Apoc אמר:
אם יש משהו שאני יכול להיות מרוצה ממנו הקיץ זה שלא העמסנו את הסגל בבינוניים כמו אחרי 3 אליפויות של ב"ש או שלנו עם אלישע (כן, 3).
גם על קנדיל הייתי מוותר בכיף ונותן לאלימלך את המשבצת.
עדיף תמיד להעמיק את הסגל מבחינת שחקני גיבוי בשחקני נוער בשכר זעום שאפשר להעיף באהלן אהלן אם לא עונים על הציפיות מאשר כל מיני בינוניים שנתקעים כמו חתכות תירס בין השיניים למשך כמה עונות.
לכן לא תודה בלטקסה לא תודה סייף לא תודה גנדלמן.
חייב להגיד שאני לא מסכים.
יש הבדל בין להעמיס את הסגל בבינוניים לבין לעבות את הסגל בשחקנים הכי טובים שאפשר למצוא. הסגל שיש עכשיו לא מתאים לשתי מסגרות ובטח לא ערוך לכך שסק ושואו לא יהיו פה בזמן אליפות אפריקה.
אני רוצה לציין עוד משהו בהקשר הזה - גם ג'וש כהן הוא שוער בינוני (לפחות בעיניי). אמנם הוא שוער בסך הכל יציב וסביר פלוס בליגה שלנו, אבל אם אין הבדל בעיניך בין בינוני לבינוני, אני לא רואה למה יש הבדל בין ניצן לבין ג'וש כהן. הוא שוער שנופל ברמתו משוערים כמו דניאל פרץ, עמרי גלזר, סטויקוביץ', דוידוביץ' ואחרים, אבל אישית אני עדיין מעדיף אותו על הבינוניים האחרים והגנרים בליגה משום שהוא קצת יותר טוב מהם.
מתאר לעצמי שהרבה לא יסכימו איתו שג'וש בינוני ושהרבה יסכימו איתי שהוא עדיף על שאר השוערים הגנרים בליגה. מעניין אותי מה אתה חושב בהקשר הזה.