• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
״ההערכה אצל גורמים בחיפה היא שבהנהלה יסרבו להצעה הנוכחית והרוסים יצטרכו לתת הצעה משודרגת בהרבה על מנת לרכוש את השחקן.״

שלמה וייס

פירוק בלי הרכבה מחדש עושים פה הקיץ

ימכרו לנו שזרגרי זה מחליף ראוי. הרי בוא נגיד שנקבל 1.8 מיליון על ג׳אבר. אז אייל סגל ידרוש 2.5 על גנדלמן ואנחנו לא נשלם.

גולדשטיין כתב שאין כוונה לשחרר אותו.
האמת שאני גם לא חושב שהוא ישוחרר, אבל באמת שהקיץ אי אפשר לחזות כבר כלום.

אליאור אמר:
גולדשטיין כתב שאין כוונה לשחרר אותו.
האמת שאני גם לא חושב שהוא ישוחרר, אבל באמת שהקיץ אי אפשר לחזות כבר כלום.
1.8 ויענקלה מסיע אותו לנתב״ג

וסיכום שכל עוד שיש סיכוי להגיע לליגת האלופות הוא פה...זה מה שיהיה בדוק..

לא צריך למכור נקודה.
כסף לא עוזר לנו. אנחנו לא משתמשים בכסף.
יש לנו מתחת לבלטה של יענקל'ה יותר כסף מכל התקציב של רובין קאזאן.

האמת שאני מאמין שהוא לא ישוחרר בשום סיטואציה

אבל נבר סיי נבר עם מכבי חיפה

מה יש לדון בכלל על זה בכלל? אסור בשום פנים למכור אותו הקיץ ושיחכה. היה צריך להביא את ההצעה בשלב מוקדם כשעוד חשבו שיש שחקנים שאפשר להביא. הכסף ממנו לא יתרום לנו בכלום, גם ימכר ב-4 מיליון.

גם ככה, בלי קשר אליו, אנחנו צריכים פה עוד קשר ואין את מי להביא.

במכבי חיפה עוד לא הפנימו להבין שאין שחקנים ישראליים בשוק. לכן כל שחקן ישראלי טוב שיש לך שווה זהב. בגלל זה היה צריך גם להתאבד על אבו פאני כי אין לך דרך להחליף אותו. אתה גם רואה שגם אם יש שחקנים ישראלים טובים גם אם לא ברמה של פאני ואחרים המועדון לא מוכן לשלם עליהם. אז אי אפשר גם לא להסכים לשלם על מחליפים ראויים וגם לעשות מכירת חיסול של כל הישראלים הטובים שלך.

לא צריך להיות יותר אף מכירה הקיץ הזה של שחקן שמכבי חיפה רוצה שישאר. בטח לא בקישור הבמילא דליל להחריד שלנו. גם 3 מיליון יורו על ג׳אבר לא שווה לנו כשאין על מי להשקיע וגם בהתחשב בבעלים שלנו גם את מי שישקיע.

הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.

גם אם מוכרים את ג'אבר בארבע מיליון אני הולך להפגין.
אין תחליף ישראלי, קארצב לא ירצה לבוא לפה ובצדק
מה לעזאזל הם עושים שם

itaybenji אמר:
גם אם מוכרים את ג'אבר בארבע מיליון אני הולך להפגין.
אין תחליף ישראלי, קארצב לא ירצה לבוא לפה ובצדק
מה לעזאזל הם עושים שם
מכניסים כסף לכיס, בכל זאת זה עסק.

לא מוכר אותו גם לא תמורת התקציב של ריאל מדריד.

לא רוצה כל מיני קארצבים פה במקום, יאללה ביי!

מילה טובה למועדון שהאריך לו חוזה בזמן הפעם ולא חיכה והתמהמה עד שהיו באים וחוטפים אותו.
התנהלות מעולה שלהם. מקווה שיאריכו בקרוב גם לסק(!), חזיזה, חלאילה וכמובן מעל כולם עלי מוחמד המסכם הנצחי.

gargy אמר:
הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.
איפה זה נאמר?

אגב הוא גם הביא את אוברניאק אלינו בזמנו ובשנה שעברה את פיירו לפה ואת אילייה לצהובים.

לא בושה לאגו של אלברמן להודות בטעות ולהחזיר את נאור להפועל ירושלים ולהחתים פה קשר נורמלי. גוני זה לא רציני. בלי קשר למגן השמאלי והבלם

יגאל עושה אול אין בהנפצות, שמישהו יפתח פרוייקט הדסטארט להתרים לו כסף לממן את הגמילה

Apoc אמר:
יגאל עושה אול אין בהנפצות, שמישהו יפתח פרוייקט הדסטארט להתרים לו כסף לממן את הגמילה
עוד לא נגמר המשחק והוא כבר הוציא הנפצה על גנדלמן וגיל כהן. יותר גרוע מהסלב

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה