• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש שורה תחתונה אחת:
אמרו שישקיעו את הכסף של המאמן בשחקנים. איפה הכסף הזה ואיפה השחקנים?

אשכרה עושים מאיתנו צחוק.
לא יכול לשחק בפלייאוף? זה אמיתי
נשבר מהם כבר

בסדר זה היה ברור שלא באמת יוציאו כסף, כל ה150 מיליון שקל שהרווחנו בשנה וקצת האחרונות נכנסו לבלטה של יענקל'ה ולא ייצאו משם בחיים.

greenguy אמר:
אשכרה עושים מאיתנו צחוק.
לא יכול לשחק בפלייאוף? זה אמיתי
נשבר מהם כבר

ויתרו על ההזמנות לעשות עוד שלב בתים בליגת האלופות, מסתפקים באירופית

רק מכבי אמר:
יש שורה תחתונה אחת:
אמרו שישקיעו את הכסף של המאמן בשחקנים. איפה הכסף הזה ואיפה השחקנים?
אין שום קורלציה בין הכסף שנכנס למכבי חיפה לכסף שיוצא. אנחנו יכולים גם לעלות 4 שנים ברצף לבתים בליגת האלופות ואתה לא תראה סכומים גדולים יוצאים. זה הבעלים וזה האג’נדה שלו.

אין לי הרבה כבר מה להגיד,
מדהים כמה שאפשר לאהוב את המועדון הזה ובאותו הרגע לשנוא אותו.
פשוט מביך

ציפיתי לפרופיל יותר מרשים אחרי שחיכו כל כך הרבה, אבל אני מבין גם את ההחלטה שלא להמשיך להמר עוד ולסגור את הסאגה הזו.
ניסו להביא שחקן בפרופיל גבוה יותר ולא הלך. לא נורא. במבחן התוצאה לא נפגענו בשני הסיבובים הראשונים מזה וזה מה שחשוב.

ומנגד, אם מביאים שחקן שלא יהיה זמין לנו במוקדמות, אני חושב שיכלו לחכות עוד כמה ימים לתוך החלון ולראות מה קורה.
אני לא רואה למה זה קריטי להביא אותו עכשיו, אם במועדון תופסים אותו כשהתפשרות כמו שהקהל תופס אותו.

לגבי השחקן, לא ממהר לשפוט בנחרצות לאף כיוון עד שאראה אותו משחק פה רצף משחקים.

לא רק פרופיל נמוך, באתרים משבחים את יכולת המסירה שלו, רבאק - אנחנו צריכים קשר שיודע לתקל, לסגור שטחים לעזור לעלי-
הלוואי ואתבדה אבל נראה שהבדיחה הזאת על חשבוננו

זה היה ברור שתיהיה החתמה ברירת מחדל...
בכל אופן אתם סתם כועסים כי ברגע שדגו הוחתם כאן זה ברור שתחזור ההתנהלות הישנה והמוכרת של יענקלה.
די ברור שאם בכר היה נשאר היתה פה קבוצה שעושה ליגת אלופות בקלילות (עם ההגרלות שקיבלנו) ולוקחת אליפות רביעית.

אליאור אמר:
לא התעמקתי יותר מדי, אבל בשביל מה להביא בעיתוי הזה שחקן שלא יוכל לשחק נגד יאנג בויז? המערכת בפאניקה
אולי בונים על זה שנודח והוא יוכל לשחק בפלייאוף של האירופית

זה נכון לכל מפעל, הוא לא יכול לשחק בפלייאוף גם באלופות וגם באירופית

אין שום החלטה רציונאלית להחתים שחקן כזה עכשיו, לפחות כל עוד לא יכול לשחק בשלב הפליאוף

IdoMaccabi אמר:
אליאור אמר:
לא התעמקתי יותר מדי, אבל בשביל מה להביא בעיתוי הזה שחקן שלא יוכל לשחק נגד יאנג בויז? המערכת בפאניקה
אולי בונים על זה שנודח והוא יוכל לשחק בפלייאוף של האירופית

זה נכון לכל מפעל, הוא לא יכול לשחק בפלייאוף גם באלופות וגם באירופית

היינו הך

Apoc אמר:
בסדר זה היה ברור שלא באמת יוציאו כסף, כל ה150 מיליון שקל שהרווחנו בשנה וקצת האחרונות נכנסו לבלטה של יענקל'ה ולא ייצאו משם בחיים.

הדבר היחיד שטוב בהחתמה הזו הוא שנשארו לנו 34 מיליון יורו להשקיע ולא נהיה בהפסד

הקיץ הזה הוא פשוט כישלון ניהולי מקצועי שאני לא זוכר שנים. לא רק שעושים הכל הפוך, קורים פה דברים ברמת ההזייה כמו ניצן שוער ודגו מאמן. כאילו אפילו לא מנסים

בחיים לא חשבתי שיגיע הרגע הזה שאצטרך להתפלל שיתגלו "פערים כספים" כמו שאוהבים במועדון שלנו.
יענקלך הוריד אותי לזנות חדשה סלא

דם ירוק אמר:
בחיים לא חשבתי שיגיע הרגע הזה שאצטרך להתפלל שיתגלו "פערים כספים" כמו שאוהבים במועדון שלנו.
יענקלך הוריד אותי לזנות חדשה סלא
אם יהיה פערים כספיים גם איתו כנראה שהמועמד הבא יהיה סתיו פיניש בקצב הזה

דם ירוק אמר:
מה הסיכוי באמת שיתגלו פעריים עם התכשיט ??

כסף לא הייתה הבעיה הקיץ מול המועמדים שפורסמו.
זה כמובן לא אומר שבמועדון ישימו עליו 2 מיליון רק כי זה הסכום שהוצע עבור מועמדים אחרים.

מה שכן, ראוי שיביאו שחקני רכש מעבר למינימום שפורסם עד כה (בלטקסה ואולי אולי גם בלם), אם הכסף לא ייצא גם על הקשר האחורי הזר.

שוער- ברירת מחדל
קשר אחורי- ברירת מחדל

יש עמדה שבה לא נתפשר הקיץ?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה