• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
מתי יתחילו לשקר לנו ולספר שהשארת דינדה וג׳אבר זה כמו רכש?

נהואל יתן גול ויגידו שזה הרכש של ינואר

מגן שמאלי יגיע, בטח אחרי התדרוך שמוציאים לתקשורת בנוגע לאנסימבה שלא סובלים אותו במועדון. שיבואו בטענות לאלברמן שניסה בכל כוחו לגמור אותנו לשנים קדימה.
חייב להגיע קורנו ובן הרוש. חבל שבמועדון לא מבינים כמה שני מגינים טובים יכולים לשנות את הקבוצה

ToniKroos אמר:
מגן שמאלי יגיע, בטח אחרי התדרוך שמוציאים לתקשורת בנוגע לאנסימבה שלא סובלים אותו במועדון. שיבואו בטענות לאלברמן שניסה בכל כוחו לגמור אותנו לשנים קדימה.
חייב להגיע קורנו ובן הרוש. חבל שבמועדון לא מבינים כמה שני מגינים טובים יכולים לשנות את הקבוצה
זה שיש אנשים שמתדרכים לא אומר שהם גם מקבלים את מה שהם רוצים

קיצר לא הבנתי מתי הפוש על 2 מגינים? או שקנדיל בימין ואנסימבה ביציע זה סבבה לכולם במכבי?

אם הם ויתרו על העונה למה שלא יוציאו הודעה מסודרת

ירוק רפואי אמר:
לפי דעתי רפאלוב זה המחליף של אלברמן
זה ברור לגמרי שהוא וברק זה לא עובד.

אלברמן עושה עבודה רעה והסגל לא מתאים לחלוטין לבכר. אבל אני רק שאלה. איך אלברמן קשור ל -6 מול 4 של ריינה בהתקפה אחרונה שלה, רגע אחרי שעולים ליתרון במשחק קשה מול יריב עיקש?
ואיך אלברמן קשור לזה שכרמי נכנס לשער וכמעט מבשל בהוצאת שוער ארוכה אחרי קרן שלנו ושאחר כך סופגים בדיוק שני גולים ממצבים זהים?
יש עוד מלא הוכחות לעמידה טקטית מגוחכת.
העבודה של בכר גרועה מאוד. עבודת אימון פרופר. מאמן צריך לדעת לעשות התאמות.

זה לא נראה שלבכר בזין להיות כאן. קשר מאולץ לגמרי. צריכים את המאמן הכי מתאים, לאו דווקא את ההכי טוב.

לא חושב שיש מישהו שמערער על עבודת האימון הגרועה של בכר. זה בא לידי ביטוי אולי דווקא כי השחקנים לא טובים, והמאמן צריך להיות שם כדי למצות לפחות את מה שיש.

כמובן שיש לו גם אחריות לא מבוטלת בבניית הסגל ההזויה.

השאלה עכשיו היא איך מתקנים את זה. הסגל הזה כבר שנתיים עובר רגרסיה מחלון לחלון. לא ראיתי דבר כזה. מוכרים שחקנים ולא מביאים מחליפים.

חסיד של גם מנהל מקצועי חדש, נניח רפאלוב וגם מאמן חדש. לצערי מזהה יותר מדי דברים דומים לב"ש 18-20.

הסגל כל כך לא מאוזן וכמובן שזאת גם אשמתו של ברק.
משהו בביטחון שלו אבד
ובשילוב של הנהלה אבודה כמו שלנו זה נראה מאוד רע. עם כל זה,ברק הוא אישיות נדירה ומאמן גדול שצריך לחזור לעצמו ואני מאמין בו ובאכויות שלו שהוא יכול לעשות את זה. הוא האחרון שאני מפטר
אלברמן עשה לנו נזק רציני כבר כמה חלונות ברצף. אני עדיין בדעה שהבן אדם משת״פ אחרת אין הסבר אחר להחתמות ההזויות והשחרור המסיבי בלי תחליפים.
כדורגל זה שילוב של איכות והתאמה. ועם זה בא המזל. צריך שזה יתחיל מלמעלה

המועדון מתקמצן לשלם מיליון יורו על קורנו.

נראה שזה הסגל עד סוף העונה.

מתעקשים על עסקת השאלה עם אופציה..ממש בושה..כאילו שלא מכירים את השחקן

חשבנו שינואר יהיה מזעור נזקים
וואלה תנו לי את הסגל הזה בדיוק בעוד שנתיים אני לוקח כי זה הולך ונהיה גרוע יותר מחלון לחלון

יענקלה הישן והטוב. אחריי זה יספרו לי שהוא איש עסקים מוצלח. רק דביל לא יראה שבלי מגן שמאלי כמו קורנו, אךה בסכנה גדולה להגיע לאירופה בכלל. כל ינואר אותו סיפור, דביל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה