• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
אליאור אמר:
יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.

הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכים
מי הייתם מביאים מהגרמנים? אני סאבוריט, רביבו, פרץ, גויאגון ותורג'מן. שכחתי מישהו?

תורגמן גורדנה ויחזקאל לא הייתי מתלונן

Liberman אמר:
לא נוגע בחרא שלהם
לא סטויאנוב ולא ויטור
שישארו בבש

אם ויטור כשיר אתה מוותר על בלם זר ומביא במקום זה שוער או קשר אם ג'וש נשאר בארה"ב. מה רע פה?

חזיזוש אמר:
Jerry אמר:
אליאור אמר:
יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.

הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכים
מי הייתם מביאים מהגרמנים? אני סאבוריט, רביבו, פרץ, גויאגון ותורג'מן. שכחתי מישהו?

תורג'מן? אתה צוחק? אפילו שם הוא חלוץ שלישי. שחקן שגם לפני שבע שנים לא היה מספיק טוב לפה.

אליאור אמר:
Jerry אמר:
אליאור אמר:

יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.
אליאס סתם ערס וקשר רביעי חמישי ברוטציה פה. סטויאנוב על תקן זר אז לא תודה. גורדנה - ע"ע אליאס.
היחיד שאני יכול להסכים עליו (חוץ מויטור) זה חטואל אבל גם הוא לא הוכיח את עצמו מספיק.
לליגה אנחנו צריכים מגן כמו יחזקאל שתוקף ונותן מספרים, עונה שעברה היה לו 7 שערים ו5 בישולים כמגן זה פלוס ענקי
אני מחזיק מאליאס עוד מהפועל, ערס נכון אבל הוא בלוק בהגנה, פיזי כמו קארצב רק קצת פחות טכני
סטויאנוב ישראלי

אליאור אמר:
Liberman אמר:
לא נוגע בחרא שלהם
לא סטויאנוב ולא ויטור
שישארו בבש

אם ויטור כשיר אתה מוותר על בלם זר ומביא במקום זה שוער או קשר אם ג'וש נשאר בארה"ב. מה רע פה?

הוא אחרי השיא ופציע. לא תודה.

Jerry אמר:
אליאור אמר:
Jerry אמר:

יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.
אליאס סתם ערס וקשר רביעי חמישי ברוטציה פה. סטויאנוב על תקן זר אז לא תודה. גורדנה - ע"ע אליאס.
היחיד שאני יכול להסכים עליו (חוץ מויטור) זה חטואל אבל גם הוא לא הוכיח את עצמו מספיק.
לליגה אנחנו צריכים מגן כמו יחזקאל שתוקף ונותן מספרים, עונה שעברה היה לו 7 שערים ו5 בישולים כמגן זה פלוס ענקי
אני מחזיק מאליאס עוד מהפועל, ערס נכון אבל הוא בלוק בהגנה, פיזי כמו קארצב רק קצת פחות טכני
סטויאנוב ישראלי

סטויאנוב ישראלי? פספוס שלנו.
יחזקאל טוב התקפית אבל חור בהגנה.

אליאור אמר:
Jerry אמר:
אליאור אמר:
סטויאנוב ישראלי

סטויאנוב ישראלי? פספוס שלנו.
יחזקאל טוב התקפית אבל חור בהגנה.
בליגה אנחנו משחקים עם 3 שחקני הגנה והשאר התקפה חח, מבחינתי חזיזה יכול לפתוח מגן בחצי מהמשחקים
תורג'מן שרשמו פה לא הייתי נוגע גם אם היה החלוץ האחרון בעולם, יש לי סיוטים ממנו ומחבורת הזבל בעשור הקודם, עזרא תורג'מן דגני ידין טפי

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
Jerry אמר:

תורג'מן? אתה צוחק? אפילו שם הוא חלוץ שלישי. שחקן שגם לפני שבע שנים לא היה מספיק טוב לפה.

כמובן שהתכוונתי לדור תורגמן
התייחסתי לשמות שהוא העלה

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:

כמובן שהתכוונתי לדור תורגמן
התייחסתי לשמות שהוא העלה

אה. פספסתי את החלק השני של ההודעה שלו.
מהצהבת הייתי מביא את דור פרץ ורוי רביבו.

אפשר לעצור את הדיון התיאורטי על שחקנים לא רלבנטיים שאף אחד לא רוצה ולא יביא מהגמלים והצהוב?
זה נושא חדשות העברות, לא פנטזיות רכש.

תפתחו נושא נפרד לדיונים האלה

Judokan אמר:
אפשר לעצור את הדיון התיאורטי על שחקנים לא רלבנטיים שאף אחד לא רוצה ולא יביא מהגמלים והצהוב?
זה נושא חדשות העברות, לא פנטזיות רכש.

תפתחו נושא נפרד לדיונים האלה

❗

Shocking4U אמר:
אז בסוף הצהבת מביאים את גיל כהן. חבל.

לא ראיתי דקת משחק שלו
ויש לי אינטואיציה חריפה שהוא הולך להיות נפילה רצינית שם

אם באמת המחיר שלו זה 700 אלף יורו ואחוזים ממכירה עתידית כמו שמצוטט אין סיבה שאנחנו לא צריכים גם להיות בסיפור

"אין ישראלים להביא"

ישראלי מוכשר במומנטום טוב זמין במחיר מציאה

"מה אנחנו צריכים אותו"

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אז בסוף הצהבת מביאים את גיל כהן. חבל.

זה רק בגללך שוקינג. צריך לסגור את הנושא הזה כמה שיותר מהר.

נכון. רק הנושא שלי בג'ונגל מביא תוצאות :')

Judokan אמר:
"אין ישראלים להביא"

ישראלי מוכשר במומנטום טוב זמין במחיר מציאה

"מה אנחנו צריכים אותו"

אז תביא אותו ותשאיל. זה מה שאפשר לעשות.

Kaka אמר:
למה אנחנו צריכים אותו?
בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה