ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:https://twitter.com/FaithySW6/status/1868442371375194262
הוא איבד את המומנטום לחוזה הזה אחרי החצי עונה בקפריסין לדעתי.Apoc אמר:אצילי באמת יחתום פה בשביל 400 אלף יורו לעונה לשנתיים וחצי? ציפיתי ממנו לעקוץ חוזה סטייל סבע
הוא שווה מה שמשלמים לו וההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל זה 400.Nirgreen אמר:הוא שווה חוזה של 500-550 קל.
מעניין החוזה שלו אם וכאשר יחתם ובאיזה תנאים
KevinDurant אמר:הוא שווה מה שמשלמים לו וההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל זה 400.Nirgreen אמר:הוא שווה חוזה של 500-550 קל.
אצילי היה שחקן מעל הליגה לפני שנה וחצי שהוא עזב, היום כבר פחות.Nirgreen אמר:KevinDurant אמר:הוא שווה מה שמשלמים לו וההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל זה 400.Nirgreen אמר:הוא שווה חוזה של 500-550 קל.
אצילי שחקן מעל הליגה ושווה יותר מ400 אם הוא חותם בכאלה תנאים זה עקיצה
מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?KevinDurant אמר:אצילי היה שחקן מעל הליגה לפני שנה וחצי שהוא עזב, היום כבר פחות.Nirgreen אמר:KevinDurant אמר:הוא שווה מה שמשלמים לו וההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל זה 400.
אצילי שחקן מעל הליגה ושווה יותר מ400 אם הוא חותם בכאלה תנאים זה עקיצה
לדעתי החצי שנה שלו בקפריסין פגעה בחוזה שהוא יכל לקבל פה אבל אני מניח שזה היה שווה לו כלכלית בגלל ענייני המס
יכול להיות שהוא יחזור ויהיה יותר טוב ממקודם, עובדתית, הוא בכושר הרבה פחות טוב ממה שהיה פה ו2 קבוצות החליטו לותר על שירותיו ולא התרשמו ממנו.benrey אמר:מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?KevinDurant אמר:אצילי היה שחקן מעל הליגה לפני שנה וחצי שהוא עזב, היום כבר פחות.Nirgreen אמר:אצילי שחקן מעל הליגה ושווה יותר מ400 אם הוא חותם בכאלה תנאים זה עקיצה
לדעתי החצי שנה שלו בקפריסין פגעה בחוזה שהוא יכל לקבל פה אבל אני מניח שזה היה שווה לו כלכלית בגלל ענייני המס
גיל? הוא פחות שחקן של מהירות או זריזות אז לדעתי פחות קריטי
פציעה? לא זכור לי שהיה לו משהו רציני שם
במקסימום חלודה
KevinDurant אמר:יכול להיות שהוא יחזור ויהיה יותר טוב ממקודם, עובדתית, הוא בכושר הרבה פחות טוב ממה שהיה פה ו2 קבוצות החליטו לותר על שירותיו ולא התרשמו ממנו.benrey אמר:מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?KevinDurant אמר:אצילי היה שחקן מעל הליגה לפני שנה וחצי שהוא עזב, היום כבר פחות.
במקסימום חלודה
נכון. בקדנציה הראשונה הוא חזר בגיל 27, היום הוא בן 31HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:יכול להיות שהוא יחזור ויהיה יותר טוב ממקודם, עובדתית, הוא בכושר הרבה פחות טוב ממה שהיה פה ו2 קבוצות החליטו לותר על שירותיו ולא התרשמו ממנו.benrey אמר:מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?
במקסימום חלודה
גם בגיחות האחרות שלו לאירופה הוא היה חלש ככה שזה לא משקף, והן לא החליטו לוותר עליו, אלא פשוט מציעות פחות ממה שהוא דורש.
סביר להניח שיהיה פחות טוב מסיבות אחרות:
1. כמעט בלתי אפשרי לעשות את מה שעשה כאן לאורך זמן.
2. הוא התבגר מעט בגיל.
KevinDurant אמר:יכול להיות שהוא יחזור ויהיה יותר טוב ממקודם, עובדתית, הוא בכושר הרבה פחות טוב ממה שהיה פה ו2 קבוצות החליטו לותר על שירותיו ולא התרשמו ממנו.benrey אמר:מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?KevinDurant אמר:אצילי היה שחקן מעל הליגה לפני שנה וחצי שהוא עזב, היום כבר פחות.
במקסימום חלודה
הקבוצה מהאמירויות ובקפריסין הכוונה.Kozmo אמר:KevinDurant אמר:יכול להיות שהוא יחזור ויהיה יותר טוב ממקודם, עובדתית, הוא בכושר הרבה פחות טוב ממה שהיה פה ו2 קבוצות החליטו לותר על שירותיו ולא התרשמו ממנו.benrey אמר:מה הופך אותו לפחות טוב היום מאשר לפני שנה וחצי?
במקסימום חלודה
איזה קבוצות החליטו לותר עליו?
מלבד מכבי ת״א שזה לא עניין מקצועי ואני משוכנע שלא דיברת עליהם.
אני מסכים אתך אגב. אני לא חושב שזה ריאלי לצפות ממנו בגיל 38-39 לתת את התפוקה של רפאלוב אבל אם נראה ממנו שנה וחצי - שנתיים וחצי טובות זה כבר היה שווה את זהsilvas אמר:רפאלוב בן 39, היום הגיל כבר לא פקטור.
יכול להיות שהוא מנהל אורח חיים פחות ספורטיבי, אבל יכול להיות שלא. אני לא מכיר את אורח חייו.
31 היום זה לא מבוגר, והוא יכול בכיף לתת 2-3 עונות טובות במקרה הגרוע.
אי אפשר לדעת אם יצליח או לא, אבל אין טעם מראש להוריד את הציפיה. (כמו שאין טעם לחגוג)
greenguy אמר:אצילי אף פעם לא היה מנהיג,מי שחושב שאצילי יבוא ויקרו פה קסמים טועה ובגדול. זה סנונית ראשונה וחשוב שהוא מגיע(אם וכאשר) אבל זה ממש לא ירים אותנו גם עד שהוא יתחיל להשפיע יקח זמן. צריך איתו סבלנות.
חסרים קשר מגינים שוער וחלוץ
ומעל הכל חסר מנהיג אמיתי על המגרש שיחבר את כל זה. כרגע אנחנו נראים כמו אסופת שחקנים ללא רועה.
החמה חשובה אבל ממש לא מספיקה אל תשלו את עצמכם
עופרי ארד דיבר השבוע ואמר שאצילי היה מנהיג וחזק מאוד בחדר הלבשה, שהוא נתן הרבה ביטחון גם לצעירים וגם לשאר השחקנים ברגע שהוא על המגרש ושחייב להביא אותו.greenguy אמר:אצילי אף פעם לא היה מנהיג,מי שחושב שאצילי יבוא ויקרו פה קסמים טועה ובגדול. זה סנונית ראשונה וחשוב שהוא מגיע(אם וכאשר) אבל זה ממש לא ירים אותנו גם עד שהוא יתחיל להשפיע יקח זמן. צריך איתו סבלנות.
ומעל הכל חסר מנהיג אמיתי על המגרש שיחבר את כל זה. כרגע אנחנו נראים כמו אסופת שחקנים ללא רועה.
יכול להיות שהוא מנהיג מחוץ למגרש אבל במגרש עצמו אם לא שרי ודניאל לא זוכר את אצילי בקטע מנהיגותי. בכל אופן האיכות שלו חשובה לנו ואני מת שיגיע אבל זה כל כך לא מספיקKevinDurant אמר:עופרי ארד דיבר השבוע ואמר שאצילי היה מנהיג וחזק מאוד בחדר הלבשה, שהוא נתן הרבה ביטחון גם לצעירים וגם לשאר השחקנים ברגע שהוא על המגרש ושחייב להביא אותו.greenguy אמר:אצילי אף פעם לא היה מנהיג,מי שחושב שאצילי יבוא ויקרו פה קסמים טועה ובגדול. זה סנונית ראשונה וחשוב שהוא מגיע(אם וכאשר) אבל זה ממש לא ירים אותנו גם עד שהוא יתחיל להשפיע יקח זמן. צריך איתו סבלנות.
אבל בלי קשר, אין ספק שצריך להתחזק גם לכל הפחות בשוער ומגן שמאלי כל עוד זה המצב עם נסימבה