כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
גנדלמן לא יהיה פה, חבל על האנרגיות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:גנדלמן לא יהיה פה, חבל על האנרגיות
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:פה אתה כבר גונב דעת.
ניצן זה ברירת מחדל אמיתית. לא היה שוער. והביאו מה שהיה על המדף. והוא באמת שחקן לא לרמת מכבי חיפה. ואני מקווה מאוד שהוא לא יהיה פה השוער הראשון.
שואו הוא אמנם לא דיאק ולא צאלובה. אבל הוא שחקן טוב, שיכול לתרום פה. זה ממש לא ברירת מחדל.
אפשר לבקר ואפשר להיות פסימי, אבל זה סתם רעל להגדיר אותו כברירת מחדל.
מבין האלטרנטיבות האחרות שואו הוא ברירת מחדל, גם אם הוא שחקן טוב לנו וגם אם לא.
עצם זה שהבאת שחקן בפרופיל פחות גבוה ממה שתיכננת ובמיוחד זה שהוא לא יוכל לשחק בפלייאוף אומר שהוא חד משמעית ברירת מחדל.
או שהשאיפות שלך היו לא ריאליות
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אליאור אמר:מבין האלטרנטיבות האחרות שואו הוא ברירת מחדל, גם אם הוא שחקן טוב לנו וגם אם לא.
עצם זה שהבאת שחקן בפרופיל פחות גבוה ממה שתיכננת ובמיוחד זה שהוא לא יוכל לשחק בפלייאוף אומר שהוא חד משמעית ברירת מחדל.
אני אומר משהו אחר לגמרי.
ברירת מחדל זה משהו שתלוי באלטרנטיבות. הבאת שחקן פחות טוב ממה שרצית, באמצע אוגוסט, והוא לא ישתתף בפלייאוף. ברור שהוא ברירת מחדל. הוא יכול להיות סק ג'וניור מצידי, שחקן על, הכי טוב בליגה בעשרים השנה האחרונות ויימכר ב-10 מיליון יורו לזלצבורג. זה לא ישנה את זה שזה לא הרמה שרצית להביא, לא הטיימינג ובמיוחד שלא רצית להביא מישהו שלא יוכל לשחק בפלייאוף. אם זה לא ברירת מחדל אני לא יודע מה כן.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אליאור אמר:מבין האלטרנטיבות האחרות שואו הוא ברירת מחדל, גם אם הוא שחקן טוב לנו וגם אם לא.
אני אומר משהו אחר לגמרי.
ברירת מחדל זה משהו שתלוי באלטרנטיבות. הבאת שחקן פחות טוב ממה שרצית, באמצע אוגוסט, והוא לא ישתתף בפלייאוף. ברור שהוא ברירת מחדל. הוא יכול להיות סק ג'וניור מצידי, שחקן על, הכי טוב בליגה בעשרים השנה האחרונות ויימכר ב-10 מיליון יורו לזלצבורג. זה לא ישנה את זה שזה לא הרמה שרצית להביא, לא הטיימינג ובמיוחד שלא רצית להביא מישהו שלא יוכל לשחק בפלייאוף. אם זה לא ברירת מחדל אני לא יודע מה כן.
מבדיקה קצרה נראה שדווקא אנגולה כן באליפות אפריקהApoc אמר:כרמליסט ירוק אמר:אנגולה באליפות אפריקה?
לא
onn אמר:מבדיקה קצרה נראה שדווקא אנגולה כן באליפות אפריקהApoc אמר:כרמליסט ירוק אמר:אנגולה באליפות אפריקה?
לא
Liberman אמר:דרך אגב
רק לפי המוזיקה של המילים בוואן, אפשר להבין שזה השחקן שלמעשה כבר נעול פה, להבדיל אלף הבדלות מכל מיני כתבות.
גם בן דוררק מכבי אמר:וייס אומר שינחת בתחילת שבוע הבא, ויחתום
KevinDurant אמר:גם בן דוררק מכבי אמר:וייס אומר שינחת בתחילת שבוע הבא, ויחתום
Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם בן דוררק מכבי אמר:וייס אומר שינחת בתחילת שבוע הבא, ויחתום
כפי שפירסמתי לראשונה שב10.8 יעלה השם של הקשר 6 הזר, שהוא גם יהיה זה שיחתום, ושהוא יגיע שבוע אחר כך ויחתום.
All according to the plan
אליאור אמר:לא היה עדיף כבר להביא את בוריס אינו מנתניה? לפחות היה עוזר לנו בפלייאוף.
כאילו, אני עדיין בשוק שהביאו שחקן שלא יכול לשחק בפלייאוף.