ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.Ganjot אמר:מה שלומו של ליידנר? מגן מעולה שלא משחק כבר שנתיים, הזדמנות טובה להביא.
Daniel123 אמר:קאקא, קורה משהו עם קורנו?
NOSFERATU ZODD אמר:סתם שאלה למי שרושם שצריך מגן שמאלי.
אתם באמת לא רואים את הבור במרכז שדה?
מגן שמאלי טוב זה חשוב לקבוצה רצה ולא לקבוצה מתקשה.
אפשר להביא שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוהShocking4U אמר:הייתם מביאים את מרסל הייסטר כסותם חורים במקום אנסימבה?
בן 31, מכיר את הליגה מהתקופה בבית״ר, התקפי ומשחק בקבוצה שלו בקרואטיה. אחרי שעזב את בית״ר היה בפנצווארוש ולודוגורץ
https://www.transfermarkt.com/marcel-heister/profil/spieler/109830
אני חושב שאם יחתכו את אנסימבה ינסו להביא סותם חורים זול סטייל אלפונס ולא להתחייב לשחקן עם חוזה ארוך טווח. הוא יכול להתאים לפרופיל כזה.ירוק רפואי אמר:אפשר להביא שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוהShocking4U אמר:הייתם מביאים את מרסל הייסטר כסותם חורים במקום אנסימבה?
בן 31, מכיר את הליגה מהתקופה בבית״ר, התקפי ומשחק בקבוצה שלו בקרואטיה. אחרי שעזב את בית״ר היה בפנצווארוש ולודוגורץ
https://www.transfermarkt.com/marcel-heister/profil/spieler/109830
KevinDurant אמר:עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.Ganjot אמר:מה שלומו של ליידנר? מגן מעולה שלא משחק כבר שנתיים, הזדמנות טובה להביא.
כלומר, בגיל 22 וחצי הוא ב3 שנים האחרונות שיחק 1400 דק' בסה''כ. לא הייתי נוגע בו בשום צורה בינואר אלא רק בקיץ.
זה שחקן שחייב לעשות פריסיזן מסודר עם הקבוצה ולא להיזרק בינואר כשהוא לא בכושר ופציע ובמומנטום רע מאוד.
מי שאגב נמצאים יותר בכושר ותקופה טובה מבחינת מגנים שמאלים ישראליים זה גרופר וגורפינקל.
בדרך כלל הייתי מסכים אתך, הבעיה שכרגע דרוש לנו מגן שמאלי ראשון (ככל הנראה אלא אם יהיה שינוי קיצוני עם נסימבה) ואני לא רואה מצב שיביאו 2 מגנים.Ganjot אמר:KevinDurant אמר:עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.Ganjot אמר:מה שלומו של ליידנר? מגן מעולה שלא משחק כבר שנתיים, הזדמנות טובה להביא.
כלומר, בגיל 22 וחצי הוא ב3 שנים האחרונות שיחק 1400 דק' בסה''כ. לא הייתי נוגע בו בשום צורה בינואר אלא רק בקיץ.
זה שחקן שחייב לעשות פריסיזן מסודר עם הקבוצה ולא להיזרק בינואר כשהוא לא בכושר ופציע ובמומנטום רע מאוד.
מי שאגב נמצאים יותר בכושר ותקופה טובה מבחינת מגנים שמאלים ישראליים זה גרופר וגורפינקל.
מסכים עם כמעט כל מה שאמרת אבל בניה של קיץ הבא מתחילה בינואר, יש הזדמנות להביא אותו אם זה מצבו. בקיץ יהיה קשה יותר בגלל התחרות ואולי מצבו ישתפר.
כובע קש אמר:מור בוסקילה שחקן. צריך להביא ולהשאיל בחזרה לרמת גן
הכדורגל מאוד דינמי, אם רואים בו פוטנציאל איכותי זה עסקה יחסית זולה (כמה מאות אלפי שקלים והגזמתי), אפשר להשאיל אותו לשם בחזרה עד סוף העונה, עונה אחרי זה נניח עונה בליגת העל ואז כביכול אתה יכול לבחון אותו בקיץ 26 ולראות אם זה רלוונטי. מי יכול לדעת איפה כל הרביעייה שציינת יהיו.ברק.י אמר:כובע קש אמר:מור בוסקילה שחקן. צריך להביא ולהשאיל בחזרה לרמת גן
לדעתי, זו כתבה של סוכן שנועדה לקבוצות אחרות.
אני גם מתקשה להאמין שיחליטו להשקיע דווקא בקיצוני שמאלי, כשהעמדה סתומה לחלוטין - נהואל, חזיזה, חג׳ג׳ וחלאיילי. כל אלו הם שחקנים שמצפים/אמורים לקבל דקות משחק משמעותיות בשנה-שלוש השנים הקרובות.