• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
The real Tsepo אמר:
Smile אמר:
Hulk אמר:
גראנדה רוצה להפטר מוייסמן מועדון שרוצה להצליח מביא אותו בהשאלה ומשחרר את פיירו ומפנה עוד עמדה לזר.

הוא לא חתם על חוזה חדש רק לפני כמה חודשים?
דל"פ- שון וייסמן אוברייטד די גדול. נתן עונה אחת טובה ונכנס למעגל החלוצים של הליגה השניה/תחתית ראשונה כמו שפה כל מיני שרון מימרים וקורצקים נכנסים למעגל המאמנים ולא יוצאים ממנו. אין ספק שזה שידרוג על פיירו אבל בעיניי לא גיים צ'יינג'ר רציני

הוא יותר טוב מפיירו בוודאות והוא גם יפנה מקום של זר.
אבל זה הדיון הכי מיותר פה כי זה משהו שלא יקרה בחיים.

טוב. אני בדעה שצריך להשתמש בנשק יום הדין ולנעול את הנושא עד שתהיה בשורה.
זה הדבר היחיד שעוד יכול להביא לנו את המזל.

אליאור אמר:
טוב. אני בדעה שצריך להשתמש בנשק יום הדין ולנעול את הנושא עד שתהיה בשורה.
זה הדבר היחיד שעוד יכול להביא לנו את המזל.
אני לא בעד. אני מרגיש שכמו שחלוץ צריך גול אחד כדי שישתחרר לו, המועדון צריך החתמה אחת.
אני סומך על שוקינג שיביא את הגול בדחיקה

אתם יכולים להמשיך לנעול ולפתוח נושאים גם עוד 100 שנה - עד שבמועדון לא יחליטו לעשות את מה שצריך לא יגיע אף אחד

לפי השופר דולב מוותר על סעיף שחרור והחוזה יעמוד בערך על 450-500אלף יורו לעונה.

מגיע לו

עם כל הכבוד לחזיזה שאני מאוד מעריך, הוא ''מנצל'' את העובדה שכמה שחקנים עזבו פה לאחרונה עם סעיף, אז הוא ''מוותר'' על הסעיף בתמורה לשדרוג בשכר.
איזו קבוצה הייתה לוקחת אותו עם רגלי הזכוכית שלו?

בלי קשר, מגיע לו חוזה חדש ומשודרג. וטוב שמאריכים.

נראה חוזה די מוגזם לחזיזה, אני לא חושב שבוא צריך לקבל מעל 400 לאור המספרים שהוא נותן והכשירות שלו.
גם הדיווחים שמוציאים לסק חוזה לעוד 3 שנים מדאיגים לתת לבלם בן 31 שמתבסס בעיר על מהירות ופיזיות חוזה ארוך נראה לי מטומטם מאוד.

Hulk אמר:
נראה חוזה די מוגזם לחזיזה, אני לא חושב שבוא צריך לקבל מעל 400 לאור המספרים שהוא נותן והכשירות שלו.
גם הדיווחים שמוציאים לסק חוזה לעוד 3 שנים מדאיגים לתת לבלם בן 31 שמתבסס בעיר על מהירות ופיזיות חוזה ארוך נראה לי מטומטם מאוד.
הרשה לי לגמרי לחלוק עליך. חזיזה כבר מספק שנים הוא אחד הישראלים הבכירים בכדורגל הישראלי בכלל ובמכבי בפרט, וכיאה לכזה מגיע לו טווח שכר באיזור ה-400 בדיוק כמו שמוצע לו. אותו הדבר היה מגיע לאבו-פאני, אבל כולנו יודעים איך זה נגמר, ונראה שהמועדון למד מהטעות הזאת. אפשר להתווכח על התקופות הפחות טובות שלו שבהן הוא מעביר את עצמו לדעת, אבל בראיה כללית אין ספק שהוא שחקן שאתה רוצה לשמור אצלך.
לגבי סק אני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב על זה..אסכם את זה שאני בכלל בשוק ששחקן כזה (נכון לכושר הנוכחי שלו + לסטאטוס שלו באלופת אפריקה) בכלל רוצה להשאר בישראל. צריך להינות מכל רגע שהוא לובש את החולצה שלנו, והלוואי גם ליותר מ-3 השנים הבאות..

onn אמר:
Hulk אמר:
הרשה לי לגמרי לחלוק עליך. חזיזה כבר מספק שנים הוא אחד הישראלים הבכירים בכדורגל הישראלי בכלל ובמכבי בפרט, וכיאה לכזה מגיע לו טווח שכר באיזור ה-400 בדיוק כמו שמוצע לו. אותו הדבר היה מגיע לאבו-פאני, אבל כולנו יודעים איך זה נגמר, ונראה שהמועדון למד מהטעות הזאת. אפשר להתווכח על התקופות הפחות טובות שלו שבהן הוא מעביר את עצמו לדעת, אבל בראיה כללית אין ספק שהוא שחקן שאתה רוצה לשמור אצלך.
לגבי סק אני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב על זה..אסכם את זה שאני בכלל בשוק ששחקן כזה (נכון לכושר הנוכחי שלו + לסטאטוס שלו באלופת אפריקה) בכלל רוצה להשאר בישראל. צריך להינות מכל רגע שהוא לובש את החולצה שלנו, והלוואי גם ליותר מ-3 השנים הבאות..
מחזק כל מילה

onn אמר:
Hulk אמר:
לגבי חזיזה השכר באזור 400 מסכים איתך, הדיווחים טוענים שזה לכיוון ה500 ונראה לי טו מאץ ויש לי פחד שזה יתגלה כחוזה רע כמו בן שהר בבש, וטיבי בגרמניה.
הדוגמא של אבו פאני לא נכונה כי פאני עשה עונה גדולה, בגיל צעיר יותר ועם כשירות טובה.
אף אחד לא אמר שצריך לוותר על חזיזה פשוט החוזה טיפה גבוה לטעמי.
לגבי סק בגלל סוג השחקן שהוא אני מפחד שנראה ירידה דרסטית ביכולת שלו, עם הוא היה בלם טכני בסגנון של ויטור הייתי הרבה יותר בעד ורגוע לגבי זה שנראה יכולת עקבית ממנו גם בגיל מאוחר.

כדור הארץ לאלברמן האם שומע? כדור הארץ לאלברמן האם שומע?

https://media0.giphy.com/media/1wwv6MnSsQwP6/giphy.gif?cid=ecf05e47doygxlyygcxzc4lcffn6ig538mjc3uqs2xrto7zq&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g

בניגוד לחרטוטים של גולדשטיין בן דור אומר שלא הייתה שום התקדמות על עסקת בלטקסה

לא צריך בלטקסה
שיביאו קשר אחורי זר ויסגרו את הבאסטה מבחינתי, נסתדר עם חירטוט של שחקנים פה ושם, אפשר לחשוב שבלטקסה זה לא איזה בינוני גמור שלא יקבל פה דקות מרוב שלא יסמכו עליו. כמו שאמרו שצריך את גוני נאור בשביל העומק ובסוף אי אפשר לסמוך עליו גם ל10 דקות פה 5 דקות שם.

תרשו לי להאמין שנסתדר בלי המגן מילואים של הקבוצה הפחות טובה משמעותית מאיתנו.

Apoc אמר:
לא צריך בלטקסה
שיביאו קשר אחורי זר ויסגרו את הבאסטה מבחינתי, נסתדר עם חירטוט של שחקנים פה ושם, אפשר לחשוב שבלטקסה זה לא איזה בינוני גמור שלא יקבל פה דקות מרוב שלא יסמכו עליו. כמו שאמרו שצריך את גוני נאור בשביל העומק ובסוף אי אפשר לסמוך עליו גם ל10 דקות פה 5 דקות שם.

תרשו לי להאמין שנסתדר בלי המגן מילואים של הקבוצה הפחות טובה משמעותית מאיתנו.
הוא לא בינוני, הוא שחקן גרוע שיקח לקהל בדיוק משחק אחד להתהפך עליו. מסכים איתך שעדיף לא להביא בכלל, אין טעם.

יש שמועות מחר מכבי מודיעה על קשר 6, שמעתם משהו?

מצאתי קשר אחורי יהודי.
אל תשאלו איזה מקורות נאלצתי להוציא בשביל להגיע לזה.

https://www.transfermarkt.com/joao-schmidt/profil/spieler/198859

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה