• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תמכרו את פיירו ב3-4 מיליון, תביאו את זלטנוביץ במיליון יורו( שסגל מת למכור) שבעיניי טוב משמעותית מפרנדזי ומתאים לנו יותר.

למכור בינואר או בסוף השנה. למכור עכשיו זה הצעד הכי מטומטם שאפשר לעשות

Liberman אמר:
אם מבטיחים להביא חלוץ טוב ממנו בזמן שנותר תפאדאל למכור
זה די פשוט בדיוק כמו שאתה אומר.

זה מהלך שאתה רוצה ליזום ולא להיגרר אליו, אם מוכנים למערך בדמות סיכום במקביל עם חלוץ שהם מרגישים *שיותר טוב* מפיירו, למה לא?

ולדעתי אגב זה סתם בלוף תקשורתי ואין באמת הצעות ממשיות בסכומים של 3-4 מיליון יורו

איזה חלון עלוב.
עאלק ישקיעו את הכסף בשחקנים במקום בצוות המקצועי. עשו קולות שיוציאו 2+ מיליון יורו על קשר אחורי כל הקיץ כדי לטשטש את החיסכון והקמצנות בשאר המוקדים. גם אם היו מוציאים את הסכום הזה עדיין היו מסיימים ברווח את החלון מהמכירות. סתם הצגה. אפילו מגן שמאלי מחליף אין בקבוצה. באמת שלא מגיע לאלברמן ולשחר להצליח העונה. לאוהדים מגיע הרבה יותר הצלחות מאשר להנהלה ולבעלים של המועדון.

אם אני לא טועה שחקנים מתחת לגיל 21 עדיין אפשר לרשום לאירופה לא? (כמו סוף עונה שעברה)

תעיף את פיירו וימצאו איזה חלוץ צעיר עם פוטנציאל טוב שעבר איזה עונת פריצה

onn אמר:
הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות זה לסרב להצעה על חלוץ שהוא פשוט לא מספיק טוב. המצב איתו אבסורד, אשכרה חלוץ שמגיע מצב ואף אחד בקהל אפילו לא קצת מקווה שזה גול. הזוי איך אנחנו ממשיכים לקבל את זה בשלוות נפש
אם יש הצעה טובה עליו לשחרר כמה שיותר מהר לפני שהמניה שלו תצנח, אני מעדיף בפער שיהיה פה חלוץ ברמה גבוהה יותר שידע לשים גול וישחק רק בליגה מאשר פיירו

אני מאוד אוהב ומעריך אותו ומקווה שהוא יפציץ, אבל קשה לי לראות את זה קורה

The real Tsepo אמר:
onn אמר:
הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות זה לסרב להצעה על חלוץ שהוא פשוט לא מספיק טוב. המצב איתו אבסורד, אשכרה חלוץ שמגיע מצב ואף אחד בקהל אפילו לא קצת מקווה שזה גול. הזוי איך אנחנו ממשיכים לקבל את זה בשלוות נפש
אם יש הצעה טובה עליו לשחרר כמה שיותר מהר לפני שהמניה שלו תצנח, אני מעדיף בפער שיהיה פה חלוץ ברמה גבוהה יותר שידע לשים גול וישחק רק בליגה מאשר פיירו

אני מאוד אוהב ומעריך אותו ומקווה שהוא יפציץ, אבל קשה לי לראות את זה קורה
אם זה לא היה ברור, על זה שצריך למכור אנחנו מסכימים. השאלה העיתוי, ולטעמי למכור בסוף מועד ההעברות ולהישאר ללא מחליף כשהולכים לעונה עמוסה בכמה מסגרות זה טמטום.

אתם באמת רוצים למכור אוצו עכשיו שאין לנו שום דבר אחר וזה ברור שלא יביאו אף אחד אחר?
גם ככה אין לנו שחקנים לשחרר עכשיו את פיירו זה ממש לא חכם. שיחכו לינואר

רק מכבי אמר:
אין שום הצעה.
זה בלוף.
הסוכן שלו התראיין בספורט 5.

אפשר לנעול.
מביך בשביל המועדון שהם הדליפו הצעה עליו בשביל שיחשבו שיש לו ביקוש ואז בא הסוכן ואומר שלא

SaTla אמר:
רק מכבי אמר:
אין שום הצעה.
זה בלוף.

אפשר לנעול.
מביך בשביל המועדון שהם הדליפו הצעה עליו בשביל שיחשבו שיש לו ביקוש ואז בא הסוכן ואומר שלא

למה אתה חושב שזו הדלפה של המועדון?

אליאור אמר:
SaTla אמר:
רק מכבי אמר:
אין שום הצעה.
זה בלוף.

אפשר לנעול.

למה אתה חושב שזו הדלפה של המועדון?

מסכים.
מה האינטרס של המועדון להביא עליו את זה?
ואת כל הרחש של כן משחררים, לא משחררים.
זה בכלל פרסומים שהיו לא בארץ, לא הייתה פה הדלפה מקומית.
ותחסוך ממני קונספירציות שמכבי חיפה מדליפה לעיתונאים ברוסיה ובטורקיה על פיירו.

גם הסוכן שלו אמר שהייתה סור של התעניינות, אבל לא משהו רציני בדמות חוזה.

כנראה שמועה שניפחו אותה בכלי תקשורת בחו"ל.
וכמובן שהחבר'ה אצלנו אוכלים כל לוקש כמו קודש קודשים, כמו מה שהיה עם סק.

SaTla אמר:
רק מכבי אמר:
אין שום הצעה.
זה בלוף.

אפשר לנעול.

הסוכן אמר בדיוק את מה שהכתבות אמרו. אף אחד לא אמר שיש הצעה רשמית על השולחן, אלא דיברו במונחים של התעניינות. ואת זה גם הסוכן אמר.

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

זה מהלך שאתה רוצה ליזום ולא להיגרר אליו, אם מוכנים למערך בדמות סיכום במקביל עם חלוץ שהם מרגישים *שיותר טוב* מפיירו, למה לא?

ולדעתי אגב זה סתם בלוף תקשורתי ואין באמת הצעות ממשיות בסכומים של 3-4 מיליון יורו
גם לדעתי חרטא
איזו קבוצה תשלם על פיירו כאלה סכומים כשהוא כובש 8 גולים בליגה?

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

גם לדעתי חרטא

9
והגול מול אשדוד לקחו לו לא בצדק אז 10 לדעתי
אבל מניח ששערים במוקדמות האלופות שווים פי כמה מבליגה הישראלית ושם הוא מהגדולים בהיסטוריה של אירופה

Apoc אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

גם לדעתי חרטא

9
אבל מניח ששערים במוקדמות האלופות שווים פי כמה מבליגה הישראלית ושם הוא מהגדולים בהיסטוריה של אירופה
אני מסכים

אפשר להכין לו אחלה סרטון ביצועים מה2 עונות וקצת האחרונות.

תחשבו שכולל החודשיים העונה, יש לו בשנתיים וקצת האחרונות 97 הופעות 34 שערים 13 בישולים והרבה מהם גם במוקדמות אלופות וזה בלי להחשיב שערים שלו בנבחרת (כולל בגולד קאפ)

וברור שהסכומים מטורפים ולא הגיוניים אבל אני מאמין שבליגות כמו רוסיה או טורקיה אפשר למצוא קבוצה שתשים עליו בסביבות ה2-2.5 מיליון יורו אם הוא יעשה עונה של דו ספרתי בליגה ועוד כמה הופעות טובות באירופה

Apoc אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

גם לדעתי חרטא

9

כן אבל לפני שקבוצה שמה את הכסף עליו
לא מסתכלים רק על הגולים שלו באירופה
עושים עליו מעקב קצת יותר רציני
הוא לא שווה 3 מיליון יורו צפונה

כל יורו שנרוויח עליו מעבר למה שהוא עולה זה מעבר לכל הציפיות, לא אומר למכור בזול אבל אני הייתי מוכר אותו גם במחיר הפסד אם ישלי במקביל הזדמנות להביא חלוץ מפלץ על חשבונו.

פיירו לא חלוץ גם לא של מיליון אירו
הדג שישים עליו 3 ומעלה אידיוט שפועל מתוך סקאוט לא טוב
וברור שזלאטנוביץ שחקן יותר טוב ממנו
הכלב הזה תופר אותנו תמיד

פיירו שווה כמה שיהיה מוכנים לשלם עליו. זלאטנוביץ לא מספיק טוב למכבי חיפה. אפשר להביא בכיף חלוצים זרים הרבה יותר טובים ממנו.

אני מקווה שבקיץ הבא במועדון יפסיקו לתרץ את זה שהחלוץ שהם הביאו לא מסוגל לבעוט כדור בזה שהוא עובד. אפשר להביא חלוץ שעושה גם וגם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה