Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:אם יש משהו שאני יכול להיות מרוצה ממנו הקיץ זה שלא העמסנו את הסגל בבינוניים כמו אחרי 3 אליפויות של ב"ש או שלנו עם אלישע (כן, 3).
גם על קנדיל הייתי מוותר בכיף ונותן לאלימלך את המשבצת.
עדיף תמיד להעמיק את הסגל מבחינת שחקני גיבוי בשחקני נוער בשכר זעום שאפשר להעיף באהלן אהלן אם לא עונים על הציפיות מאשר כל מיני בינוניים שנתקעים כמו חתכות תירס בין השיניים למשך כמה עונות.
לכן לא תודה בלטקסה לא תודה סייף לא תודה גנדלמן.
חייב להגיד שאני לא מסכים.
יש הבדל בין להעמיס את הסגל בבינוניים לבין לעבות את הסגל בשחקנים הכי טובים שאפשר למצוא. הסגל שיש עכשיו לא מתאים לשתי מסגרות ובטח לא ערוך לכך שסק ושואו לא יהיו פה בזמן אליפות אפריקה.
אני רוצה לציין עוד משהו בהקשר הזה - גם ג'וש כהן הוא שוער בינוני (לפחות בעיניי). אמנם הוא שוער בסך הכל יציב וסביר פלוס בליגה שלנו, אבל אם אין הבדל בעיניך בין בינוני לבינוני, אני לא רואה למה יש הבדל בין ניצן לבין ג'וש כהן. הוא שוער שנופל ברמתו משוערים כמו דניאל פרץ, עמרי גלזר, סטויקוביץ', דוידוביץ' ואחרים, אבל אישית אני עדיין מעדיף אותו על הבינוניים האחרים והגנרים בליגה משום שהוא קצת יותר טוב מהם.
מתאר לעצמי שהרבה לא יסכימו איתו שג'וש בינוני ושהרבה יסכימו איתי שהוא עדיף על שאר השוערים הגנרים בליגה. מעניין אותי מה אתה חושב בהקשר הזה.
אני חושב אחרת.
בגישה שלי "הכי טובים שאפשר למצוא", הרבה פעמים, זה סתם בינוניים שלא יתרמו לך בכלום.
ראה ערך גוני נאור שלא מקבל דקות כי אי אפשר לסמוך עליו אפילו בתור גיבוי כי הוא פשוט לא ברמה לסגל במכבי חיפה.
אז אם תביא כמה גוני נאורים ועוד ביותר שכר, זה כבר מגמה שהיא בעייתית ותעשה נזק לאורך מספר עונות.
בנוגע לג'וש זה סיפור אחר, גם אני לא מחזיק ממנו עילוי אבל הוא כן טוב ולא בינוני לדעתי.
לגבי ג'וש זה לדעתי עניין של סמנטיקה שגם נובעת מהפער בעמדת השוער לעומת שחקן שדה. אני יכול להגיד שהוא בינוני או בינוני פלוס ואתה תגיד שהוא שוער טוב וזה פחות משנה כי שנינו מסכימים שהוא עדיף על שאר השוערים בליגה. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא למה אתה מעדיף את ג'וש על פני שוער אחר. האם זה בגלל שהוא באמת טוב או שפשוט בעמדת השוער הפער בין בינוני מינוס לבינוני פלוס הוא יותר בולט.