מה שכתבת זה תמצית האירוע שאנחנו נמצאים בו.Shocking4U אמר:בדיוק. כשאני אומר אצל בכר זה לא היה קורה אני לא מתכוון שבכר היה גאון סקאוטינג ושהייתי רוצה שהוא יבחר את כל הזרים שלי. היה שיתוף פעולה מצויין בין אלברמן ומחלקת הסקאוטינג לבכר. מי שמבטל את ההשפעה של בכר ביכולת שלו להאיץ תהליכים בנוגע לשחקנים מסויימים או דרישות שהיו לו ולצוות המקצועי לדעתי טועה. קחו לדוגמא את העובדה שזרקו את איתמר ישראלי אחרי מחנה אימונים והביאו את משפתי כי הבינו שהוא לא מספיק ברמה זה מהלך שהוא כל כך לא מכבי חיפה. זה קילריות וruthlessness שהיא אנטיתזה לכל ההתנהלות של שחר וההנהלה של מכבי חיפה. זה לשגע את הקהל דרך מקורבים על זה שלא מגיע רכש ולהפעיל לחץ על ההנהלה.The real Tsepo אמר:הבהילות של בכר ויכולת בחירת הזרים של אלברמן ומערך הסקאוטינג יצרו תקופות חלון העברות מטורפות.
תביאו כבר רכש יא הזיה
במכבי חיפה אתה בדרך כלל לא תצליח אם פשוט תשב ותחכה שיעשו דברים בשבילך, כי הדברים פה קורים בקצב איטי מאוד. מאמן צריך לבוא ולדרוש את מה שהוא צריך ולתמרן איפה שצריך כדי שזה יקרה בהקדם.
בכר ידע להטריף ולהלחיץ את כולם, וכל המערכת התישרה-גם למעלה וגם למטה- החתימו שחקנים, סגרו עיניין והסגל היה מוכן.
עכשיו הכל חזר למה שהיה לפני כן- עובדים בטור, מנסים "לחנך" שחקנים/סוכנים- "לא נשלם דמי העברה על שחקן שהקבוצה שלו לא רוצה", "נציע תנאים שמשאיר פתח לשחקנים להתלבט" ואין מי שידפוק על השולחן או יעשה מניפולציות בתקשורת.
מדוע אני חושב כך? כי ההבדל זה בכר.
ואלברמן מתישר במקום להפוך שולחן ולזעזע.
5 שחקני הרכב עזבו (כולל נטע), 6.8 ואין מחליפים ראוים וכל מה שהמועדון מסוגל לעשות זה לשלוח את דודו בזק והקלישאות להתראיין.