ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בדיוק, זה שחקן שהיו יכולים להביא הרבה הרבה לפני ובגלל לחץ הפלייאוף כנראה שהפסיקו לחכות ומביאים אותו.The real Tsepo אמר:לא היה לכם ברור שזה יהיה בסוף מישהו בקליבר הזה?אם לא היה פה את כל פסטיבל השמות ופסטיבל "לא רוצים להתפשר" הייתי אומר שזה פרופיל מתקבל ושאני סומך על הסקאוטינג במועדון בהבאת זרים.
זה פשוט שם שהיה צריך להיות פה ביוני
ממה שאני מבין גם לא יוכל לעזור בפליאוף כי כבר שיחק בבלוגריה במוקדמות השנהbenrey אמר:אגב, זה שהוא שיחק השנה בליגת האלופות כבר אמור להשפיע איכשהו?
אני די בטוח שהחוק שונה ואפשר לשתף אותו בפלייאוף.benrey אמר:ממה שאני מבין גם לא יוכל לעזור בפליאוף כי כבר שיחק בבלוגריה במוקדמות השנהbenrey אמר:אגב, זה שהוא שיחק השנה בליגת האלופות כבר אמור להשפיע איכשהו?
רק בבתים יוכל להצטרף ( לא משנה איזה )
יש מישהו שיודע להגיד אם זה נכון?
שלב הפלייאוף הוא במתכונת של בתים ליגת האלופות, לכן הוא יכול להירשם לשם גם אם שיחק במוקדמות בקבוצה אחרת. זה מה שאני הבנתיbenrey אמר:ממה שאני מבין גם לא יוכל לעזור בפליאוף כי כבר שיחק בבלוגריה במוקדמות השנהbenrey אמר:אגב, זה שהוא שיחק השנה בליגת האלופות כבר אמור להשפיע איכשהו?
רק בבתים יוכל להצטרף ( לא משנה איזה )
יש מישהו שיודע להגיד אם זה נכון?
אז זהו....כנראה שלא, אחרת קאקא לא היה פוגע כל כך הרבה פעמים. תנו קצת קרדיט ואל תזלזלו אחרת הוא סתם יפסיק לעדכן וחבלדם ירוק אמר:רק מכבי אמר:@KAKA
אתה יכול לעשות סדר מה אתה יודע לגבי הקשר?
הוא כמו כל המנפיצים למינהם לא יודעים כלום כנראה שכולם ראו קריצה בפליטים והסיקו מזה שיש קשר סגור :-O
דם ירוק אמר:עוד שמועה עקשנית שזה או בונבון הניגרי או הקשר האחורי של לודוגורץ קפומנה האנגולי בן 24
The real Tsepo אמר:לא היה לכם ברור שזה יהיה בסוף מישהו בקליבר הזה?אם לא היה פה את כל פסטיבל השמות ופסטיבל "לא רוצים להתפשר" הייתי אומר שזה פרופיל מתקבל ושאני סומך על הסקאוטינג במועדון בהבאת זרים.
זה פשוט שם שהיה צריך להיות פה ביוני