SaTla אמר:אברגל
בקסטר
קייס פאקינג גאנם
אצילי(?)
סיילה.
אחלה רשימה יש לאלברמן על שחקנים שברחו לו.
חחחחח זה רק נהיה גרוע יותר מרגע לרגע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:אברגל
בקסטר
קייס פאקינג גאנם
אצילי(?)
סיילה.
אחלה רשימה יש לאלברמן על שחקנים שברחו לו.
Kozmo אמר:כובע קש אמר:אם סילה מתחרט הוא מציל אותנו מעצמנו
ברור לך שלאור הכרותנו את המטרייה פה, החלופה לסילה שלא יגיע, תהיה בוודאות פחות טובה? קיים סיכוי שיקאמבקו את קראמר או קלאוס.
ימי היש פערים העליזים חזרוSaTla אמר:יגאל:
מזה מספר חודשים מנהלת מכבי חיפה משא ומתן על חוזה חדש עם מלך שערי הקבוצה והסקורר הבולט שלה בשנים האחרונות, דין דוד.
לשחקן חוזה לעונה נוספת ושכרו כרגע עומד על כ-300 אלף יורו לעונה. הדרישה שלו היא להיות מהמשתכרים הגבוהים במועדון יחד עם דיא סבע, שמרוויח כ-600 אלף יורו לעונה.
הירוקים מוכנים לשדרג את שכרו של החלוץ, אך בין הצדדים ישנם פערים ובינתיים דוד שיתף את חבריו בכך שהוא מחזיק בהצעה מעבר לים, ככל הנראה מה-MLS, אך בכרמל טוענים שעד כתיבת שורות אלו לא הוגשה הצעה רשמית למועדון. יש לציין שבחוזהו אין סעיף יציאה.
"דין דוד יסיים את העונה במועדון", אומר גורם במכבי חיפה, "הוא שחקן חשוב ומוערך. אנחנו אופטימיים שהוא יאריך חוזה ויהיה איתנו גם בשנים הבאות".
ירוק רפואי אמר:דין גמר פה
נקסט
Hulk אמר:בושה שבכלל חושבים לתת על מלמד חוזה של 400 אלף שחקן בינוני בן 32 שפתאום מקוטלג ככוכב אחרי שנתן חצי עונה טובה בקבוצת מעברים.
אם הכושלים לא מסוגלים להביא חלוץ זר נורמלי שיתפטרו כולם
רק מכבי אמר:דוד דוחף לעבור לארה"ב.
המועדון מנסה להחתים את מלמד כבר בחלון הזה.
זה שלב מאוד מתקדם של מו"מ. רוב הדברים סגורים.
רק מכבי אמר:דוד דוחף לעבור לארה"ב.
המועדון מנסה להחתים את מלמד כבר בחלון הזה.
זה שלב מאוד מתקדם של מו"מ. רוב הדברים סגורים.
זה רק מראה שאתה לא חשוף להקלטות בקבוצה בוואטסאפ כי אני כנראה הייתי צועק דברים קצת יותר קשיםKandaurov אמר:לפי כמות הפדיחות שאנחנו עושים, אנחנו כפסע מהתסריט הבא:
ינואר 2028, פודקסט כלשהו הקשור למכבי חיפה, מעלה פרק שבו אוהד מפורום אוהדי מכבי חיפה(אני מהמר על שוקינג) מצא את עצמו איכשהו באימון בינואר 2025 וצעק לאלברמן "מה אתם עושים!!!" ומספר על נקודת המפנה שהחזירה את המועדון לקדמת הבמה.
צעקת מה אתם עושים לא?Shocking4U אמר:זה רק מראה שאתה לא חשוף להקלטות בקבוצה בוואטסאפ כי אני כנראה הייתי צועק דברים קצת יותר קשיםKandaurov אמר:לפי כמות הפדיחות שאנחנו עושים, אנחנו כפסע מהתסריט הבא:
ינואר 2028, פודקסט כלשהו הקשור למכבי חיפה, מעלה פרק שבו אוהד מפורום אוהדי מכבי חיפה(אני מהמר על שוקינג) מצא את עצמו איכשהו באימון בינואר 2025 וצעק לאלברמן "מה אתם עושים!!!" ומספר על נקודת המפנה שהחזירה את המועדון לקדמת הבמה.