
חלאילי משחק באגף השני. שיבלי הולך להיות מושאל. סוף אם כבר יותר רלוונטי והוא כרגע לא בכושר משחק. אם אתה כבר מעיף את מאוויס לפחות תעשה את זה בטרייד או תמנף את זה לעסקה טובה.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

חלאילי משחק באגף השני. שיבלי הולך להיות מושאל. סוף אם כבר יותר רלוונטי והוא כרגע לא בכושר משחק. אם אתה כבר מעיף את מאוויס לפחות תעשה את זה בטרייד או תמנף את זה לעסקה טובה.
שיבלי הולך להיות מושאל במידה וייראו שהוא לא בכיוון של לקבל דקות, עם פתאום ייתן משחק טוב יכול להיות שישנו דעה.
רוצה לומר זה מאוד נזיל.
ולגבי זה שחלאילי קיצוני ימין זה לא משנה כי אתה פשוט יכול להעביר את חזיזה אגף.

אם לא נוחת פה השבוע קשר אחורי ומגן שמאלי צריך להתחיל לעשות בלאגן!!! יש צחוקים ויש חלאס

שחר הרוויח עוד שבועיים להוריד 25 אלף יורו מעסקת בלטקסה.

הפער בין כמה שהקהל הזה מדהים ורעב וכמה שההנהלה הזאת שבעה ויהירה מעולם לא היה גדול יותר

הבטיחו שלב בתים ארופאי הגיע הזמן שיענקלה יעזור לדגו להצליח ויחתים השבוע לפחות 2 שחקני חיזוק

אז אני מבין שאמבוק היה סתם שם שזרקו לאוויר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה