• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
DelPiero אמר:
KevinDurant אמר:
אני חושב שהבעיה המרכזית של עלי וג'אבר זה שהם לא מסתדרים כצמד באמצע והם צריכים מישהו שיעזור להם בהנעת הכדור באמצע כי על הנייר שניהם מתקלים ומכסים שטחים בצורה טובה אבל ג'אבר בעיקר לא טוב בהנעת כדור.

ההשתחררות מלחץ של שניהם מתבססת על כדרור ולא על מסירה ובגלל זה גם כל המשחק נראה תקוע, במיוחד אחרי שירדנו ממגנים שאיכותיים מאוד עם הכדור ובהנעת כדור כמו סונדגרן וקורנו. אני חושב שגם בגלל זה בכר ניסה לדחוף את חרמש בכוח במשחקים האחרונים כי אומנם הוא לא 6 ברמה גבוהה אבל הוא שחקן עם תכונות של 6 שבא לקבל כדור מהבלמים ומזיז אותו בעיקר ימינה ושמאלה ואחורה ואז לשחקנים כמו ג'אבר ועלי יהיה יותר נוח לשחק לידו (וזה לדעתי הסיבה שבכר "שרף" את ג'אבר כ6 ולא רוצה לשחק אתו גם כ6).

מדויק
דוראנט אתה צריך להגיש קורות חיים לעבוד פרשן בערוץ הספורט או המתחרים
אתה מספק תוכן יותר איכותי בחמישים רמות ממה שהחברה שלהם מסוגלים :)
מעדיף לעבוד במכבי חיפה פורוםמכבי

הלוואי
אני בטוח שתעשה עבודה טובה יותר ממה שיש כרגע :)

התכנון של הסגל בקיץ היה בעייתי - יצרו סגל שלא מתאים באופן מובהק לאף מערך ומנגד, כזה שלא מאפשר מעבר בין מערכים.

בנו סגל ל-3-5-2 ואז מכרו את פיירו מבלי להביא מחליף.
למרות שהסגל כבר התאים יותר למערך הזה והתחילה העונה, הביאו את סברינה שלא מתאים כווינגבק ושיחד עם היעדר המחליף לפיירו, מושך ל-4-3-3. ככה יצאו שאנחנו כלואים ״בין המערכים״ וקשה למצוא איזונים בכל מערך.

הגענו לינואר, ובמקום ללכת כבר על 4-3-3 ולהביא חלוץ, קשר ומגן, החליטו שוב לכוון ל-3-5-2 - הנחיתו שני חלוצים ויש שיח על חיזוק נוסף בדמות מגנים. הבעיה - כל הבלמים פצועים, מה שמושך שוב ל-4-3-3, כשכבר אין לנו מקום לקשר זר וצריך לקבל את הקישור כמו שהוא. אז אולי קורנו יגיע ואולי גם בן הרוש, אבל ב-3-5-2 נהיה בבעיה במרכז ההגנה וב-4-3-3 נהיה בבעיה בקישור. כך או כך, הנעת הכדור שלנו תהיה בעייתית ונמשיך להיות תלויים בשחקנים ספציפים שיכולים לייצר איזון או להביא מספרים. וכל זה, כשאני שם את עניין המנטלי בצד.

ברק.י אמר:
התכנון של הסגל בקיץ היה בעייתי - יצרו סגל שלא מתאים באופן מובהק לאף מערך ומנגד, כזה שלא מאפשר מעבר בין מערכים.

בנו סגל ל-3-5-2 ואז מכרו את פיירו מבלי להביא מחליף.
למרות שהסגל כבר התאים יותר למערך הזה והתחילה העונה, הביאו את סברינה שלא מתאים כווינגבק ושיחד עם היעדר המחליף לפיירו, מושך ל-4-3-3. ככה יצאו שאנחנו כלואים ״בין המערכים״ וקשה למצוא איזונים בכל מערך.

הגענו לינואר, ובמקום ללכת כבר על 4-3-3 ולהביא חלוץ, קשר ומגן, החליטו שוב לכוון ל-3-5-2 - הנחיתו שני חלוצים ויש שיח על חיזוק נוסף בדמות מגנים. הבעיה - כל הבלמים פצועים, מה שמושך שוב ל-4-3-3, כשכבר אין לנו מקום לקשר זר וצריך לקבל את הקישור כמו שהוא. אז אולי קורנו יגיע ואולי גם בן הרוש, אבל ב-3-5-2 נהיה בבעיה במרכז ההגנה וב-4-3-3 נהיה בבעיה בקישור. כך או כך, הנעת הכדור שלנו תהיה בעייתית ונמשיך להיות תלויים בשחקנים ספציפים שיכולים לייצר איזון או להביא מספרים. וכל זה, כשאני שם את עניין המנטלי בצד.
ניסו בסופו של דבר בקיץ להביא את אנסימבה ו2 שחקני כנף זרים בכירים בהמון כסף שאם היינו פוגעים אפילו באחד מהם זה היה נראה אחרת. גם נסימבה על הנייר שיחק גם מגן שמאלי וגם ווינגבק.

בסוף בנו השנה מאוד על הזרים והישראלים באו יותר כמשלימים וכשאתה נופל עם 3 הזרים ומשאיר משבצת פנויה לזר נוסף ככה זה נראה.

ברור שעל הנייר אם היו פוגעים אפילו ב2 מהזרים היינו קבוצה אחרת לגמרי אבל כדורגל זה לא אם ועובדתית נפלו לגמרי בכל הרכש הזר

גולדשטיין - מנסים להביא את קורנו ואת קרופסקי
בן דור - החלון יושלם כש/אם קורנו יגיע

אני לא חושב שהאוקראיני רלוונטי, אבל זה יהיה מצער מאד אם בן דור צודק ולא יגיע עוד שחקן מעבר למגן אחד.

https://sports.walla.co.il/item/3721944

לפי השיחות שמתקיימות, מחרקוב הועברו לחיפה מסרים שהשאלה עשויה לצאת לפועל, כשייתכן אף שזו תהיה עסקת השאלה עם אופציית רכישה. "הסיכויים הם 50-50", קבע גורם במכבי חיפה, "בשבוע הבא נהיה חכמים הרבה יותר"

לא הבנתי איך הוא רק עכשיו נרכש וכבר יעבור.
לא הגיוני.

חוק ה50-50-90 במכבי חיפה, אם יש משהו שאומרים עליו שהוא 50-50 אז 90% שלא יקרה.

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
מי שלא יעשה שינויים בינואר יהרוס גם את העונה הבאה.
צריך להביא קשר 6 + מגנים.
נראים חסרי אונים בהרבה שלבים של המשחק בגלל שאין מרכז שדה.
אני חושב שהבעיה המרכזית של עלי וג'אבר זה שהם לא מסתדרים כצמד באמצע והם צריכים מישהו שיעזור להם בהנעת הכדור באמצע כי על הנייר שניהם מתקלים ומכסים שטחים בצורה טובה אבל ג'אבר בעיקר לא טוב בהנעת כדור.

ההשתחררות מלחץ של שניהם מתבססת על כדרור ולא על מסירה ובגלל זה גם כל המשחק נראה תקוע, במיוחד אחרי שירדנו ממגנים שאיכותיים מאוד עם הכדור ובהנעת כדור כמו סונדגרן וקורנו. אני חושב שגם בגלל זה בכר ניסה לדחוף את חרמש בכוח במשחקים האחרונים כי אומנם הוא לא 6 ברמה גבוהה אבל הוא שחקן עם תכונות של 6 שבא לקבל כדור מהבלמים ומזיז אותו בעיקר ימינה ושמאלה ואחורה ואז לשחקנים כמו ג'אבר ועלי יהיה יותר נוח לשחק לידו (וזה לדעתי הסיבה שבכר "שרף" את ג'אבר כ6 ולא רוצה לשחק אתו גם כ6).

אני חושב שעלי בצניחה חופשית מבחינת יכולת השנה וזה לא אותו עלי לצערי.
ג'אבר לא אחראי בכלל השנה ומפקיר את האמצע וככה זה נראה.
זאת הסיבה שג'אבר לא משחק, הייתה הפקרות במשחק שלנו.

ג'אבר מפקיר זה ספין. היו משחקים שהוא רץ ותיקל כמו 3 שחקנים כשכל האחרים עומדים ומביטים בו בהשתאות.

dyarok אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:

ג'אבר מפקיר זה ספין. היו משחקים שהוא רץ ותיקל כמו 3 שחקנים כשכל האחרים עומדים ומביטים בו בהשתאות.

היו משחקים שהוא היה מספר אחד במגרש.
אבל היו משחקים שהוא הפקיר את האמצע, לא סתם בכר לא נותן לו לפתוח משחקים אחרונים.
מול ביתר לדעתי זה היה השיא במיוחד בסוף המשחק.

NOSFERATU ZODD אמר:
https://sports.walla.co.il/item/3721944

לפי השיחות שמתקיימות, מחרקוב הועברו לחיפה מסרים שהשאלה עשויה לצאת לפועל, כשייתכן אף שזו תהיה עסקת השאלה עם אופציית רכישה. "הסיכויים הם 50-50", קבע גורם במכבי חיפה, "בשבוע הבא נהיה חכמים הרבה יותר"

לא הבנתי איך הוא רק עכשיו נרכש וכבר יעבור.
לא הגיוני.

הכל נשמע לא אמין בדיווחים עליו.
בכל שבוע עולה משהו אחר - הוא רלוונטי, הוא לא רלוונטי, הוא יהודי, יהיה קשה להוכיח את יהדותו...

אם באמת הולכים עליו, אני מקווה שרואים בו משהו ששווה את המהלך על שחקן זר. העובדה שהוא אוקראיני תקל עליו בהתאקלמות כי סירוטה כאן ובהמשך יהיה גם ירמאקוב. מנגד, אני בספק שישימו את הכסף על סירוטה אחרי הפציעה שלו, כשהוא גם מקבל שכר שחקן משמעותי.

מעצבן אותי שאף אחד בארץ לא יכול לדווח כמו בן אדם על זה שהוא נרכש על ידי מטאליסט חארקוב 1925 ולא על ידי מטאליסט חארקוב המקורית, מדובר בשתי קבוצות שונות.
בכל מקרה, ב 20 לינואר פורסם באוקראינה שקרופסקי החליט(או שהחליטו בשבילו) שעד סוף העונה הוא יהיה בהשאלה בקבוצה המקורית שלו, וורסקלה. זה גם מסביר למה הוא במחנה אימונים איתם כרגע בטורקיה.
מי שעוד לא מכיר את הסאגה סביב כל המעבר שלו, מוזמן לקרוא בעמוד 41 :)

NOSFERATU ZODD אמר:
dyarok אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

היו משחקים שהוא היה מספר אחד במגרש.
אבל היו משחקים שהוא הפקיר את האמצע, לא סתם בכר לא נותן לו לפתוח משחקים אחרונים.
מול ביתר לדעתי זה היה השיא במיוחד בסוף המשחק.

המפקירים הגדולים נגד ביתר היו סק ושון שעלו כאילו אין מחר. משחק מסודר מאחור והיינו לוקחים את המשחק.

הנה הוולקאם הרשמי באתר של מטאליסט 1925
https://en.metalist1925.com/news/7198-illya-krupskij-gravec-metalista-1925.html
מציינים שם שאת המשך עונת 24/25 הוא יעשה בקבוצה שממנה נרכש, כאמור - וורסקלה.

אז בשורה התחתונה מדובר בעוד חרטוט מבית היוצר וייס?

ככל שאני רואה יותר ויותר את סדריק דון אני חושב שאנחנו חייבים ללכת עליו.
מתי הבאנו זר מהליגה?

greenguy אמר:
ככל שאני רואה יותר ויותר את סדריק דון אני חושב שאנחנו חייבים ללכת עליו.
מתי הבאנו זר מהליגה?

עם הניהול המקצועי פה והסקאוטינג אני חושב שזה רעיון מצוין להביא זרים מהליגה כמה שיותר. בלי קשר שדון שהוא אחלה שחקן.

Kandaurov אמר:
הנה הוולקאם הרשמי באתר של מטאליסט 1925
https://en.metalist1925.com/news/7198-illya-krupskij-gravec-metalista-1925.html
מציינים שם שאת המשך עונת 24/25 הוא יעשה בקבוצה שממנה נרכש, כאמור - וורסקלה.
בסדר אבל זה השם שהתקשורת הישראלית מכירה ולכן הם ימשיכו לזרוק אותו

לא יהיה פה כלום חברים. מאז שמינו את דגו חזרו להתנהל כמו בשנים הרעות. ולהתנהלות הזו יש מחיר.
אנחנו יותר קרובים להפועל חיפה בטבלה מלהפועל באר שבע.

Smile אמר:
אז בשורה התחתונה מדובר בעוד חרטוט מבית היוצר וייס?

חיובי.
אתמול זה היה "יאיצו מגעים ביום שני" והיום כזה כבר "קרופסקי מתרחק".
אפילו בשם של הקבוצה שרכשה אותו הוא טועה, זה נטו חירטוטים, הוא פשוט ממציא דברים.

אז קורנו רוצה לחזור
אנחנו רוצים שהוא יחזור
וסנט אטיין רוצים שיעזוב
בעולם מתוקן זו עסקה שנסגרת ברבע שעה

benrey אמר:
אז קורנו רוצה לחזור
אנחנו רוצים שהוא יחזור
וסנט אטיין רוצים שיעזוב
בעולם מתוקן זו עסקה שנסגרת ברבע שעה

מדובר בקבוצה שיודעת להתנהל ולא משחררים שחקן לפני שיש לו מחליף.
אז נחכה שיהיה לו מחליף, אחר כך נתווכח איתם על 50 אלף לפה או לשם, נגיע ל5.2 ובסוף ישלמו להם כמה שהם דרשו מהתחלה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה