כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
אלברמן צריך לעשות הכל לשכנע את ג׳וש להגיע
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
על איזה בלם כן אמרו?Shocking4U אמר:מעניין אם פעם הגיע בלם למכבי חיפה שאוהדים לא אמרו שצריך לנסות אותו כקשר אחורי.
כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמאbenrey אמר:על איזה בלם כן אמרו?Shocking4U אמר:מעניין אם פעם הגיע בלם למכבי חיפה שאוהדים לא אמרו שצריך לנסות אותו כקשר אחורי.
אני עוד בטראומה מקגלמאכר, שהמועדון הודיע שהוא חותם נאמר שהוא קשר אחורי למרות שרוב הקריירה שיחק בלם.
Shocking4U אמר:כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמאbenrey אמר:על איזה בלם כן אמרו?Shocking4U אמר:מעניין אם פעם הגיע בלם למכבי חיפה שאוהדים לא אמרו שצריך לנסות אותו כקשר אחורי.
אני עוד בטראומה מקגלמאכר, שהמועדון הודיע שהוא חותם נאמר שהוא קשר אחורי למרות שרוב הקריירה שיחק בלם.
The real Tsepo אמר:נטע, דילן וג'וש וזה חלון טוב מבחינתי
Kozmo אמר:Shocking4U אמר:כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמאbenrey אמר:על איזה בלם כן אמרו?
אתה צוחק, אבל את דוס סנטוס באמת הציבו קשר אחורי במשחק גביע נגד סכנין בחוץ.
אליאור אמר:Kozmo אמר:Shocking4U אמר:כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמא
זה היה גיא לוזון לא? כי אם כן הייתי מוציא את זה מהסטטיסטיקה. הוא גם הציב את רוקאביצה בכנף.
גם את ואליינטה פעם שמו קשר אחוריKozmo אמר:Shocking4U אמר:כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמאbenrey אמר:על איזה בלם כן אמרו?
Kozmo אמר:אליאור אמר:Kozmo אמר:אתה צוחק, אבל את דוס סנטוס באמת הציבו קשר אחורי במשחק גביע נגד סכנין בחוץ.
זה היה גיא לוזון לא? כי אם כן הייתי מוציא את זה מהסטטיסטיקה. הוא גם הציב את רוקאביצה בכנף.
בלבול במשחקיו הראשונים בקדנציה השנייה.
מנדז'ק היה חולה ולביא היה עם 5 צהובים (דילג לו למשחק הזה בגלל שהמשחק נגד סכנין בגביע נדחה בשבוע בגלל מזג האויר)
Shocking4U אמר:גם את ואליינטה פעם שמו קשר אחוריKozmo אמר:Shocking4U אמר:כל בלם שמגיע לפה אומרים צריך לנסות אותו כקשר. סק, דילן, פלאניץ וואליינטה לדוגמא
Shocking4U אמר:אני רוצה בלם, מגן שמאלי ועוד קשר 8.
כבר השלמתי עם זה שלא יגיעאליאור אמר:Shocking4U אמר:אני רוצה בלם, מגן שמאלי ועוד קשר 8.
ושוער.
קפצת עם דמי העברה. לא בטוח שלא שוב השאלה עם אופציהJudokan אמר:הצחקתם לשחר את השחר.
במקסימום מיליון יורו דמי העברה לבלם הזר, והוא סוגר את הבאסטה של הוצאות רכש לקיץ הזה